Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

sveiki gal kas telefoną galėtumėte duoti miško gatvėje esancio baseino jei dar nepervėlu ax.gif visai noretumėme pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2012 08 23, 10:31)
sveiki gal kas telefoną galėtumėte duoti miško gatvėje esancio baseino jei dar nepervėlu ax.gif  visai noretumėme pabandyti smile.gif

Telefonas 8 37 422 854,

Beje reiks papildomai 2 lt susimoketi uz baseino med. apziura. Tai pries pirma treniruote reikia ateiti anksciau - nes daug zmoniu ir dideles eiles.
Atsakyti
QUOTE(Vitolda @ 2012 08 23, 09:53)
Telefonas 8 37 422 854,

Beje reiks papildomai 2 lt susimoketi uz baseino med. apziura. Tai pries pirma treniruote reikia ateiti anksciau - nes daug zmoniu ir dideles eiles.

supratau ačiū jums o tada tos medicininės pažymos nereikia?
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2012 08 23, 10:54)
supratau ačiū jums o tada tos medicininės pažymos nereikia?

Būtinai reikia pažymos. Seselės papildomai apžiūri kojas ir rankas ir uždeda štampiuką ant pažymos, o tada susimoki ir į treniruotę 4u.gif
Atsakyti
sveki,

mes nespejome uzsiregistruoti i baseina Misko g. Sake, kad yra 36 zmoniu eile. Tai nezinom ka daryti, nes vaikas lanko V. Kudirkos mokykla. Ten prie pat baseino.

Gal kas zino kitu budu kaip patekti, pvz. gal kudirkieciams planuojama atskira grupe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lantajo: 03 rugsėjo 2012 - 07:54
Mane domina Šilainių baseinas. Gal galite rekomenduoti trenerius pradedantiems. Ir kaip su ta medicinos pažyma, ar tinka į mokyklą neštos kopija? Ar reikia išsiimti kitą jos formą?
Atsakyti
kabanciuose skelbimuose raso, kad treneris pasakys, kokia pazyma nesti.
o man klausimas- is kur tie gandai, kad ta baseinas tvarkomas buvo? kai uzejau- nepastebejau jokiu pozymiu...
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2012 09 04, 06:59)
kabanciuose skelbimuose raso, kad treneris pasakys, kokia pazyma nesti.
o man klausimas- is kur tie gandai, kad ta baseinas tvarkomas buvo? kai uzejau- nepastebejau jokiu pozymiu...

Šilainių baseinas netvarkytas, rekonstravo Vilijampolės baseiną.
Buvau ir aš nuvažiavus, o vakar dar ir per teliką reportažas buvo, netvarkyta ir viskas sena ten.
Atsakyti
QUOTE(lantajo @ 2012 09 03, 08:47)
sveki,

mes nespejome uzsiregistruoti i baseina Misko g. Sake, kad yra 36 zmoniu eile. Tai nezinom ka daryti, nes vaikas lanko V. Kudirkos mokykla. Ten prie pat baseino.

Gal kas zino kitu budu kaip patekti, pvz. gal kudirkieciams planuojama atskira grupe?

Mums sakė nenusiminti - pabandyti po kelių mėnesių. Sako, kad daug vaikų nustoja lankyti ir atsilaisvina vietos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2012 09 04, 20:34)
Mums sakė nenusiminti - pabandyti po kelių mėnesių. Sako, kad daug vaikų nustoja lankyti ir atsilaisvina vietos 4u.gif

Tikra tiesa 4u.gif
Pradžioje būna entuziazmo, o vėliau pabosta. Daug priklauso nuo tėvų kantrybės biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2012 09 04, 20:34)

Mums irgi taip sake praeita rugseji...bet bandem, bandem, ir iki sios vasaros vietu taip ir neatsirado... schmoll.gif Todel jau zinodama tvarka, sia vasara is anksto pasiskambinau ir papuolem....taip, kad sekmes Jums, gal pasiseks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGNI_1979: 05 rugsėjo 2012 - 17:12
Tema "prigesusi"...... kaip sekasi pasiplaukiojimai maziukams is Misko g. ar patinka? Mes lankom tik savaitele tai dukryte gryzusi iki miegelio ispudziu pilna, tikiuosi ir toliau su tokiu noru lankys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGNI_1979: 14 rugsėjo 2012 - 09:44