O gal kas lanketes Vilijampoleje Kauno vaiko raidos klinika "Lopselis" ? Ten mums rekomendavo neurologe ir ortopede, yra baseinas maziams, mankstos vandeny ir kt., bet negirdejau jokiu atsiliepimu apie juos, tik tiek kiek is lankstinuko. Butu idomu "gyvu" ivertinimu perskaityti.
Mano dukrai dabar 6.5 metu, as bandziau ja nusivest i Linijos baseina, kad pamokytu plaukt, ir nieko gero nesigavo - ji skundesi kad labai saltas vanduo ir pratimai sudetingi
ar i misko gatves mazaji baseina tokia dar neperdidele?
sportininke is jos turbut nesigaus, bet but gerai kad plaukt moketu
ar i misko gatves mazaji baseina tokia dar neperdidele?
sportininke is jos turbut nesigaus, bet but gerai kad plaukt moketu
QUOTE(ypata @ 2005 01 09, 18:50)
O gal kas lanketes Vilijampoleje Kauno vaiko raidos klinika "Lopselis" ? Ten mums rekomendavo neurologe ir ortopede, yra baseinas maziams, mankstos vandeny ir kt., bet negirdejau jokiu atsiliepimu apie juos, tik tiek kiek is lankstinuko. Butu idomu "gyvu" ivertinimu perskaityti.
As buvau "Lopselyje" su mazium pas psichologe ir neurologe. Pamaciau dvi mamas, su maziukais dar visai. Daugmaz nugirdau, kad jos pamirso uzsirasyti, tai paskui nuejau pas registratore paklaust, ar mes negaletume. Baseinukas kiek supratau nedidukas, leidzia dvi mamas su vaikiukais, labai uzimtas grafikas, mes neturejom sansu isiterpt, nes laikas netiko. Daugiau ir nebandziau.
Mes baseina lankome nuo 6 sav. labai patinka, gerai miega po vandens proceduru ir tfu, tfu neserga
Mes lankomes nuo 3 menesiuku Antakalnio kudikiu baseinelyje. Labai patenkinti.
mes lankomes nuo 2menesiu,Mazylio gimdymo namuose
o gal galite pasakyti kokius pampersus ir kur pirkot baseinui. Nes mano matyti patys maziausi yra nuo 7 kg, o mano lelka dar tik 5 kg.
Sūnų vedžiau nuo 6sav
O ko reikalauja "Mazylio" baseine? Reikia gydytojo pazymos ar spec. sauskelniu? O mamytei? Gal irgi reikia kokio sveikatos dokumento, tapkiu, o gal dar kokie spec. reikalavimai?
visos vilnietes snekat tik apie antakalnio baseina.man masaziste minejo,kad kazkur yra fabijioniskese,uz parduotuves ""KOTRINA".gal kas girdejot?PASIDALINKIT!!!LABAI jau norim lankyt,tik antakalnis per toli
QUOTE(:-) @ 2005 01 22, 14:25)
o gal galite pasakyti kokius pampersus ir kur pirkot baseinui. Nes mano matyti patys maziausi yra nuo 7 kg, o mano lelka dar tik 5 kg.
mano buvo 4kg.bet tie pampersai nuo 7kg.puikiai tiko
QUOTE(Betsi @ 2005 01 25, 17:41)
O ko reikalauja "Mazylio" baseine? Reikia gydytojo pazymos ar spec. sauskelniu? O mamytei? Gal irgi reikia kokio sveikatos dokumento, tapkiu, o gal dar kokie spec. reikalavimai?
nereikia jokiu pazymu reikia pampersu specialiu,mamytei reikia kepurytes ir tapkiu