Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

QUOTE(Almera @ 2010 09 08, 14:59)
Merginos, kieno vaikucai gal prades lankyti baseina Misko g. Mes uzsirasem pas nauja trenere Ausra. Siandien susirinkimas, bet negalim dalyvauti. Tikiuosi bus dalyvavusiu ir pasasakos kas ten buvo idomaus smile.gif

Laba diena,

gal galetumete smulkiau papasakoti apie si baseina, nuo keliu metu priima, kokie reikalavimai, kokia kaina arba parasyti nuoroda, jei yra si informacija internete.
Atsakyti
QUOTE(blykse @ 2010 09 10, 17:36)
Laba diena,

gal galetumete smulkiau papasakoti apie si baseina, nuo keliu metu priima, kokie reikalavimai, kokia kaina arba parasyti nuoroda, jei yra si informacija internete.

Na man atrodo, kad paskutiniuose trijuose, keturiuose puslapiuose sios temos tikrai yra siek tiek info apie si baseina g.gif
Atsakyti
buvau nuvaziavus i Misko gatvej esanti baseina. Man nepatiko jo higiena, labai jau senai darytas remontas, plyteles isbyrejusios, ten tikra koju grybelio saugykla. Ir ventiliacija nepatiko. Todel savo mazutelio ten nevesiu.
Atsakyti
QUOTE(blykse @ 2010 09 14, 13:54)
buvau nuvaziavus i Misko gatvej esanti baseina. Man nepatiko jo higiena, labai jau senai darytas remontas, plyteles isbyrejusios, ten tikra koju grybelio saugykla. Ir ventiliacija nepatiko. Todel savo mazutelio ten nevesiu.

Bet gal jus nematete mazojo baseino? Mazasis baseina ir rubines suremontuotos viskas pakankamai nauja ir grazu thumbup.gif O svarbiausia pigu smile.gif
Atsakyti
O sakykit tas maziukas baseinas-kokio gylio ,kokiam amziuj skirtas?
varlinukas ar rimtesnis biggrin.gif
as ir senokai buvus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2010 09 15, 12:08)
varlinukas ar rimtesnis  biggrin.gif
as ir senokai buvus  smile.gif

Na gylio tiksliai nepamenu g.gif , bet ne varlinykas. Maziau nei metras tai tikrai. Manau galima paskambinti ir paklausti. Bet manau nuo keturiu metu tai drasiai. O mazesnius tai galima paplugdyti ant ranku ar ant rato pripuciamo nes vandeniukas siltas thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 15 rugsėjo 2010 - 10:29
QUOTE(blykse @ 2010 09 14, 12:54)

Gal zinote kur Kaune geresnes salygos 5-meciui ismokti plaukti..? Jei jau taip blogai Misko g.
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2010 09 15, 11:08)
varlinukas ar rimtesnis  biggrin.gif
as ir senokai buvus  smile.gif

Sauluke, apie 80cm gylis 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Almera @ 2010 09 15, 12:15)
Gal zinote kur Kaune geresnes salygos 5-meciui ismokti plaukti..? Jei jau taip  blogai Misko g.

Nėra jau taip blogai tame baseine ax.gif Nebuvau po vasaros, gal tikrai per vasarą visos plytelės išbyrėjo bigsmile.gif bet šiaip kaip valstybinės sporto mokyklos baseinas yra tikrai normalios būklės. Ventiliacijos išpučiamas oras į lauką, todėl lauke jaučiamas chloro kvapas, pačiam baseine - labar labai retai. Persirengimo kambariams, dušams jokių priekaištų iš viso neturiu, pats baseinas galėtų būti paremontuotas, bet šiaip labai baisiai tikrai nėra ax.gif

Dėl kitų baseinų, yra ir Mastaičiuose (dabar uždarytas rekonstrukcijai), yra baseinas Vilija, Demokratų gatvėje, yra baseinas Dainava, Partizanų g., yra Šilainių baseinas, yra LKKA baseinas, Linijos baseinas.
Jei mokinsite plaukti patys, tai galite eiti į bet kurį iš šių baseinų, ttik gylis juose visuose yra virš metro ir gilėjantys (~ 1,2 - 1,8 m.), tik dėl Linijos nesu tikra.
Atsakyti
Gaila, bet Kaune vaikams baseinus lankyti yra labai ribotas laikas, iš ryto arba per pietus sad.gif
Atsakyti
neatsake niekas i klausima verysad.gif
kas lankote baseiniuka mazylyje, kokiu tel nr. rezervuojates? mes niekaip neprisiskambinam schmoll.gif doh.gif g.gif
Atsakyti
mazylio tel.
vaiku-8-37-208611
nestukiu-8-37-220298

bet jeigu neatsako vaiku,skambinkite i nestukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Girdėjau jau vėl atidarytas baseinas Lopšelio g. Gal kas galite daugiau papasakoti apie jį? Kokio amžiaus vaikus ten galima vesti? Kokios sąlygos? Net tikslaus adreso ir telefono nerandu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti