QUOTE(Kozete @ 2007 12 20, 13:31)
Gal žinote kokį receptą bandelių su grybais, kurios verdamos aliejuje?
Ir kaip paruošti džiovintus grybus? Turiu, bet nežinau kaip paruošti juos įdarui?
Kas liečia džiovintus grybus, zianu tris ju paruosimo tolesniam naudojimui budus:
a: galima mirkyti piene (kazkas jau cia minejo)
b: galima mirkyti vaneny (siulau jtuo etveju jeigu skubi nenori rizikuoti ar bandyti)
c: Palikti mirkti apytiksliai 4 valandoms atvesintame sultinyje
Kas liečia variantą c, tai riziknga nes skonis kiekvinos grybu rusies skirtingas gaunas, vieni panasus i mėsą, kiti šiek tiek i paukštiena. Siu budu labai rizikinga nadotis, mat vieni taip paruostus grybus mandagiai valgydami lieja kankinio asara, o kiti megaujasi kaip delikatesu.