Įkraunama...
Įkraunama...

Laringitas

Mes dar dedame degtines kompresiukus ant gerklytes.Tikrai vaikutis geriau jauciasi,ir sianden jau biski maziau kosti.Nu mums jau trecia diena tai gal greit pasveiksim.
Atsakyti
Mūsų abu broliukai dobiliukai prieš mėnesį iškrito su laringitu... pirmą kartą...
vyresnėliam 2,5 m, o mažylėliui tik 5 mėn...
Ir greitąją kvietėm, ir garinomės... ir Prospan sirupą gėrėm, ir Rezorbanu padukus ir krūtinytes tepėm...
Vyresnėlis lyg ir išsikapstė, o mažylėliui nuslinko link bronchų... tai teko stiprius antibiotikus gerti... šitie padėjo... bet tik geriant antibiotikus nepamirškit gerųjų bakterijų- Gefilus ar Yogurt miltukų...
O šiandien naktį mažiukas ir vėl "užlojo".... gal tik savaitė praėjo nuo "tariamos pabaigos"... g.gif
Bjauresnės ligos net įsivaizduoti sunku.... blink.gif

Beje, o bulves, girdėjau, kad reikia virti su lupenom, ir jų garais kvėtuot, vyresniam vaikui tokią bulvę šiltą gerai ir sumaitinti, o taip pat ją sutrynus, įvyniojus į maišelį ir medžoagą, dėti šiltą ant gerklytės...

bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pirmoji mergina nuo pat mazens laringitas,tik kai mazyte buvo mes ejom kvepuoti i ligonine,o dabar jei tik uzloja nakti iskarto imu Eucabalo tepala istrinu viska kur tik galima ax.gif ir duodu gerti Eucabalo sirupa,nes visi sirupai buvo isbanditi doh.gif o tiko tik sitas vienintelis,kuris iskarto palengvina kosuli .
Atsakyti
na mes irgi preiš velykas gulėjom ligoninėj tik mums įprastai negu būdiga kosulys prasidėjo po pietų miego, jergau panika buvo man siaubas doh.gif bet stengiausi nesiblaškyti išsikviečiau greitąją ir į ligoninę, ten iškart pagėrėjo jau po pirmų inhaliacijų, bet neapsiėjom be antibjotikų nes kosulys žemyn nuėjo verysad.gif
Atsakyti
Mes su laringitu gulėjom per velykas visa savaite [Kauno klinikose]Siaubas kažkoks, aukšta teperatūra 5d, vaikas leisgyvis.Nevalgė, negėrė aš jau į panika šokau [sakau dar numirs]daktarai jokių antibijotikų neskyrė nes padarė kraujo tyrima tai liaukocitai buvo norma sakė tik virusas.Garinom adrenalina ir šiltus garus, lašinio fiziologinį - skyščių balansa palaikyt.Purškėm vaikiška tandum verde ir salbutamol [juos galima purkšti ir namuos] jei vaikas daug geria tai galima gydytis namuose, aišku jei nebaisiai loja.
Atsakyti
QUOTE(čik-čirik @ 2006 05 12, 21:55)
...aišku jei nebaisiai loja.

na,pas mane jei jau loja,tai visada baisu doh.gif
Atsakyti
mano vaikui yra pripazintas letinis laringitas.norejau paklausti ar jis isgydomas ir ar pavojingas.
Atsakyti
Kažką ne taip supratai..tokios ligos kaip lėtinis laringitas nėra g.gif Kuriam vaikučiui? Gal tai tiesiog kitos ligos išraiška..pvz gastroezofaginio refliukso ligos.Ar buvote pas LOR gydytojus? Jie GERL gali įtarti apžiūrėję gerklę ir diagnozavę užpakalinį laringitą.Tada reiktų kreiptis į vaikų gastroenetrologus, pasidaaryti fibroskopiją ir tam esant refliuksui yra skiriamas 8 sav gydymas medikamentais.
Atsakyti
Sveikos, mamytes, noreciau paklausti turinciu patirties su sia liga. Maniskis persalo, sloguoja (jau savaite), prie viso to dar ir uzkimo (antra diena), temperaturos nera, yra linksmas, valgo normaliai, retsykiais sausai pakosto, na taip kostome ir mes, kai pvz:. kutena gerkle, bet labai pergyvenu, kad galiu nesuprasti to lojancio kosulio. Ar tikrai kosti taip kaip suniukas loja? Ar tikrai neimanoma to kosulio sumaisyti su paprastu?
Atsakyti
nesumaišysi,tikrai
Atsakyti
QUOTE(Augustina @ 2006 05 28, 10:35)
Ar tikrai neimanoma to kosulio sumaisyti su paprastu?

Atsimenu ir as vis sukdavau galvau:gal jau cia skaitosi loja??bet kai uzlojo, tai supratau, kad tikrai su niekuo nesumaisysi..
beje, mus ir vel laringitas uzpuole treciadienio nakti..iskvietem greitaja..vel harmonai..ir paliko namie gydytis ..bet dabar jau kaip ir sveika..dar truputi pakosti, pasloguoja, tikekimes tie karkalai zemyn nenusileis ir antibiotiku neprireiks
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2006 05 28, 17:35)
beje, mus ir vel laringitas uzpuole treciadienio nakti..iskvietem greitaja..vel harmonai..ir paliko namie gydytis ..bet dabar jau kaip ir sveika..dar truputi pakosti, pasloguoja, tikekimes tie karkalai zemyn nenusileis ir antibiotiku neprireiks

Laikykitės console.gif

O kaip jus užpuola laringitas? Be jokio prieš tai negalavimo? Maniškei slogytė prasidėjo savaitgąlį, tai man dabar paranoja (nes kai prisimenu, kaip sausį gulėjom ligoninėj su šita liga, tai plaukai pasišiaušia unsure.gif ), nes labai bijau pasikartojimų. Išeinant iš ligoninės lyg tai sakė, kad nuo slogytės irgi gerklė gali paburkti g.gif Ar aš jau čia per daug prisigalvoju doh.gif Tada, kai sausį prasidėjo, tai prasidėjo labai palengva. Vos slogytė buvo (o gal ir visai nebuvo, nebepamenu), vieną dieną pradėjo kimti balselis (be jokio kosulio), o va po paros, po pietų miegelio, pradėjo "loti" verysad.gif
Atsakyti