QUOTE(simike @ 2008 12 23, 15:59)
Na bent jau as seniau kepdavau panasiai kaip paprastus kotletus. Grybus sumaldavau kartu su svogunu, imusdavau kiausini, dar siek tiek dziuveseliu, prieskoniu. Vietoj dziuveseliu kiti deda miltu ir krakmolo. Galima ir grietines siek tiek ideti.
Arba dar butu neblogas variantas grybus gerai patroskinti kartu su svogunais, paskui atvesinus ir pridejus dziuveseliu, kiausiniu, prieskoniu kepti tokius kotletukus.
Ta pati galima daryti ir su dziovintais grybais, juos gerai ismirkius ir sumalus.
Arba dar butu neblogas variantas grybus gerai patroskinti kartu su svogunais, paskui atvesinus ir pridejus dziuveseliu, kiausiniu, prieskoniu kepti tokius kotletukus.
Ta pati galima daryti ir su dziovintais grybais, juos gerai ismirkius ir sumalus.
as turiu saldytu grybu, tai juos manau apvirti siandien ir pakepinti su svogunais sumalus mesmale, o paskui sakau padaryti kaip lietiniu tesla, na kiausinio imusti, druskytes tuos grybus ir kepti, manau butu skanu
QUOTE(MELDA @ 2008 12 23, 16:09)
mano mama man kaili iskartsu suzinojus, kad mesa per Kucias valgau
bet jei is tikro, mano asmeninis reikalas, esu uzaugus is vaikystes, kad nevalgom mesos per Kucias, nei as esu labai tikinti, nei ka, bet kaip sakau pasiduodu tradicijoms, ir be mesos yra kas valgyti visa diena juk
QUOTE(simike @ 2008 12 23, 16:11)
na jei Jums negalima, tai nevalgykit... Čia kiekvieno asmeninis reikalas. Manau tema skirta dalintis receptais, o ne tai kas galima - negalima, nes tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas.
nu bet manau kiekvienas gali ir pasakyti savo nuomone, o drausti niekas niekam nedraudzia, todel ir tatip uzsipulti nelabai jau grazu, sorry
Tai juk ji pasake, kad juk negalima(omeny turejo bendrus isitikinimus), o ne pasake, kad DRAUDZIAMA; nes busit uz tai sudegintos ant lauzo .Kodel jus i viska taip jautriai reaguojat, nesuprantu.Juk Kucios arteja, Kaledos, gerumo sventes