QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 12 23, 00:50)
O aš šiemet bandysiu vietoj žuvies ar žuvies kotletų, daryti bulves įdarytas žuvies faršu, keptas orkaitėje- recepto kaip tokio nežinau, bet atsimenu kažkada prieš daug metų kepiau bulves įdarytas mėsos faršu lygtai, ar pjaustytomis dešrelėmis, ir skanu buvo. Bet faršo gavau tik lašišinių žuvų, tai nežinau ar bus skanu keptas, ar neturės specifinio kokio skonio..
Tai galima susimalti faršą iš paprastos žuvies
Nors mėsos faršo aš pati negaminu, bet žuvį susismulkinsiu, nes juk net mėsmalės nereikia
O tos bulvės... aš gaminu su faršu kartais- ten reikia dar sūriu, ar jo galima per kūčias?
QUOTE(Pugute @ 2008 12 23, 01:41)
Na va, ir as kelis pirmus puslapius paskaiciau o taip ir nemaciau kad kas nors butu parases apie aguonu piena. Isvis kaip valgote kuciukus? Paprastus sausus? Ar kaip nors ruosiate?
Mes valgom ir sausus (ypaš po švenčių, kažkaip skaniai kramtosi
), ir aguonpienyje išmirkusius
QUOTE(truputukas @ 2008 12 23, 08:33)
O pas man tokia beda - nusipirkau VICI silkes file aliejuj visa KG, vakar paragauju - suroka, sakykit kur galeciau ja pamirkyti, kad surumus siek tiek dingtu. Vandeny bijau kad neistiztu
aš tokios pat pirkau, reikės eiti paragauti
QUOTE(silsta @ 2008 12 23, 08:53)
Tokiu atveju aš mirkinu vandenyje, bet būtinai įdedu rūgštelės - blogiausiu atveju - acto šlakelį.
o kiek laiko reikia mirkyti?