Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

Mes planavome pradėti lankyti baseiną nuo rugsėjo, bet dukrytė užturėjo nemaža rankos traumą, tad gydytojas griežtai uždraudė. Dabar jau kaip ir galima būtų, bet ar nuo dabar mus kas nors priimtų?? Planuojam eiti į Dainavos baseiną .
Atsakyti
Perskaiciai visa tema. Nemazai senos info,, gal kas naujai zino ir atsakys. Nuo kokio amziaus priima vaikucius i ta maziuka baseina? Pasiskambinau as, tai atsiliepusi moteris iskart man treniruotes pradejo siulyti. As sakau, kad maziems vaikams mane domina, tai pasake kad nuo 2m priima. Zodziu ar as nesusikalbejau, ar jau ten nebera (kaip cia anksciau rasyta) iki metinuku uzsiemimu?
Atsakyti
Jei sake kad nuo 2 metu ,tai kogero taip ir bus,mazesniu nesu macius,nebent ankstyvom valandom,popietu jau didesni renkasi g.gif Lankom baseina(misko g.)nuo spalio men.esam labai patenkinti,vaikinas musu gal ir neismoko super plaukti(ziema vis ligos koja kiso..)bet ant vandens jau laikosi,nebijo panerti,per baseiniuka ta mazaji jau perplaukia.Einam pas teresa,super trenere,per prievarta nieko nevercia,vaikai noriai pas ja eina biggrin.gif

O kas ten pliauske apie prasta higiena,isbyrejusias plyteles-tai pasakyt galiu tik tiek-jei nori 5 zvaigduciu komforto,rinkites privacius baseinus,sveikatingumo klubus ir pan.niekas ten neisbyreje,nei vienos plyteles nubirusios nemaciau,visur rubinese ir dusinese neseniai remontai atlikti,ne marmuras aisku,bet viskas tvarkinga ir grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 20 birželio 2011 - 21:47
Merginos, gal galite apsviesti kokia kaina menesiui baseinas ir kiek uzsiemimu buna, kokia trukme .
Atsakyti
Mes tai kiekvienais metais lankomeCentro sporto m-los baseine vasaros stovykla, ji buna dvieju pamainu, pirma prasideda nuo birzelio 1d. ir trunka 20d., kaina 42Lt., reikia uzsirasyti geguzes men. Mano dukrytei labai patinka, pernai lankeme mazaji baseina, o siemet jau dideli.Bet maniskei dar buvo truputi gilu..... bet vistiek sio to pramoko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktner: 22 birželio 2011 - 19:12
QUOTE(Anaksunamun @ 2011 06 22, 19:37)
Merginos, gal galite apsviesti kokia kaina menesiui baseinas ir kiek uzsiemimu buna, kokia trukme .

Maziukam mokama uz kiekviena uzsiemima - po 6lt,nes maziai daznai serga,tai tektu labai derint -perderint mokejimus uz praleistas dienas doh.gif O jau didesniem abonentas kaip moksleviui kainuoja apie 30lt menesiui-po dukart savaiteje 8 kartai susidaro per menesi,bet galima imti ir uz 15lt,tai bus po viena pamoka savaiteje smile.gif
Cia misko g.centro sporto mokykloje.Man patinka,kad valandos cia popietines, po darbu kaip tik spejam mazeli nuvezt,uzsiemimai nuo 17val.po 45min trunka,paskutinis vaiku "uzejimas"19.15
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2011 06 20, 22:42)
O kas ten pliauske apie prasta higiena,isbyrejusias plyteles-tai pasakyt galiu tik tiek-jei nori 5 zvaigduciu komforto,rinkites privacius baseinus,sveikatingumo klubus ir pan.niekas ten neisbyreje,nei vienos plyteles nubirusios nemaciau,visur rubinese ir dusinese neseniai remontai atlikti,ne marmuras aisku,bet viskas tvarkinga ir grazu.

Pritariu drinks_cheers.gif
Mano sūnus irgi lanko (-ė) šį baseinsa. Rugsėjį vėl planuojam.
Ir nieko ten taip baisaus nėra, trenerė gera - čia aš apie Teresa - kitų nežinau. Higiena - normos ribose, aplinka irgi normali. Aišku ne SPA, bet ir nereikia mokėti kaip už SPA.
Atsakyti
QUOTE(Vitolda @ 2011 08 07, 09:09)
Pritariu  drinks_cheers.gif
Mano sūnus irgi lanko (-ė) šį baseinsa. Rugsėjį vėl planuojam.
Ir nieko ten taip baisaus nėra, trenerė gera - čia aš apie Teresa - kitų nežinau. Higiena - normos ribose, aplinka irgi normali. Aišku ne SPA, bet ir nereikia mokėti kaip už SPA.

Pritariu 100 proc. thumbup.gif
Aš atsimenu Jūsų sūnų Pijų.... pernai lanket pas Teresą baseiną vasaros stovykloje, mano dukra taip pat lankė, jai labai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktner: 07 rugpjūčio 2011 - 08:33
Užrašiau savo mažių irgi į baseiną. patekom pas Teresą. Vandens visai nebijo, tai man baisu,kad prisižais kada. doh.gif Ėjom nuo 2 mėn į Lopšelio g. baseiną, pasirodo,nepamiršo,kiek buvo išmokęs nardyt, dabar panėręs moka kvėpavimą sulaikyt. Taigi dabar noras,kad išmoktų plaukti.
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas pasidalins informacija, kur galima keliauti i baseina su 1,8 metu mazyliu? 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, mamytes, as su savo mazyle, kuriai jau greit bus 9 menesiai noriu eiti i baseina. Gal pasidalinsite patirtimi kur butu galima ar kas kur lankete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2011 09 06, 10:05)
Sakykit, mamytes, as su savo mazyle, kuriai jau greit bus 9 menesiai noriu eiti i baseina. Gal pasidalinsite patirtimi kur butu galima ar kas kur lankete?  4u.gif

Vilijampolėj, Lopšelio g. Arba Mažylyje. Paskaitykit temą, daug informacijos ir nuomonių rasite.
Atsakyti