QUOTE(jukka @ 2008 01 10, 17:39)
Sveika, Fishke

Ziuriu, mes su tavim cia pastoviai lankomes
O Vokieciu vaistineje negalima uzsakyti tu zvakuciu?

Nes ten kazkada buvo galima uzsakyti vaistu is Vokietijos. O gal tos vaistines jau nebera? Seniai buvau Senamiestyje
Papildyta:
Cia Vilniuje Pilies g. jeigu ka

na aš iš pajūrio, tai klaipėdos vokiečių v. jo nėr
QUOTE(grazina37 @ 2008 01 10, 18:17)
nu zinokit as tai bijociau prednizalona duoti vaikuciui

,juk tai stiprus hormonas

,nors girdejau kad greitaja iskvietus jie daznai suleidzia hormona kas nuimtu spazmus

,mums tai ventolinas padeda ,jei labai blogai duodu nospos
o mums pulmonologė patarė prednisoloną, kaip tik dėl dažnų laringitų pas ją ir važiavom. Aš dar jos irgi klausiau ar galima taip dažnai tą hormoną duot jei pvz sergam kiekvieną mėn. Tai anot jos aišku geriau, kad nereiktų šito vaistuko, bet jei laringitas eina su stipriais dusuliais (stridorais), tai geriau jau duot prdn. O mums ventolinas buvo nebuvo - nepadeda. O greitukė visada suleidžia kokį nors hormoną.
Tai mano mažei nekas ir belieka iš vaistukų - salbutamolis, ventolinas nepadeda, nošpos ar eufilino be šansų sugirdyt, be to aš savo dičkę taip buvau užsprangdinus su nošpa, kad man ji didžiausias priešas yra

Tai lieka tik inhaliacijos. O jei bėda rimta, inhaliacijos kitą kartą ir nepadeda greit, būtų gerai tų žvakučių turėt. jei kas Vilniuje galėtų vokiečių vaistinėj apie jas pasiteiraut būčiau labai dėkinga