Ir mes noretume lankyti baseina, mums 5 metukai, gal galite kas parasyti i az treneres Teresos kontaktus, buciau labai dekinga
O man klausimas pasistojo,kaip issaugot vaikus nuo persalimo saltuoju periodu? Nu man taip atrodo slidu istraukta vaika is vandens neuzilgo vest i lauka Kaip elgiates,ar nera pavojinga persalt?
Noreciau kad dukra palankytu uzsiemimus,bet bijau ligu labai
QUOTE(Kitokia. @ 2011 09 26, 00:21)
O man klausimas pasistojo,kaip issaugot vaikus nuo persalimo saltuoju periodu? Nu man taip atrodo slidu istraukta vaika is vandens neuzilgo vest i lauka Kaip elgiates,ar nera pavojinga persalt?
Manau, jusu baime nepagrista... O koks skirtumas ar pasiimate vaika susilusi is darzelio ir vedates i lauka, ar is baseino? Juk slapio nesivedate Cia gal tokios asociacijos Kaip tik vaikai uzsigrudina ir serga maziau. Penai ejome i baseina kai lauke minus 20 ir nieko. O vasara kai lauke +25 pasigavo virusine angina. Taip kad...
Pritariu Almera-maniskis pernai ejo,tai sirgo neka daugiau nei iprastai,netgi maziau siek tiek slogavo ,o mes juk daznai be masinos ,autobusu i baseina ir ziemos metu vaziuodavom.Paprasciausiai kol vaikai issikrapsto is rubines (o tai uztrunka,dar plaukus kol isdziovini...)jau buna "atvese" gerokai,o mes dar 10min pasededavom koridoriuj rubinej,banana suvalgydavom ar bandele ir vsio
Kas kaluse del treneres Tereses-tai skambinkit tiesiai i baseina,ten jum pasakys visa informacija ir kontaktus duos
Kas kaluse del treneres Tereses-tai skambinkit tiesiai i baseina,ten jum pasakys visa informacija ir kontaktus duos
Niu nežinau...ką tik skambinausi aš į Miško gatvės baseiną - sakė, kad dvimečiams niekada vakarinio laiko nebūna...tik nuo 11.00 arba 12.00
QUOTE(Kitokia. @ 2011 09 26, 00:21)
Pritariu mamoms, kad nieko baisaus žiemą tas baseinas. Tik, kad ilgiau užtrunki kol išdžiūna ir atvėsta vaikas. Mes irgi pasiimdavom ar bandelę ar šokaladuką, kad ramei po džiovinimosi suvalgytų, apmuturiuodavom ir į mašiną.
QUOTE(Tampa @ 2010 09 15, 18:04)
Girdėjau jau vėl atidarytas baseinas Lopšelio g. Gal kas galite daugiau papasakoti apie jį? Kokio amžiaus vaikus ten galima vesti? Kokios sąlygos? Net tikslaus adreso ir telefono nerandu. Ačiū
Vaikų reabilitacijos ligoninė "Lopšelis"
Lopšelio g. 10, Kaunas Tel.: 8-37 260425
Grupinė (2 žmonių) baseino paslauga 1 žmogui (kineziterapeuto paslauga) - 0,5 val - 15,50 LT vaikui ir mamai
Tvarkinga , vandenukas siltas , priima nuo 0men-7m
Labai gaila , kad mes jau isaugom ir ten nebegalim eiti ieskosim dabar jau kur vel ..
Cia galima paskaityneti pasisakymu-
As galiu palyginti Lopselio ir Mazylio baseiniukus, nes buvom abiejuose.
cia gailima daug pasiskaityti apie Mazyli , atkeliu - diskusijos apie Mazyli
O as noreciau dabar daugiau suzinoti apie baseina Misko gatveje
QUOTE(ZIMBUTIS @ 2011 10 10, 17:48)
Sveikos, MAMYTĖS. Skaitau, skaitau, bet taip iki galo ir neišsiaiškinu... Norėčiau vesti į baseiną savo 2,5 m sūnelį. Norėtume eiti kartu, t. y. kad vaikas būtų su mama, lengvai pasipliuškenti, pasimaudyti, gal kažkiek pramokti plaukti. Kur tai galima padaryti?
Aš savo vaikučius vedu i miško g. baseiną ( sporto mokykla ).
QUOTE(sigule* @ 2011 10 12, 21:06)
Aš savo vaikučius vedu i miško g. baseiną ( sporto mokykla ).
ir as noreciau ten vesti savo dukryte, bet gal patartumete kaip ten patekti?
Nueikit ir pasiteiraukit kada butu galima pradet lankyti-nes siaip jau vasaros gale uzrasomi visis vaikuciai bet pastoviai ju vis kazkiek del kokiu nors priezasciu "nubyra" tai atsilaivina vietele kitiem nebijokit,ten niekas jusu nesuvalgys uz psidomejima
QUOTE(Giedruma @ 2011 10 21, 21:48)
Nueikit ir pasiteiraukit kada butu galima pradet lankyti-nes siaip jau vasaros gale uzrasomi visis vaikuciai bet pastoviai ju vis kazkiek del kokiu nors priezasciu "nubyra" tai atsilaivina vietele kitiem nebijokit,ten niekas jusu nesuvalgys uz psidomejima
teiravomes ir trenerei jau baigiam itariu ikireti del vietos...bet kaip "nenubyra" niekas taip "nenubyra" itariu, kad geriausiai vasara uzsirasyti.....