Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

Su vaikyste man vienareikšmiškai asocijuojasi trys kvapai: Mamos kvepalai Climat and Magic Noire, bei močiutės Krasnaja Moskva lotuliukas.gif

O savo pirmųjų nusipirktų jau neatsiminsiu, tikriausiai. Atrodo, kad tai buvo Laura Biagiotti Venezia g.gif
Atsakyti
mano pirmieji kvepalai buvo pacios nusipirkti , deja jau nebeatsimenu ju pavadinimo, toks oranzinis buteliukas, sarmoj stovi prie pigesniu kvapu...vis vien mielas kvapas, atsimenu, kad visada pries eidama susitikti su savo draugu prie jo namo varteliu jais pasikvepindavau lotuliukas.gif malonus prisiminimai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 12 20, 12:11)
Revillon Turbulence user posted imageuser posted image

QUOTE(varveklis @ 2007 12 20, 12:16)
user posted image
Gal sitie turbulences? Revillion?
Oi, ta pati kaip Africa atsakiau  doh.gif

Oi geras!!! bigsmile.gif tikrai sitie thumbup.gif kaip butu idomu vel juos prisimint wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 20 gruodžio 2007 - 13:06
nezinau ar pavyks be klaidu pavadinimus parasyti, bet vienas is situ buvo pirmi ir antri- CK Contradiction ir Eastee Lauder Pleasure wub.gif o CK naudoju iki siol tik kitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2007 12 20, 11:15)
Iš vaikystės atsimenu mamos kvepalus "Cobra" - nuostabus kvapas man buvo

user posted image

drinks_cheers.gif Aš taip pat vaikystėj vis uostinėjau šiuos mamos kvepalus ir dar kokį lašiuką nugvelbdavau iš vyresnės sesers Dior Poison rolleyes.gif
O mano pačios pirmi pirkti kvepalai, nieko blatno, kadangi pati dar neuždirbdavau unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Oi kokia miela ir nostalgiška tema. rolleyes.gif 4u.gif

Turbūt patys pirmieji rimti kvepalai man buvo lenkiški Byc mocę Parfum, super kvapas, įstrigęs man visam gyvenimui, nieko panašaus kol kas neradau. Laikydavosi fantastiškai, ko nepasakyčiau apie vėliau gautus dovanų Hugo Boss Hugo Woman kuriuos tuomet laikiau rimtais ir daug iš jų tikėjausi. hihihi.gif
Mamos kvepalus puikiai prisimenu bent tris, ir pasikvepinus jais esu, tačiau nei vienų nei gamintojo, nei pavadinimo nežinau, tik buteliukai įstrigo. mastau.gif Pirmieji kvepalai, kuriais "gausiai pasikvepinau" (turbūt puse buteliuko) būdama 2-jų metų buvo mano tetos, tikri prancūziški. Deje, nieks man nepasako kaip jie vadinosi... rolleyes.gif
Atsakyti
Oj, kokia puiki tema 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mano pirmieji tikrieji prancuziskieji, kuriuos uosciau buvo is mazo buteliuko, kuriuos mamai atsiunte dede, gyvenes Prancuzijoje. Nei gamintojo, nei pavadinimo neatsimenu, O kvapas dar islikes pasamoneje, ir buteliuka atsimenu, bet kadangi ten buvo meginukas (as taip manau), tai tiesiog toks plokscias mazas buteliukas su plastmaziniu kamsteliu. Vieni mano pirmuju buvo Dzintars "Solo" (nepainioti su tais, kurie dabar pardavinejami schmoll.gif ) (beje, rugstaus kvapo, kurio dar ir dabar ieskau ir niekur negaliu net ko nors panasaus surasti g.gif g.gif g.gif ). Va. O pirmieji tikrieji turejo buti "Climat", nes stsovejau prie ju eileje "Vaiku pasaulyje", bet pritruko pinigu, kol nulekiau pasiskolinti, juos jau ir nuslave blush2.gif O patys tikriausi, kuriuos gavau dovanu - Lancome "Sikkim" ir tokie zydruciai "Courreges" (atrodo taip rasosi...) Pacios pirkti pirmieji - Estee Lauder "Pleasures".
Atsakyti
SUPER TEMA thumbup.gif thumbup.gif

Man buvo dvylika..as issirinkau mama nupirko..pavadinimo tiksliai nepamenu,kazkoks XXX kvapas gaivus,unisex kvepalai,pirkom Elizoj..

O paskui seke visokie coty,roccobarroco jeans silver,versace red jeans,mexx woman..
Atsakyti
...na, patys pirmieji buvo nykštuko formos buteliuke, parvežti iš užsienio, pavadinimo nepamenu. Metų man buvo kokie šeši mastau.gif O pirmieji tikri - Lauros Biagiotti Laura.
Atsakyti
Man vaikystė irgi asocijuojasi su mamos climat ir anais anais bigsmile.gif
Mano pirmieji geri kvepalai DIOR "J'Adore" thumbup.gif , o paauglystėje visokie pigūs kvepaliukai buv, kurių neskaitau 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmieji buvo CERRUTI 1881 POUR FEMME parfumas thumbup.gif gavau Kaledu proga. is tiesu tai zalio supratimo neturejau, kad cia tikrieji kvepalai,nesupratau kodel tiek mazai lotuliukas.gif dar pamenu Jesus del Pozo haloween (labai ilgai naudojau juos),Jesus del Pozo duendi, mexx woman. united colors of beneton nepamenu kokie, tik zinau kad raudoni biggrin.gif ir t.t.
bet ryskiausias prisiminimas man isliko Priscilla Presley Indian Summer. gal buvau kokiu 10-11 metu mama juos turejo. nu man tokie buvo jie wub.gif slapta vis pasipurksdavau.gaila, kad isseme is prekybos. idomu, ar jie dabar man patiktu smile.gif
Atsakyti
user posted image
blush2.gif
Atsakyti