SVEIKUTES,kaip ir dauguma mamyciu rase apie Mazylio baseina, tai ir as parasysiu,kad jis nuostabus yra, tik viena beda,kad labai vietu nera. Buvom 4 kaartus jau,dukrytei patiko galima sakyti, siek tiek zirzalioja. 1k - 30 Lt, jei abonentas - 25lt.Mes uzsirasem liepos menesiui( ir susimokejom) ir laukiam...seip kartais paskambina,kaip koks vaikiukas neateina tai tada puolam ruostis tam tikrai valandai. Vienu metu baseinelyje buna 3 suauge ir 3 kudikiai.Uz tai tokios ir eiles. Noreciau i vilijampoles ta Lopseli bet kazkaip vis nesusiruosiam ir nepasiskambinam
QUOTE(samsam @ 2010 05 20, 22:54)
Kokiom dienom einat ir ar daug buna vaiku mazajam baseinelyje? Mano dickis tai ten lanko su trenere, bet noreciau ir su mazaja nueiti
Einame įvairiai. Vakar va buvau su abiem mažuliais - buvome tik mes vieni savaitgaliais dar būna keletas vaikučių, bet tikrai nedaug - 5 maximum. ateikite - tikrai smagu
QUOTE(sigule* @ 2010 05 26, 11:39)
Einame įvairiai. Vakar va buvau su abiem mažuliais - buvome tik mes vieni savaitgaliais dar būna keletas vaikučių, bet tikrai nedaug - 5 maximum. ateikite - tikrai smagu
O kažin ar priimtų į tą baseiną su 4 mėn kūdikiu. Noriu didčkį nuvesti (3,5 m), kad pasipliuškentų, bet nėra kur mažylės dėti. Ar eiti visai šeimai - 4 asmenims, bet tada tik savaitgalį galėtume nuvažiuoti...
QUOTE(Kirkė @ 2010 05 26, 13:10)
O kažin ar priimtų į tą baseiną su 4 mėn kūdikiu. Noriu didčkį nuvesti (3,5 m), kad pasipliuškentų, bet nėra kur mažylės dėti. Ar eiti visai šeimai - 4 asmenims, bet tada tik savaitgalį galėtume nuvažiuoti...
Manau, kad priimtu. Ziurint, ka jus veiksite ten su kudikeliu. Jei maudysites tai gerai, bet jei i baseiniuka nelipsit tik lauksit brolio tai labai susilsit Na kol mano dickis su trenere mazajam baseine uzsiimineja tai arba as arba vyras laukia salia tai ten nezmoniskai karsta. Prakaitas zliaugia. As su savo mazaja (2 m.) ten iki siol nejau laukti dickio. Bijau persaldyt, nes rubineje tai vesiau, o kalidoriuje visai vesu. Tik dabar jau galvoju, kad reiketu ir ja i baseina ikisti
QUOTE(Kirkė @ 2010 05 26, 12:10)
šiaip tai yra parašyta kažkur pas juos, kad priėma vaikučius nuo 1,5m. dar labai mažuliukas jūsų leliukas gal jei plaukioti, tai geriau dar i mažylį, ar į lopšelio g. baseiną...? tiesiog dėl cloro kiekio vandeny ir higienos nors aš mačiau, kaip ir i sporto klubo baseiną atėjo su leliuku, iki 6 mėn. amžiaus kažkaip aš tai tikrai nedrįsčiau .
QUOTE(sigule* @ 2010 05 28, 13:13)
šiaip tai yra parašyta kažkur pas juos, kad priėma vaikučius nuo 1,5m. dar labai mažuliukas jūsų leliukas gal jei plaukioti, tai geriau dar i mažylį, ar į lopšelio g. baseiną...? tiesiog dėl cloro kiekio vandeny ir higienos nors aš mačiau, kaip ir i sporto klubo baseiną atėjo su leliuku, iki 6 mėn. amžiaus kažkaip aš tai tikrai nedrįsčiau .
Tada nekas. Galvojau savo vyresnėlį nuvesti pasiplaukiot su MB, o aš būčiau su mažyle pasipliuškenus. Vienai du vaikus sužiūrėti vandenyje - bus neįmanoma
Kaip gaila, pasirodo, kudikiu baseinas Vilijampolej uzdarytas remontui, o as jau maniau, vasara galesim lankyt
QUOTE(Herrera @ 2010 06 02, 11:49)
Kaip gaila, pasirodo, kudikiu baseinas Vilijampolej uzdarytas remontui, o as jau maniau, vasara galesim lankyt
As irgi siandien skambinau ir sake net nezino kada prades veikti.
QUOTE(Herrera @ 2010 06 02, 11:49)
QUOTE(Zirafa09 @ 2010 06 03, 14:38)
As irgi siandien skambinau ir sake net nezino kada prades veikti.
tai i Mazylio baseiniuka eikit
sveiki, mes esam uzsirase i Mazylio (Kaunas) baseina birzelio 22 - 15 val ir birzelio 29 - 17 val ir deja negalim eiti - dar gulim Klinikose - alergija maistui..
, kam tinka laikas ir gali mums padeti pasibaigti abomenta (liko 2 kartai) ir sumoketi uz tuos kartus mums 50 lt galiu perleisti. Kreiptis i AZ
, kam tinka laikas ir gali mums padeti pasibaigti abomenta (liko 2 kartai) ir sumoketi uz tuos kartus mums 50 lt galiu perleisti. Kreiptis i AZ
QUOTE(Nikolia @ 2010 06 15, 16:40)
sveiki, mes esam uzsirase i Mazylio (Kaunas) baseina birzelio 22 - 15 val ir birzelio 29 - 17 val ir deja negalim eiti - dar gulim Klinikose - alergija maistui..
Oi kaip gaila, kad nuo birzelio 28 d. isvaziuojam atostogauti. Paimtume abu kartus
nieko nepadarysi..gaila ir man..o abonementas jau perduotas
QUOTE(Tampa @ 2010 06 16, 08:34)
Oi kaip gaila, kad nuo birzelio 28 d. isvaziuojam atostogauti. Paimtume abu kartus