Niu va, ir as savo trigrasi ikisiu

Mano vyresnelis, kai jam buvo 1 m 3 men pirmakart laringitu susirgo, kvietem gydytoja is poliklinikos, ji parase siuntima i klinikas ir mus ten pagulde

Buvo sunku todel, kad reikejo daug skysciu gerti, o mano vyrukas tik mano piena gere ir koki gurksneli vandens (jokiu arbateliu, jokiu sulciu negalejau isiulyt). Dave aparaciuka garinti - jis labiausiai padejo. Kaip tik tuo metu turejau ginti diplomini - nervai kvadratu [smiley=000165.gif] Po to aisku kartojosi, bet buvau gudresne - visokiais budais (sitam forume aprasytais) garinau, kad nepapultume i ligonine. Viena karta vaiksciojau su vyru automobiliu turguj (Utenoj), ziuriu ir netikiu savo akim: parduodamas inhaliatorius uz 20 lt [smiley=899.gif] Griebiau bijodama, kad kas nors suprates koks tai vertingas dalykas, daugiau pasiules is manes neatimtu. Dar pardavejas pasake, kad jau seniai guli, o tokia juokinga kaina delto, kad apdulkejes!!! Namie istyrinejau - aparatas praktiskai naujas, ant naudojimo instrukcijos kazkodel pavaizduota moteris, nors jis idealiai tinka vaikams. Veikia salto garo principu, aparatukas turi antgali, kuris apgaubia nosi ir burna, vaikai net pesasi del jo, nes tai tikrai nebaisu ir neskausminga. I buteliuka, is kurio garinamas vanduo galima ilasint arbatmedzio arba eukalipto aliejaus laseli. Vaiku gydytoja patare tik isgirdus pirmuosius lojancius kosejimus sugarinti adrenalino ampule. Is tikruju net gydytoja nebuvo maciusi tokio stebuklo ir prase paskolinti savo vaikiukui. Taigi, kai tik prasideda laringitas, pirmas vaistas - garinimas, paskui visokios ciulpiamos pastiles, kad vaikiukui butu lengviau. Privalumas to aparaciuko - garinti galima net mieganti mazyli [smiley=baby.gif]
Jeigu tu nepraradai visko, reiškia nepraradai nieko!
Numečiau 23 kg. Stabilizacija nuo 2008-12-08.
Ūgis 178