QUOTE(Mil@na @ 2009 12 23, 00:37)
Marinuota žuvis su daržovėmis
400 g smulkios žuvies (arba žuvies filė, supjaustytos gabaliukais)
1 nedidelė svogūno galvutė
1 nedidelė morka
1 agurkas
Sveikos
Koks turi būti agurkas?? Žalias?? Sorry, nesu dariusi, nelabai žinau
ir dar..gal kvailas klausimas, bet aš nesu kepusi karpio, net nesu jo valiusi...Klausiu - žvynus reikia nuskusti?
Prašau garsiai nesijuokti...
Teks būtinai skusti žvynus
Dėl marinuotos žuvies su daržovėmis, tai reiktų dėti žalią agurką, nes jis tame pačiame marinate ir išsimarinuos. Jei mėgstat svogūnus, tai nepagailėkit
aš daug pripjaustau žiedais ir morkų rutuliukais, dar net paprikos šiaudeliais galima
irgi skanu
Papildyta:
QUOTE(Makra @ 2009 12 23, 12:59)
Sveikos, reikia patarimo
Siemet neapsiziurejus nusipirkau jau sumaltas aguonas. Patarkit kaip man su jom dabar elgtis darant aguonpieni? Ar man jas vistiek reikia nuplikyti ir dar papildomai permalti, nes kaip kitaip man is ju ta "piena" isgauti
Aciu atsakiusioms
Nuplikyk, o paskui kelis kartus nepatingėk permalt