Įkraunama...
Įkraunama...

Laringitas

QUOTE(Amazing @ 2006 02 20, 14:59)
Taip,jau neduok dieve turet toki malonumą...
Mes savaitgalį vežem į ligoninę,nes kvepavo jau baisiai.Tai ten suleido vaistu ir siaip ne taip issiprasem namo.Tik va idomu,kokiu vaistu jie ten suleidzia?pamirsau paklaust.Gal kita kart galima butu paciai nusipirkti ir suleist?Nes tas tampymas,kai dar ir temperatura 39,dar taip toli tos santariskes...
Ir dar - tik cia forume suzinojau,kad adrenalinas karstam vandeny staiga isgaruoja... verysad.gif o mes,kvailiai,ipylem jo i karsto oro drekintuva,ir galvojam,kad pades...Na,dabar zinosiu.Tik kaip tada garint ta adrenalina?...

Adrenalinas, kiek suprantu, veikia tik per inhaliatoriu.
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2006 02 20, 14:59)
Taip,jau neduok dieve turet toki malonumą...
Mes savaitgalį vežem į ligoninę,nes kvepavo jau baisiai.Tai ten suleido vaistu ir siaip ne taip issiprasem namo.Tik va idomu,kokiu vaistu jie ten suleidzia?pamirsau paklaust.Gal kita kart galima butu paciai nusipirkti ir suleist?Nes tas tampymas,kai dar ir temperatura 39,dar taip toli tos santariskes...
Ir dar - tik cia forume suzinojau,kad adrenalinas karstam vandeny staiga isgaruoja... verysad.gif o mes,kvailiai,ipylem jo i karsto oro drekintuva,ir galvojam,kad pades...Na,dabar zinosiu.Tik kaip tada garint ta adrenalina?...

Manau, kad harmonu suleido. Ir mums taip pat buvo. Baltijos amerikos klinikoj suleido ir namo.
ir dar viena drauge su savo mazyle kai gulesi i ligonine del laringito, tai gydytojas ir pasake, kad siuos harmonus reikia visada su savimi tureti ir jei jau priepuolis(kelionej ar kur)leist patiems. ..o paskui toj pacioj ligoninej kita gydytoja kai suzinojo, pasake- didziausia nesamone...ir supaisysi tuos gydytojus ....
o adrenalinas- tik per inhaliatorius
Atsakyti
o hormonai -tai kas konkreciau?
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2006 02 22, 16:44)
o hormonai -tai kas konkreciau?

pavadinimo tai nezinau, bet kaip man aiskino Baltijos amerikos klinikoj, tai leidzia tokius harmonus, kurie neleidzia tinti kvepavimo takams(tiksliau-gerkloms. Juk del ju ištinimo ir sunku kvepuoti vaikui. Jos istinti gali iki tiek, kad vaikas gali uzdusti), arba mazina tinima.
ir kiek skaiciau uzsienio literaturoj, tai ir ten parasyta, kad laringitas gydomas harmonais, tikslesnis pavadinimas-kortizono zvakutes. Tai ta gydytoja man paske, kad cia Lietuvoje tokiu nera. Jie naudoja kazkokius kitokius. Ir nuramino, kad vienkartines dozes nekenkia..Nezinau kiek cia tiesos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mastė: 23 vasario 2006 - 15:33
QUOTE(Mastė @ 2006 02 07, 15:49)
žinai ir man nepatiko tas požiūris, bet negi ginčysiesi...paklausiau ir pasilikau prie savo nuomonės:kad daug ligų, ypač jei susgriebi laiku, galima išgydyti homeopatinais vaistais
teisngai, adrenalinas buna ampulese...man atrodo, kad jau rašiau čia, kad karštam vandeny jis išgaruoja kažkur per sekundę...taigi toks garinimas kaip ir breprasmis..tinka tik inhaliatoriai, kurių garai nera kašrti.o šiaip karšti garai irgi mažina gleivinės paburkimą, taigi ir tinka laringitui gydyti

Nežinau gal ir kvailai nuskambės o tai adrenalinas parsiduoda kartu su inhaletorium ar atskirai g.gif mano mažajam yra buvęs labai ūmus laringitas prieš 3 metus tada renimacijoj išbuvom 2 paras ir vos išliko gyvas dabar vėl jis man pradėjo loti ir dar savaitgalis labai bijau, bet į ligoninę nenoriu schmoll.gif nes tada buvo patys daktarai kalti, susirgo dar kita labai baisia liga verysad.gif užsikrėtė renimacijoj doh.gif maniau kad adrenalinas neparsiduoda, o tik ligoninėj jis skiriamas. Mes tada su aparatu garinomės. Tai ar tinka tie paprasti inhaliatoriai kur karštu vandeniu garinasi g.gif Čia turiu omenyje su adrenalinu garinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sniegas4: 25 vasario 2006 - 23:09
na,as tai adrenalino ampulem gavau laisvai vaistinej.Ir kai paskutini kart buvom su laringito priepuoliu ligoninej,tai daktare suleido vaistu ir liepe adrenalino nusipirkt,3 ampules ipilt ir garint.Tik va buvom tokiam strese,kad ne nepaklausem,kaip tiksliai ji garint kad butu veiksminga,o gydytoja nepasivargino pati paaiskint.Tai ipylem i garintuva ir garinom...Nezinau,ar vaistai padejo,ar tas adrenalinas suveike,bet praejo...Bet cia forume pasiskaiciau,kad adrenalinas karstam vandeny mikliai isgaruoja,tai turbut ji reiktu su specialiu inhaliatorium kvepuot...
Atsakyti
Mano 7men.dukrytei vakar pasake,kad laringitas.Pilnos akys asaru nezinau ka daryti.Vaikas vos prakvepuoja,Gerklyte visiskai uzkimusi,temperatura visa nakti issilaike 39,5.Sianden ryte kvieciausi daktare,tai pasake,kokiu antibijotiku nusipirkti ir laikyti adara balkona, net nesiteike atvaziuoti.Eisiu skambinti greitajai.Ar guldo dabar i ligonine su laringitu?
Atsakyti
QUOTE(kaunietuke @ 2006 03 09, 12:05)
Mano 7men.dukrytei vakar pasake,kad laringitas.Pilnos akys asaru nezinau ka daryti.Vaikas vos prakvepuoja,Gerklyte visiskai uzkimusi,temperatura visa nakti issilaike 39,5.Sianden ryte kvieciausi daktare,tai pasake,kokiu antibijotiku nusipirkti ir laikyti adara balkona, net nesiteike atvaziuoti.Eisiu skambinti greitajai.Ar guldo dabar i ligonine su laringitu?

Nu virsune, kas cia per gydytoja blink.gif Su laringitu tikrai nejuokaukit schmoll.gif I ligonine aisku, kad guldo, bet geriau to isvenght, jeigu namie turit inhaliatoriu. Mes apsiejom be antibiotiku g.gif
Kviesi greitaja, tai garantija ves i ligonine, bet jeigu yra salygos namie gydytis - nesutik. Mes buvom vos 3 dienas, ir tai parsivezem kazkoki virusa (veme, viduriavo grizusi namo) doh.gif
Atsakyti
Vakar kvieciau greitaja,nes pakilo auksta temperatura.Pasake kaip tiksliai viska daryti,jei vaikutis pradetu dusti.daznai einam i vonia pasigarinti.Sake jokiu budu negalima nesti i balkona(o musu daktare taip liepe).Geriam antibijotikus Duracef.Duok dieve,kad greiciau pasveiktume,gailo vaiko.
Atsakyti
Laikykites.O ka konkreciau pasake daryti,jei ima dusti?
Atsakyti
Sako vaikutis is leto ima koset ,Jauciasi,kad truksta oro.Tuomet nieko nelaukti ir garinti vonia.Nesti ji kad tais garais kvepuotu.sauktis greitaja pagalba.tik sako jokiu budu neneskit i lauka kai saltas oras.
Atsakyti
mes irgi turime šią bėdą , bet dar labai rimtai tfu tfu tfu nebuvo, tiesiog pradeda loti, aš iš karto imu garinti, turime gerą inhaliatorių thumbup.gif , daktarė išrašė adrenalino, tai jei tik išgirstu lojimą ir lekiam garintis smile.gif
bet tiesiog tokių dusinančių baisių priepuolių dar ačiū dievuliui neturėjome, tik žinau, kad jei naktį užeitų reikia bėgti į vonią, paleisti karšto vandens srovę visu galingumu, kad visa vonia būtų garuose, ir staigiai nešti vaikutį, tada kažkiek padeda, o tuo metu jei jau labai dūsta kviesti greitąją, nes tikrai liga ne juokas schmoll.gif
o nakčiai reikia drėkinti kambarį, aš pastatau virdulį, ir palieku virti keliom minutėm atidarytą thumbup.gif , arba viena pažįstama pasakojo, kaip darė seniais laikais, sakė privirdavo šutintų bulvių, nulupdavo, ir karštas dar lupynas su puodu padėdavo kambaryje smile.gif
Atsakyti