Įkraunama...
Įkraunama...

Kūčių stalas

QUOTE(liseklis @ 2008 12 23, 14:58)
simto litrui tai tikrai per daug, as tai deciau maziau nei puse, uzpilinesi gi vis vien kai jau po biski stingti prades, tai ir matysi ar truksta dar ar ne

Aišku ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2008 12 23, 15:02)
Aišku ačiu  4u.gif


sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusele_ @ 2007 12 20, 16:24)
g.gif  o gal kas darote ką nors panašaus į kastinį tik kad butu su varške, prie karštų bulvyčių su lupena



laabai skanus yra toks receptelis, tinkanti prie karstu bulviu, tai pat prie keptos duonos, labai tinka prie morku papjautytu:
reikes:
majonezo (naudoju helmans)
varskes(trapios)
zalumynu(petrazoliu, krapu, galima salieru, tik nedaug, nes bus aitrus skonis)
druskytes ir pipiriuku
paruosti:
smulkai supjaustyti zalumynus,
i dubeni ideti varskes pakeli, ir majonezo is akie, kad nebutu per skysta, ir kad nebutu per sausa blush2.gif
istrynti visa mase, ideti zalumynus, ir druskytes su pipirais pagal skoni, viska irsmaisyti ir viskas. tikrai skanu, neragavau prie virtu bulviu, taciau manau, kad tikrai laabai tinka 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magelunda @ 2008 12 23, 15:25)
laabai skanus yra toks receptelis, tinkanti prie karstu bulviu, tai pat prie keptos duonos, labai tinka prie morku papjautytu:
reikes:
majonezo (naudoju helmans)
varskes(trapios)
zalumynu(petrazoliu, krapu, galima salieru, tik nedaug, nes bus aitrus skonis)
druskytes ir pipiriuku
paruosti:
smulkai supjaustyti zalumynus,
i dubeni ideti varskes pakeli, ir majonezo is akie, kad nebutu per skysta, ir kad nebutu per sausa blush2.gif
istrynti visa  mase, ideti zalumynus, ir druskytes su pipirais pagal skoni, viska irsmaisyti ir viskas. tikrai skanu, neragavau prie virtu bulviu, taciau manau, kad tikrai laabai tinka 4u.gif  biggrin.gif




Atleisk už klausimą, bet tas kastinis pas tave valgomas per Kūčias?
Atsakyti
Pasidalinsiu vienu silkes receptuku, pagal kuri ruosta silke labai megstu. Reikes silkes, marinuotu grybu, svoguno, pupeliu, pipiriuku ir pomidoru padazo. Silke supjaustyti gabaliukais, grybus nuplauti (man labai skanu kelmuciai, bet tinka visi kietesni grybai), nuvarvinti, pupeles isvirti, svogunus,supjauscius pusziedziais, pakepinti, baigiant kepti ideti pomidoru padazo. Svoguniukus atvesinti, ir viska sudejus i dubeni pagardinti pipiriukais ir ismaisyti. Skanaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simike: 23 gruodžio 2008 - 15:50
Labas seimininkeles 4u.gif

Gal jus esate kepe grybu blynelius, ne pyragelius, bet blynelius g.gif (ne idarytus grybus, bet blyneliai)
Kaip jus darot?Paprastai tesla kaip blynam ir sudedat grybus, ar kaip?Nes as kazkada valgiau per kucias, labai patiko, tai sakau gal kazka panasaus jus darot? g.gif
Papildyta:
Bet kiek nariu apacioj, 15 biggrin.gif
matosi, kad Kuciu patiekalai aktualu biggrin.gif
Atsakyti
Na bent jau as seniau kepdavau panasiai kaip paprastus kotletus. Grybus sumaldavau kartu su svogunu, imusdavau kiausini, dar siek tiek dziuveseliu, prieskoniu. Vietoj dziuveseliu kiti deda miltu ir krakmolo. Galima ir grietines siek tiek ideti.

Arba dar butu neblogas variantas grybus gerai patroskinti kartu su svogunais, paskui atvesinus ir pridejus dziuveseliu, kiausiniu, prieskoniu kepti tokius kotletukus.

Ta pati galima daryti ir su dziovintais grybais, juos gerai ismirkius ir sumalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simike: 23 gruodžio 2008 - 16:00
tai kad per Kūčias negalima nei mėsos, nei pieno prod. , nei kiaušinių g.gif
Atsakyti
na jei Jums negalima, tai nevalgykit... Čia kiekvieno asmeninis reikalas. Manau tema skirta dalintis receptais, o ne tai kas galima - negalima, nes tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Magelunda @ 2008 12 23, 14:25)
laabai skanus yra toks receptelis, tinkanti prie karstu bulviu, tai pat prie keptos duonos, labai tinka prie morku papjautytu:
reikes:
majonezo (naudoju helmans)
varskes(trapios)
zalumynu(petrazoliu, krapu, galima salieru, tik nedaug, nes bus aitrus skonis)
druskytes ir pipiriuku
paruosti:
smulkai supjaustyti zalumynus,
i dubeni ideti varskes pakeli, ir majonezo is akie, kad nebutu per skysta, ir kad nebutu per sausa blush2.gif
istrynti visa  mase, ideti zalumynus, ir druskytes su pipirais pagal skoni, viska irsmaisyti ir viskas. tikrai skanu, neragavau prie virtu bulviu, taciau manau, kad tikrai laabai tinka 4u.gif  biggrin.gif

Aš vietoj majonezo dėčiau grietinės. labai skanu, bet asmeniškai per Kūčias tokio nevalgyčiau.
Atsakyti
Gal visai nieko būtų tokios lengvos salotytės iš tarkuotų morkų, vynuogių, apelsino ir šiek tiek aliejaus bei prieskoniukų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simike: 23 gruodžio 2008 - 16:19
QUOTE(simike @ 2008 12 23, 17:11)
na jei Jums negalima, tai nevalgykit... Čia kiekvieno asmeninis reikalas. Manau tema skirta dalintis receptais, o ne tai kas galima - negalima, nes tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas.

Na tik naujokas taip smarkiai ir gali pasakyti g.gif pasisakymai dar kolkas SM neuždrausti 4u.gif
Atsakyti