mergaites
Pasakykit man su kuo tie blyneliai su silke valgomi?ar juos reikia karstus valgyti ar saltus?
labai norisi pabandyti juos iskepti
Pasakykit man su kuo tie blyneliai su silke valgomi?ar juos reikia karstus valgyti ar saltus?
labai norisi pabandyti juos iskepti
QUOTE(divuke @ 2009 12 23, 20:06)
Tas yra , kad as neprisimenu to receptuko. Reiketu paeksperimentuoti Manyciau, kad alyvuoges jau reiketu deti pries baigiant, kitu atveju istis. Vis idomiau, negu su grybais.
Žr. 588 žinutę
Sivakar su vyru darem vyro megiamiausia kaledine misraine:
Islukstenti graikiniai riesutai,
Supjaustytos mandarinu skilteles,
Razinos,
Juostelem supjaustytos morkos,
Gabaliukais supjaustyti obuoliai,
Konservuoti ananasai
1 citrinos sultys.
Viskas sumaisoma ir i saldytuva
Ryt skanausim
Tiksliu normu nzn, nes ingridientus siai misrainei nusiperka pats vyras
Islukstenti graikiniai riesutai,
Supjaustytos mandarinu skilteles,
Razinos,
Juostelem supjaustytos morkos,
Gabaliukais supjaustyti obuoliai,
Konservuoti ananasai
1 citrinos sultys.
Viskas sumaisoma ir i saldytuva
Ryt skanausim
Tiksliu normu nzn, nes ingridientus siai misrainei nusiperka pats vyras
Sveikos,
Noriu jūsų patarimo
Ryt kepsiu pyragėlius su grybų įdaru iš šaldytos sluoksniuotos tešlos, turiu ir bemielės, ir mielinės, kiek esu kepus, nepamenu, kuo jos ten skirias kaip manot, su kuria geriau būtų kepti?
Noriu jūsų patarimo
Ryt kepsiu pyragėlius su grybų įdaru iš šaldytos sluoksniuotos tešlos, turiu ir bemielės, ir mielinės, kiek esu kepus, nepamenu, kuo jos ten skirias kaip manot, su kuria geriau būtų kepti?
Sveikos
nemazai sutikau siame skyrelyje panasaus likimo draugiu, kurios Kucias sves nebe pas tevus, senelius, o jau savo namuciuose, todel iesko minciu, kaip padengti tikra tradicini Kuciu stala
Aciu merginoms uz pasidalintus receptelius, suzinojau nemazai dar nezinotu patiekaliuku, kurie pasirodys ryt pas mus namie ant stalo
kaip tikra zemaite atsakysiu:
paskrudinti kanapiu seklas, sumalti ir sumaisyti jas su druskyte.... ir valgyti su virtom karstom bulvem su lupena, nulupta (arba ne, kaip kam patinka) bulve pamirkant i sia mase....nuostabiai skanu
nemazai sutikau siame skyrelyje panasaus likimo draugiu, kurios Kucias sves nebe pas tevus, senelius, o jau savo namuciuose, todel iesko minciu, kaip padengti tikra tradicini Kuciu stala
Aciu merginoms uz pasidalintus receptelius, suzinojau nemazai dar nezinotu patiekaliuku, kurie pasirodys ryt pas mus namie ant stalo
QUOTE(triule @ 2009 12 22, 20:48)
tai kaip ta padaza daryt? paskrudinti kanapiu seklas, sumalti , ir su kuo maisyt? su vandeniu ir druska ar i sausas ?
kaip tikra zemaite atsakysiu:
paskrudinti kanapiu seklas, sumalti ir sumaisyti jas su druskyte.... ir valgyti su virtom karstom bulvem su lupena, nulupta (arba ne, kaip kam patinka) bulve pamirkant i sia mase....nuostabiai skanu
QUOTE(triule @ 2009 12 23, 17:11)
kazkiek receptu esu susirasiusi pernai is SM, gal kam pravers
QUOTE(MoonDark @ 2009 12 23, 21:49)
Aciu uz idejas
o as dar darau zuvi tesloje, zuvis - pangasiju file man skaniausia, palieku ja ant "sietelio", kad vanduo nubegtu, kad vandeninga nebutu tesla: 1 kiausinis, 1 saukstas majonezo(mes valgom majoneza), vanduo, miltai, vegeta, kepti aliejuje, tesla netirsta
QUOTE(astdum @ 2009 12 23, 13:25)
mergaites
Pasakykit man su kuo tie blyneliai su silke valgomi?ar juos reikia karstus valgyti ar saltus?
labai norisi pabandyti juos iskepti
Pasakykit man su kuo tie blyneliai su silke valgomi?ar juos reikia karstus valgyti ar saltus?
labai norisi pabandyti juos iskepti
Nieko prie jų nereikia. Ką tik prikepiau tokių blynelių. Dievinu juos, primena vaikystę šalti irgi labai skanu .
Papildyta:
Dar kepsiu mielines bandeles su grybais, kopūstais ir uogiene. Taip pat aguonų vyniotinį
QUOTE(-dalelytė- @ 2009 12 23, 17:17)
O kaip iš sūdytų grybų pašalinti dalį sūrumo, ar reikia mirkyti vandenyje ar nuvirti?
Užtenka pamirkyti, aš pamerkiu, palieku porai valandų ir paskui net kepant nebūna per daug sūru
QUOTE(orintele @ 2009 12 23, 17:53)
Ir dar- o kodėl kai kurios mano, kad per Kūčias reikia vengti majonezo-ar dėl to, kad manote, kad tai pieno produktas? Jei taip, tai sakyčiau, kad be reikalo nerimaujate, nes majonezo sudėtyje pieno produktų nėra. Majonezo pagrindas-kiaušinio tryniai[I], aliejus, garstyčios...
Kiaušinis, kaip ir pieno produktai, nevalgomas per Kūčias
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.