Įkraunama...
Įkraunama...

Kūčių stalas

o ką galima iš rūkytos šaldytos lašišos gabaliukų sukurti? pirmą sykį nusipirkau, bet neblogi smile.gif su batonu sviestuku ir citrina, bet kucioms netinka...
Atsakyti
4u.gif pienas, varske, grietine tai netinka, bet kas liecia kiausinius tai ???????? ir dar neperlenkite lazdos ten kur nereikia nedarykite religijos is maisto
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2009 12 17, 15:51)
4u.gif pienas, varske, grietine tai netinka, bet kas liecia kiausinius tai ???????? ir dar neperlenkite lazdos ten kur nereikia nedarykite religijos is maisto

Pal...o kur čia yr kiaušinių? Aš jų Kūčių stalui nevartoju-negalima ax.gif
Baikit aiškintis,kas ir kur...geriau kokių receptukų-juk kitų neišauklėsim,ania ? mirksiukas.gif Va aš laukiu nesulaukiu karpio rec-negaunu...ba mergom kiaušiai rūpi lotuliukas.gif

O saulute,iš lašišos gabaliukų gali šaunias salotas sukurpti-žirneliai,alyvų aliejus(nedaug,nes žuvis pati riebi) ,citrinos sultys,pipiriukai,virtos morkytės.Ryšku,gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(latinute @ 2009 12 14, 23:11)
Sveikutės  4u.gif
aš turiu problemą mano vyras nevalgo nei žuvies, nei silkės, kūčios jam pati sunkiausia diena, nes beveik nieko negali valgyti, gal turit kokių receptukų kas tiktų vyram ir neleistų išalkti tokią dieną.
Dėkoju, nes nieko nesugalvoju apart kokių mišrainių....  verysad.gif

nu tai tikras pasninkautojas vyras, nieko ir nereikia, o ant rytojaus jau tikros Kalėdos ir viskas bus skanu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Volturna @ 2009 12 08, 11:26)
VOVERAIČIŲ IR ŽUVIES KOTLETAI:

200 g šaldytų arba sūdytų voveraičių, 200 g maltos žuvies, 2 šaukštai krakmolo,
druskos, pipirų, baziliko pagal skonį.

Sūdytas voveraites būtinai išmirkyti, o jei turite šaldytas - išvirti, nusausinti, sumalti mėsmale, sumaišyti su prieskoniais, krakmolu, kiaušiniu ir malta žuvimi. Padarytą faršą atšaldyti šaldytuve, daryti kotletus ir kepti aliejuje. Galima apvolioti džiūvėsėliais. Labai skanu ir greita  4u.gif
Manau proporcijos panašios ir kepant kt. koteltus su grybais (be žuvies).

reiks pabandyti
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 12 16, 23:44)
Laivite,aš,tik žinau ausytes su grybais,o obuoliai būna džiovinti?

Vyro mama daro su zaliais obuoliais supjausto juos ten su cinamonu cukrumi bet as kai ju nevalgau tai man labiausiai rupi su grybais 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(saulute1980 @ 2009 12 17, 15:43)
o ką galima iš rūkytos šaldytos lašišos gabaliukų sukurti? pirmą sykį nusipirkau, bet neblogi smile.gif su batonu sviestuku ir citrina, bet kucioms netinka...

Keliais puslapiukais anksčiau rašiau, ką galima padaryti iš lašišos mirksiukas.gif tikrai labai labai skanu, nedaug darbo, o ir gražiai atrodo thumbup.gif rekomenduoju mirksiukas.gif kažkaip kai jau kelintus metus kūčių vakarienę valgom pas mane (nes amžinai vaikai suserga, kaip tyčia... doh.gif ), tai vis silkė su grybais, silkė su riešutais, žuvytė tešloje (su morkų ir svoguniukų padažiuku) doh.gif
norisi kažko kito mirksiukas.gif tai vat laaabai skanu lašiša thumbup.gif
vat čia yra mano receptukas thumbup.gif
http://www.supermama...?...1740&st=372
šiaip tai dar pas mus labai mėgstamas patiekalas - grybai (aišku, geriau baravykai ar raudonikiai, bet jei nėra, tai tinka ir kiti smile.gif ) su aliejuje kepintais svoguniukais ir pomidorų padažu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 17 gruodžio 2009 - 19:58
na per Kucias mes ir jokiu mesisku,pieno produktu nevalgom ir kiausiniu,jokiu majonezu smile.gif pas mus ant stalo buna zuvies patiekalai,kuciukai,aguonu pienas,virtinukai su aguonu idaru ar grybu idaru,vaisiai,riesutai,spanguoliu kisielius,grybu kotletukai,paplotelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2009 12 17, 15:29)
O duonos tešla turite minty ruginę ar kvietinę?

Kozete,dėl duonos tešlos galiu pasakyti,kad man teko skanauti ruginės duonos tešlos.
Skonis nuostabus.
Aš,šiam patiekalui specialiai ruginių miltų.
4u.gif
Atsakyti
Mergaites pirma vakariene Kuciu busim namie (taip vis pas teveliu, bet jie ir majoneza ir kiausinius valgo, zodziu patirtim negaliu remtis) tai sakykit paprastai ko negalima valgyt pagal paprocius?

na aisku mesos, kaip supratau kiausiniu, pieno, majonezo. Ar viskas? g.gif 4u.gif

Indre cia panasiai kaip karpacio pas Tave, reikes butinai pasibandyt, aciu uz receptuka thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau is jusu receptuku susidarem valgiarasti kuciu vakarui, o savaitgali vaziuosim jau apsiprekinti, ka galima is anksto pirkti smile.gif
Atsakyti
As irgi labai noreciau minkstu kuciuku receptuko bigsmile.gif nes visi vien kieti parduotuvese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2009 12 17, 23:56)
Indre cia panasiai kaip karpacio pas Tave, reikes butinai pasibandyt, aciu uz receptuka  thumbup.gif

Žinot, jei nemėgstat žalios lašišos, tai galima dėti tik sūdytą ir rukytą 4u.gif Šiaip mūsų šeima labiau vertina sūdytą lašišą, tad aš rūkytos lašišos idedu labai nedaug, o pagrindas būna sūdyta thumbup.gif
Atsakyti