Įkraunama...
Įkraunama...

Laringitas

QUOTE(Limcamca @ 2006 02 03, 09:29)
Gal gali pasidalinti homeopatės konktakiniais duomenimis? labai ieškau, dėl alergijos.

Gydytoja Savickiene, Rokiskis, Tulpiu g.5, tel 8 610 65182. Mes ja labai patenkinti thumbup.gif Issigydem alergijas thumbup.gif Jokiu dabar berimu, tfu tfu tfu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 02 03, 09:43)
Zinok, nezinau vaistu pavadinimo  blush2.gif Tiksliau, kai jai suleido vaistus atvaziavusi greitoji, tai manes dar nebuvo namie, vyras su ja buvo. Grizusi is ligonines radau ta miniatiurini buteliuka, bet pavadinimo nebepamenu dabar  doh.gif Dar atsimenu internete anotacija to vaisto paskaiciau, bet uzkrito tas pavadinimas ir vsio  doh.gif Mane tai nervina tas grudimas  i ligonine, bet kad labai bijau del vaiko saugumo - kad neuzdustu  g.gif Va mes pagulejom 3 dienas, tai matyt kazkokia zarnyno infekcija dar plius pasigavom - veme vaikas grizes namo, viduriavo  blink.gif
O Baltijos Amerikos klinikoj koks mokestis? O kaip aptarnavimas? O jie neliepia gultis i ligonine?

manau, kad harmonus ir suleido.kiek kalbėjau, jei iškvieti greitąją dėl dusulio, tai harmonus ir suleidžia:jie padeda atslūgti ištinusiems kvėpavimo takams, todėl ir kvėpavimas tampa lengvesnis.Nors gal ir ne taip g.gif ...bent keli gydytojai ramino, kad vienkartines harmonų dozės nekenkia g.gif belieka tikėti
vat už tai aš tų ligoninių ir nenoriu;juk dar ten krūva skirtingų virusų ir bakterijų.vieną gydydi, kitas prikibs.
O baltijos-amerikos klinikoj, už vizitą sumokejom 80 lt. plius harmonai apie 10-20 lt. Žodziu visas malonumas kainuoja apie 100lt, bet išsisuki nuo ligoninės
neliepia jie į ligoninę gulti...bent jau mane gydytoja nuramino, kad tie harmonai viską ir pagydys...jie veikia apie 3 paras.aišku, tik kaip ir po kiekvieno laringito gali būti komplikacijų:bronchitas ir plaučių uždegimas. tad pravartų butų nueiti pas gydytoją jei kosti
o aptarnavimas aišku malonus( juk 80 lt sumoki biggrin.gif ) bet ir profesionalus.tik vat ta gydytoja, pasirode, kad visokiais homeopatinais vaistais netiki. Kai pasakaiu, kad prieš tai gerem Umcalor, tai ji tik ranka numojo. Sako:nepakenks, bet ir nepades. Ir antibiotikus išrašė-pačius stipriausius( antibiotikai buvo tam, kad jei sukiltų temperatūra , vadinasi prasidėjo kažkokia komplikacija). bet mums jų neprireikė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mastė: 03 vasario 2006 - 15:32
O tai kaip daryti tas inhaliacijas su adrenalinu - jei į verdantį vandenį tai netinka, jo? O inhaliatoriaus neturim + mum dar nė 5 mėn nėra verysad.gif . Mažuliukės.
Mergytė antra diena užkimus ir kosti tik ne lojačiai. Buvom poliklinikoj tai apie laringitą pradėjo šnekėt. Parėjau prisiskaičiau tai baisu pasidarė. Noriu nors kaip būt pasiruošus, tpu tpu tpu tikiuosi kad neprireiks. Rašo visi kad adrenalinas padeda - bet kaip jį naudoti?
Patarkit kas nors.
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2006 02 03, 15:23)
tik vat ta gydytoja, pasirode, kad visokiais homeopatinais vaistais netiki. Kai pasakaiu, kad prieš tai gerem Umcalor, tai ji tik ranka numojo. Sako:nepakenks, bet ir nepades. Ir antibiotikus išrašė-pačius stipriausius( antibiotikai buvo tam, kad jei sukiltų temperatūra , vadinasi prasidėjo kažkokia komplikacija).  bet mums jų neprireikė

Va toks gydytojos poziuris mane apakino blink.gif Israse pacius stipriausius antibiotikus nuo temperaturos?! blink.gif Argi to reikia? Mums ligoninej buvo dar pakilus temperatura viena nakti, tai zvakute ikisom ir vsio.
O del homeopatiniu, tai cia kiekvieno reikalas tiket ar ne. Mano giminej musu homeopate begale zmoniu isgyde nuo visokiu ligu, tai as i jos gydyma skeptiskai nebeziuriu. Gal mums nuo laringito ir nepavyks issisukti, bet faktas, kad alergija issigydem, ir be jokiu hormoniniu tepalu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 02 03, 19:10)
Mergytė antra diena užkimus ir kosti tik ne lojačiai. Buvom poliklinikoj tai apie laringitą pradėjo šnekėt. Rašo visi kad adrenalinas padeda - bet kaip jį naudoti?
Patarkit kas nors.

Kaip jus jauciates? Ar tikrai jums laringitas?
Adrenalino buna pirkti vaistinese, kiek zinau ampulese. Tikslu naudojima turetu paaiskint, kai perki aparata, o siaip abejoju ar adrenalina galima garinti kokiam puode g.gif Mano pazistama nuplike su tais puodais savo vaika blink.gif Prie vienos nelaimes dar kita prisidejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 02 06, 10:52)
Kaip jus jauciates? Ar tikrai jums laringitas?
Adrenalino buna pirkti vaistinese, kiek zinau ampulese. Tikslu naudojima turetu paaiskint, kai perki aparata, o siaip abejoju ar adrenalina galima garinti kokiam puode  g.gif Mano pazistama nuplike su tais puodais savo vaika  blink.gif Prie vienos nelaimes dar kita prisidejo  verysad.gif

Na mum gydytoja sakė kad lyg pradžia to. Tiesa mum jau gerėja - kimimas mažėja po biški. Mažėtų gal ir greičiau, jei mergina taip nerėktų kai nosį valom doh.gif . Šiaip garinam 2-3 kart bulvių nuoviru - pastatau virdulį, pakišu po garais ir kvėpuojam smile.gif .
Tik jau naktim kaip nemiega - šianakt buvo pabudus 6 kart. Ir verkt pradeda. Kažin kodėl taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 02 06, 13:04)
Šiaip garinam 2-3 kart bulvių nuoviru - pastatau virdulį, pakišu po garais ir kvėpuojam  smile.gif .
Tik jau naktim kaip nemiega - šianakt buvo pabudus 6 kart. Ir verkt pradeda. Kažin kodėl taip? g.gif

Bulves neluptas reikia nuvirt? O tada ta nuovira, kaip supratau, susipili i virduli ir ji ijungus garini?
O naktim nemiegat gal del dantuku? Pas mumis tik tokios priezastys nemigu ir buvo - dantys. Ar jums dar anksti?
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 02 06, 15:29)
Bulves neluptas reikia nuvirt? O tada ta nuovira, kaip supratau, susipili i virduli ir ji ijungus garini?
O naktim nemiegat gal del dantuku? Pas mumis tik tokios priezastys nemigu ir buvo - dantys. Ar jums dar anksti?

Aš tai nuskustas bulves išverdu, nuovirą į virdulį ir garinamės kokias 5-8 min - paskui užmiega bekvėpuodama doh.gif .
gal ir dantys, kas žino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 02 03, 20:53)
Va toks gydytojos poziuris mane apakino  blink.gif Israse pacius stipriausius antibiotikus nuo temperaturos?!  blink.gif Argi to reikia? Mums ligoninej buvo dar pakilus temperatura viena nakti, tai zvakute ikisom ir vsio.
O del homeopatiniu, tai cia kiekvieno reikalas tiket ar ne. Mano giminej musu homeopate begale zmoniu isgyde nuo visokiu ligu, tai as i jos gydyma skeptiskai nebeziuriu. Gal mums nuo laringito ir nepavyks issisukti, bet faktas, kad alergija issigydem, ir be jokiu hormoniniu tepalu ir pan.

žinai ir man nepatiko tas požiūris, bet negi ginčysiesi...paklausiau ir pasilikau prie savo nuomonės:kad daug ligų, ypač jei susgriebi laiku, galima išgydyti homeopatinais vaistais

QUOTE(Fanta @ 2006 02 06, 10:52)

Adrenalino buna pirkti vaistinese, kiek zinau ampulese. Tikslu naudojima turetu paaiskint, kai perki aparata, o siaip abejoju ar adrenalina galima garinti kokiam puode  g.gif Mano pazistama nuplike su tais puodais savo vaika  blink.gif Prie vienos nelaimes dar kita prisidejo  verysad.gif

teisngai, adrenalinas buna ampulese...man atrodo, kad jau rašiau čia, kad karštam vandeny jis išgaruoja kažkur per sekundę...taigi toks garinimas kaip ir breprasmis..tinka tik inhaliatoriai, kurių garai nera kašrti.o šiaip karšti garai irgi mažina gleivinės paburkimą, taigi ir tinka laringitui gydyti

Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 02 06, 13:04)
Na mum gydytoja sakė kad lyg pradžia to. Tiesa mum jau gerėja - kimimas mažėja po biški. Mažėtų gal ir greičiau, jei mergina taip nerėktų kai nosį valom doh.gif . Šiaip garinam 2-3 kart bulvių nuoviru - pastatau virdulį, pakišu po garais ir kvėpuojam  smile.gif .

o gal dėl to kad sunku kvėpuoti? g.gif pabadyk padėti aukštesnę pagalvę-palengvina kvėpavima...kaip pirmą kartą ugnė sirgo, tai pusiau sėdom miegojo vieną naktį
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 02 06, 13:48)
Aš tai nuskustas bulves išverdu, nuovirą į virdulį ir garinamės kokias 5-8 min - paskui užmiega bekvėpuodama doh.gif .
gal ir dantys, kas žino g.gif

Na laringitas musu "firmine" liga.jei tik sloga, tai ir kosulys, o kosulys laringitinis.Prabunda nakti ir rekti, berekdama uzsikosti-lojanciai(na jei bus tai nesumaisysi), o tada vaikutis issigasta ir dar labiau verkia.Jiem uzgula krutinyte ir juos dusina, spazmuoja.Na baisu gi zmogui kai nesupranti, kas darosi.ir prabunda taip nakti kas 1.5 val.Ir jei nori, kad neverktu tai nesioji nesioji visa miela naktele.taip ji miega ramiau(bent be priepuolio).
O priepuoliu metu, na tada kai vaikas dusta, staigiai nesu i vonia, paleidziu visur karsta karsta vandeni ir garuojam.Isigudrinom uzsidaryti duso kabinoj, atsisedam ant kedes kojas susikeliam , dusa ant zemes ir bega karstas vandenukas.o mes garuojam, dar net ir sketi issiskleidziam, kad kuo daugiau dregmes butu.Taip kokia 20-30 min.Jau ji dabar pati is karto i dusa praso.Matyt vaikas jaucia, kad lengviau.Zodziu taip mes gelbstimes is padeties.Kazko ipatingo aciu dievui dar nereikejo.bet jei maziuke susirgs laringitu,tai paskui kol neisauga ta liga kartojasi.Vat mano sunus kazkaip neturejo polinkio i laringita, tai as net nezinojau, kas tai per liga.O Ugne tai pastoviai sirgo.Bet atrodo jau pradedam isaugti.Jau reciau, gerokai reciau serga.
Atsakyti
Taip,jau neduok dieve turet toki malonumą...
Mes savaitgalį vežem į ligoninę,nes kvepavo jau baisiai.Tai ten suleido vaistu ir siaip ne taip issiprasem namo.Tik va idomu,kokiu vaistu jie ten suleidzia?pamirsau paklaust.Gal kita kart galima butu paciai nusipirkti ir suleist?Nes tas tampymas,kai dar ir temperatura 39,dar taip toli tos santariskes...
Ir dar - tik cia forume suzinojau,kad adrenalinas karstam vandeny staiga isgaruoja... verysad.gif o mes,kvailiai,ipylem jo i karsto oro drekintuva,ir galvojam,kad pades...Na,dabar zinosiu.Tik kaip tada garint ta adrenalina?...
Atsakyti