QUOTE(Fanta @ 2006 02 03, 09:43)
Zinok, nezinau vaistu pavadinimo
Tiksliau, kai jai suleido vaistus atvaziavusi greitoji, tai manes dar nebuvo namie, vyras su ja buvo. Grizusi is ligonines radau ta miniatiurini buteliuka, bet pavadinimo nebepamenu dabar
Dar atsimenu internete anotacija to vaisto paskaiciau, bet uzkrito tas pavadinimas ir vsio
Mane tai nervina tas grudimas i ligonine, bet kad labai bijau del vaiko saugumo - kad neuzdustu
Va mes pagulejom 3 dienas, tai matyt kazkokia zarnyno infekcija dar plius pasigavom - veme vaikas grizes namo, viduriavo
O Baltijos Amerikos klinikoj koks mokestis? O kaip aptarnavimas? O jie neliepia gultis i ligonine?
manau, kad harmonus ir suleido.kiek kalbėjau, jei iškvieti greitąją dėl dusulio, tai harmonus ir suleidžia:jie padeda atslūgti ištinusiems kvėpavimo takams, todėl ir kvėpavimas tampa lengvesnis.Nors gal ir ne taip
...bent keli gydytojai ramino, kad vienkartines harmonų dozės nekenkia
belieka tikėti
vat už tai aš tų ligoninių ir nenoriu;juk dar ten krūva skirtingų virusų ir bakterijų.vieną gydydi, kitas prikibs.
O baltijos-amerikos klinikoj, už vizitą sumokejom 80 lt. plius harmonai apie 10-20 lt. Žodziu visas malonumas kainuoja apie 100lt, bet išsisuki nuo ligoninės
neliepia jie į ligoninę gulti...bent jau mane gydytoja nuramino, kad tie harmonai viską ir pagydys...jie veikia apie 3 paras.aišku, tik kaip ir po kiekvieno laringito gali būti komplikacijų:bronchitas ir plaučių uždegimas. tad pravartų butų nueiti pas gydytoją jei kosti
o aptarnavimas aišku malonus( juk 80 lt sumoki
) bet ir profesionalus.tik vat ta gydytoja, pasirode, kad visokiais homeopatinais vaistais netiki. Kai pasakaiu, kad prieš tai gerem Umcalor, tai ji tik ranka numojo. Sako:nepakenks, bet ir nepades. Ir antibiotikus išrašė-pačius stipriausius( antibiotikai buvo tam, kad jei sukiltų temperatūra , vadinasi prasidėjo kažkokia komplikacija). bet mums jų neprireikė