Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

QUOTE(Vitolda @ 2011 08 07, 08:09)
Pritariu  drinks_cheers.gif
Mano sūnus irgi lanko (-ė) šį baseinsa. Rugsėjį vėl planuojam.
Ir nieko ten taip baisaus nėra, trenerė gera - čia aš apie Teresa - kitų nežinau. Higiena - normos ribose, aplinka irgi normali. Aišku ne SPA, bet ir nereikia mokėti kaip už SPA.

O aš apie Teresą nesu tokios geros nuomonės. Mano keturmetį patį pirmą kartą ji taip išgąsdino, kad paskui ilgai vos išgirdęs žodį baseinas bliaut pradėdavo ir tik po poros metų išdrįso giliau negu iki kauliukų į vandenį brist. Kurį laiką netgi vonioj maudyt sunku buvo. Nors rinkausi ją pagal rekomendacijas, vos vietą gavom.
Tuo pat metu ir draugė mano savo vaikus leido, pradėjom nuo rugsėjo lankyt, tai po naujų metų tik jie du pas ją ir telankė, visi kiti nubyrėjo.
Dabar vėl gundausi į baseiną jį užrašyt, nes reikia dėl laikysenos, kojų. Gal kas žinot kaip Šilainių baseinas? Ar yra ten trenerės vaikams, kuriuo laiku užsiėmimai vyksta?
Atsakyti
sveiki. gal gali apsviesti i kokius baseinus galima eiti su 2,5 vaikiuku, na kad ir trenere butu smile.gif lopselis, mazylis jau netinka, misko gatvej kaip skaitau vietu neimanoma gaut... ir apie kitus cia minima bet neraso nuo kokio amziaus, internetiniuose psl taip pat nerandu... tai susistemint info taip ir neiseina smile.gif
gal kam nesunku butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2011 12 13, 13:37)
O aš apie Teresą nesu tokios geros nuomonės. Mano keturmetį patį pirmą kartą ji taip išgąsdino, kad paskui ilgai vos išgirdęs žodį baseinas bliaut pradėdavo ir tik po poros metų išdrįso giliau negu iki kauliukų į vandenį brist. Kurį laiką netgi vonioj maudyt sunku buvo. Nors rinkausi ją pagal rekomendacijas, vos vietą gavom.
Tuo pat metu ir draugė mano savo vaikus leido, pradėjom nuo rugsėjo lankyt,  tai po naujų metų tik jie du pas ją ir telankė, visi kiti nubyrėjo.
Dabar vėl gundausi į baseiną jį užrašyt, nes reikia dėl laikysenos, kojų. Gal kas žinot kaip Šilainių baseinas? Ar yra ten trenerės vaikams, kuriuo laiku užsiėmimai vyksta?

4u.gif Mano vaikas nuo rugsejo lanko Silainiu baseina thumbup.gif
vaikai dazniausiai po pamoku eina 13 val. yra treneris Jonas, trenere Jolita ir kt...
zinau, kad jaunesniems buna ir rytais-berods nuo 8 val. pasiskaimbinkit i baseina ir pasiteirausit tiksliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal zinote kas nors ar atsidare jau po remonto vilijampoles baseinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AGNI_1979 @ 2011 12 22, 19:00)
O gal zinote kas nors ar atsidare jau po remonto vilijampoles baseinas? g.gif

taip, jau atsidare. ir jau senai ten vaikuciai vaiksto maudytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaa @ 2011 12 25, 12:58)

http://www.swim.lt/i...o...2&Itemid=34
tai kad jų puslapyje rašo, kad uždarytas remonto darbams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaa @ 2011 12 25, 13:58)

hmmm na negalejo senai vaikscioti maudytis, nes lapkricio pr. dar ji remontavo lyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(AGNI_1979 @ 2011 12 26, 21:28)
hmmm na negalejo senai vaikscioti maudytis, nes lapkricio pr. dar ji remontavo lyg  g.gif

nea, lapkrycio men. jau tikrai dirbo. tiesiog gal nebuvo atnaujinta info. siaip geriausia pasiskambinti i registratura ir paklausti dirba ar ne. o jei nedirba tai pasakys mazdaug nuo kada planuoja dirbti.
dabar dar tikrai nedirba del svenciu. nuo kitos savaites lyg vel turetu atsidaryti.
PS. kartais buna kad uzsidaro keliom dienom jei kas sugendra ar tiesiog profilaktinei tvarkai atlikti, ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Adrijaa @ 2012 01 01, 15:06)
nea, lapkrycio men. jau tikrai dirbo. tiesiog gal nebuvo atnaujinta info. siaip geriausia pasiskambinti i registratura ir paklausti dirba ar ne. o jei nedirba tai pasakys mazdaug nuo kada planuoja dirbti.
dabar dar tikrai nedirba del svenciu. nuo kitos savaites lyg vel turetu atsidaryti.
PS. kartais buna kad uzsidaro keliom dienom jei kas sugendra ar tiesiog profilaktinei tvarkai atlikti, ar pan.

Jūs gal visai ne apie tą baseiną kalbat. Čia klausimas apie baseiną "VILIJA", kuris yra Demokratų g. O jūs ko gero rašot apie tą mažąjį Lopšelio g., kur skirtas kūdikiams. doh.gif Du skirtingi baseinai ir visai kitokių paskirčių. "Vilija" tikrai gruodžio pradžioje neveikė, nes draugės sūnus ten lankydavo, ėjo tada į Šilainių baseiną.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 01 01, 16:27)
Jūs gal visai ne apie tą baseiną kalbat. Čia klausimas apie baseiną "VILIJA", kuris yra Demokratų g. O jūs ko gero rašot apie tą mažąjį Lopšelio g., kur skirtas kūdikiams. doh.gif Du skirtingi baseinai ir visai kitokių paskirčių. "Vilija" tikrai gruodžio pradžioje neveikė, nes draugės sūnus ten lankydavo, ėjo tada į Šilainių baseiną.

Butent as irgi tokia info turiu, kad "Vilijos" baseinas remontinasi- o perkelta i Silainius, na intriga...reikes susizinoti biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sakykit, kur šiuo metu geriausiai lankyti baseiną?

Gal būtų galima ir paplaukioti normaliai, man tai aktualiausia... blush2.gif
Ir kad tvarkinga, švaru būtų. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bučkis:): 03 sausio 2012 - 17:09
hmmmm apsnudusi tema kazko, turbut salta, ligos- nelabai ir pliuskentis norisi...? g.gif smile.gif
Atsakyti