Perskaiciau jusu pasisakymus, taip baisu, ko maziukai tik neistveria. Kaip susergama laringitu? persalimas, sausas oras kambaryje, ar dar del kokiu priez.?
QUOTE(agata @ 2006 10 30, 01:12)
Perskaiciau jusu pasisakymus, taip baisu, ko maziukai tik neistveria. Kaip susergama laringitu? persalimas, sausas oras kambaryje, ar dar del kokiu priez.?
mano pusseserės mergytė 3 metukų buvo su šeima prie jūros vasarą...viskas buvo gerai...o naktį pradėjo dusti išvežė į ligoninę, nustatė laringitą ir niekas nežino, kodėl jis prasidėjo labai staigiai viskas įvyko
QUOTE(Fanta @ 2006 10 30, 12:21)
Jau kokia klastinga ši bjaurybė Labai dažnai genetika įtakoja - jeigu sirgdavo kuris iš tėvelių, tai ir vaikas serga dažnai. Pas mus taip ir yra - sirgdavo vyras, tai ir mūsų dukrytė pernai buvo pasigavus
pas mus lygtais neikas nesirgo, reikės pasidomėt....Mes dar gydomės, šiandien jau antibiotikus paskyrė...O ir man jau zaraza prikibo tik gal ne laringitas bet kosėju tai krutinę plėšo ,o kai įkvepiu orą taip skaudą ir čiaudulys nu vien žodžiu ligų maratonas tęsiasi pas mus
QUOTE(Gabi Meda @ 2006 10 30, 12:27)
pas mus lygtais neikas nesirgo, reikės pasidomėt....Mes dar gydomės, šiandien jau antibiotikus paskyrė...O ir man jau zaraza prikibo tik gal ne laringitas bet kosėju tai krutinę plėšo ,o kai įkvepiu orą taip skaudą ir čiaudulys nu vien žodžiu ligų maratonas tęsiasi pas mus
Pas mus irgi niekas nesirgo, nė nebuvau normaliai girdėjusi apie šią ligą , kol mažylis pavasarį nepradėjo naktį dust , pagulėjom ligoninėj 4-5 dieneles ir gydytojai mus prigąsdino, kad dabar sirgsim ir sirgsim laringitu. po tokių žodžių, kai pasveikom, nusipirkom inhaliatorių, visada po ranka turiu adrenalino ampulytes. Inhaliacijas darau esant bet kokiam kosuliukui ir tikrai padeda
Sveikit
Sveiki,aš t.p.esu sykį susidurus su šia baisia liga.Mano mažylis susirgo būdamas 11mėn.Baisiai išsigandau.Aišku kvietėmės greitąją,ligoninėje prabuvom 4d.Ligoninėje,tik duodavo inchaliacijas,bet mano mažylis jų baisiai nekęsdavo,labai verkdavo ir to pasekoje vemdavo.O sekantį kartą kai pradėjo kimti namuose nutariau pagarinti,bet atsitiko nelaimė apsiplykėm.Buvo baisu....Fui net nenoriu prisiminti.Tad linkiu būti kuo atsargesniom,kad nenutiktu taip jums.
larigitas pastovi musu liga,jau NUSIBODO,greitai su juo susidorojam ,bet kosulys islieka ,nupirkau inhaletoriu tai su jo pagalba isvengeme ligonines,tik pradeda loti iskarto inhaliuoju ,po 4ar 5 proceduru dusimo kaip nebuta ,bet tada prasideda kosulys ,kadangi nekarsciuoja gydytojos i namus negaliu išsikviesti, tai taip ir gydomes namie su miksturom ir arbatom
labutis mano dukrytes taippat laringitas neaplenkia,metuose maziausiai pora kartu serga sia liga.Mes irgi turime inhaliatoriu,nes neisivaizduoju kaip be jo reiketu issiversti kai uzpuola si bjauri liga,o dabar kai tik pajauciu pirmuosius laringito pozymius,iskart inhalioju ir viskas lengviau praeina.Anksciau kol neturejom inhaliatoriaus tai tekdavo vykti i ligonine
Ech, bjauri liga ka ir bepasakysi Aš pati visa vaikystę prasirgau ir žinau kas ten darosi (nes ir vaikas turi mirties baimę, o tai ne kartą teko patirti)
Labai tikėjaus, kad mano vaikai nesirgs, bet va šiandien mažiukui nustatė laringitą Jei liga kartosis teks pirkti inhaliatorių
Visoms mamytėms stiprybės ir kantrybės
Labai tikėjaus, kad mano vaikai nesirgs, bet va šiandien mažiukui nustatė laringitą Jei liga kartosis teks pirkti inhaliatorių
Visoms mamytėms stiprybės ir kantrybės
QUOTE(Vilte28 @ 2006 11 09, 12:13)
labutis mano dukrytes taippat laringitas neaplenkia,metuose maziausiai pora kartu serga sia liga.Mes irgi turime inhaliatoriu,nes neisivaizduoju kaip be jo reiketu issiversti kai uzpuola si bjauri liga,o dabar kai tik pajauciu pirmuosius laringito pozymius,iskart inhalioju ir viskas lengviau praeina.Anksciau kol neturejom inhaliatoriaus tai tekdavo vykti i ligonine
sveikute o ar tavo dukryte po to koseja ?nes maniskiui po dusimo islieka kosulys kuris paprastai baigesi plauciu uzdegimu arba bronchitu,ir siandien vesiu kad paklausytu ,nes kosulys retas bet toks is koju vercentis ,seip jauciasi gerai ir valgo ir zvalus nekarsciuoja
QUOTE(grazina37 @ 2006 11 10, 12:49)
sveikute o ar tavo dukryte po to koseja ?nes maniskiui po dusimo islieka kosulys kuris paprastai baigesi plauciu uzdegimu arba bronchitu,ir siandien vesiu kad paklausytu ,nes kosulys retas bet toks is koju vercentis ,seip jauciasi gerai ir valgo ir zvalus nekarsciuoja
labutis,po to mano mergaite visad koso,plauciu uzdegimas dar nebuvo prisikabines,bet bronhitas garantuotas Buna kad laringitas uzpuola po paprasciausios slogos Siandien pradejo po truputi sloguot,tai nezinau ko tiketis reiks pries nakti pagarint