Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

QUOTE(ernoja @ 2012 08 13, 11:21)
O aš kai skambinau, paskė, kad Teresą jau nėra. Tai kaip jos ten registruoja  g.gif Ai, čia bus anksčiau užsiėmimai, nereikės 9 val namo grįžti. Pernai lankėm nuo 19.15, tai kol grįždavom ir 21 val ateidavo.

Nu jo, žiemą visai nesmagu grįžti į namus. Mes užsirašėm nuo 18.30 - tai baigsis 19.15 - mums labai tinkamas laikas, nes kitaip nespėjam.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 08 02, 16:20)
Užregistravau. Bet pas Teresą nebepatekom, nors pernai lankėm:oh Vietų beveik nėra g.gif Patekom pas Eriką g.gif

Mes taip pat patekom pas Erika, susirinkimas rugsejo lyg 6, 18 val., lankysime nuo 18,30... visi keliai veda "per SM" biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGNI_1979: 15 rugpjūčio 2012 - 18:00
QUOTE(AGNI_1979 @ 2012 08 15, 18:59)
Mes taip pat patekom pas Erika, susirinkimas rugsejo lyg 6, 18 val., lankysime nuo 18,30... visi keliai veda "per SM" biggrin.gif  thumbup.gif

Čia mažąjame baseine? Nes man sakė 1 - 3 18.30 - trenerė Teresa. Įdomiai kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitolda @ 2012 08 16, 13:03)
Čia mažąjame baseine? Nes man sakė 1 - 3 18.30 - trenerė Teresa. Įdomiai kaip  g.gif

Tai gal dienos kitos. g.gif Man tai sakė, kad pas Eriką nuo 17.45, o pas Teresą visada būdavo 1, 3, 5 -18.30 ir 19.15. Tai gal antradieniais, ketvirtadieniais ir Erika nuo 18.30dirbs. Dar yra pas kitą trenerę grupės nuo 17 val.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 08 16, 13:20)
Tai gal dienos kitos.  g.gif Man tai sakė, kad pas Eriką nuo 17.45, o pas Teresą visada būdavo 1, 3, 5 -18.30 ir 19.15. Tai gal antradieniais, ketvirtadieniais ir Erika nuo 18.30dirbs. Dar yra pas kitą trenerę grupės nuo 17 val.

mes bandysime lankyti antradieniais ir ketvirtadieniais smile.gif
Atsakyti
sveikos,

Uzsirasem i baseina,tik nepaklausiau kokia forma reikalinga sveikatos pazymos doh.gif

turim i darzeli pasieme bendrojo sveikatos patikrinimo pazyma 027/a bet i baseina jos kopija turbut netiktu? g.gif
Atsakyti
068/a-sportuojancio ....yra tokia forma, bet daznai tinka ir 027 formos kopija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2012 08 21, 22:54)
sveikos,

Uzsirasem i baseina,tik nepaklausiau kokia forma reikalinga sveikatos pazymos  doh.gif

turim i darzeli pasieme bendrojo sveikatos patikrinimo pazyma 027/a bet i baseina jos kopija turbut netiktu?  g.gif

Nebetinka, ėmėm šiemet. Registruojantis į baseiną iš karto pasakė, kad tiks tik 068/a forma. O ir mūsų gydytoja minėjo, kad nuo šių metų tvarka pasikeitė ir baseinui nebetinka ta, kuri į darželį.
Atsakyti
Tikrai reikia kitokios pazymos. Va cia kontaktai, reikia uzsiregistruoti ir nuvaziuoti pasidaryti tyrimus, tada gausite pazyma
http://www.medicina....centras/2024378
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 08 22, 11:20)
Tikrai reikia kitokios pazymos. Va cia kontaktai, reikia uzsiregistruoti ir nuvaziuoti pasidaryti tyrimus, tada gausite pazyma
http://www.medicina....centras/2024378

Mums išrašė šeimos gydytoja. Čia važiuoja tie, kurie jau rimtai sportuoja, o ne 5- 6 metų vaikai, kurie tik pradeda mokytis plaukti.
Atsakyti
Mes i misko g. esanti uzsirasem smile.gif Sake rugsejo 6d. 17.30 susirinkimas foje.

Mano seimos gydytoja nezinojo kokios reikia.
Na ka,teks zingsniuoti dar karta,kad israsytu reikiama.
O ten jokiu papildomu tyrimu pasidaryt nereikia? del grybelio ar dar kazko - nes tada pasiskambinciau,kad siuntimus iskart paliktu korteleje,nes visvien tik rugsejo pradzioj pas gydytoja papulsim - eiles dabar doh.gif

Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2012 08 22, 19:23)
Mes i misko g. esanti uzsirasem smile.gif Sake rugsejo 6d. 17.30 susirinkimas foje.

Mano seimos gydytoja nezinojo kokios reikia.
Na ka,teks zingsniuoti dar karta,kad israsytu reikiama.
O ten jokiu papildomu tyrimu pasidaryt nereikia? del grybelio ar dar kazko - nes tada pasiskambinciau,kad siuntimus iskart paliktu korteleje,nes visvien tik rugsejo pradzioj pas gydytoja papulsim - eiles dabar  doh.gif

Dekui uz atsakymus  4u.gif

Vietoje patikrins dėl grybelio. Yra ten medicinos kabinetas, prieš pirmą treniruotę turėsite nueiti ir pasitikrinti.
Atsakyti