Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

QUOTE(ravesa @ 2010 03 23, 18:52)
Mano sūnui jau 2 m.,

o iki keliu metu ten galima? kazkur girdejau kad iki 2m, ar ne? mums dabar 1,5m ir baisu kad paskui nebus kur eiti.
lankom mes ta mazylio baseina nuo 2 menesiu, kiekviena sav, esam labai patenkinti. thumbup.gif del gylio, tai visai normalus, nors nesu auksta, bet nugaros neskauda ir nereikia vaiko pazemiui tampyti. Tetos sedincios ten irgi nera blogos, gal viena, bet visad maloniai pades, paaiskins jei paklausi, leliu paziuri kol apsirengi. Vanduo siltas. nieko blogo nealiu pasakyti.. na kaina, bet kai nera konkurentu tai ir kaina palaiko.
Atsakyti
QUOTE(jurdld @ 2010 04 02, 22:43)
o iki keliu metu ten galima? kazkur girdejau kad iki 2m, ar ne? mums dabar 1,5m ir baisu kad paskui nebus kur eiti.
lankom mes ta mazylio baseina nuo 2 menesiu, kiekviena sav, esam labai patenkinti.  thumbup.gif del gylio, tai visai normalus, nors nesu auksta, bet nugaros neskauda ir nereikia vaiko pazemiui tampyti. Tetos sedincios ten irgi nera blogos, gal viena, bet visad maloniai pades, paaiskins jei paklausi, leliu paziuri kol apsirengi. Vanduo siltas. nieko blogo nealiu pasakyti.. na kaina, bet kai nera konkurentu tai ir kaina palaiko.

Aš taip pat maniau, kad iki 2m., bet paklausiau- iki 3 metų galima lankyti.
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2010 03 23, 17:45)
sad.gif( nedziugina tokie atsiliepimai... bet kad daugiau nelabai yra kur eit su maziukais sad.gif

Labas vakaras 4u.gif

siulau neklausyti tu nuomoniu, o isbandyti patiems mirksiukas.gif visiems neitiksi, personalas tikrai stengiasi ax.gif verciasi per galva kad tik visus sutalpinus, net neisivaizduojat kiek jusu daug smile.gif
kineziterapeutes viska parodo ir paaiskina,ypac pirma karta atejusiems, kas neaisku galima drasiai klausti, visada bus atsakyta, juk negali visada stoveti nuo ryto iki vakaro prie baseinelio krasto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUOSTE: 07 balandžio 2010 - 21:25
Šiandien buvau nuėjusi pasidomėti į Sporto mokyklos baseiną Miško g., tai į mažą baseiną įleidžia vaikus nuo 1,5m., bent taip man budinti moteriškė sakė. O šiaip man ten aplinka nelabai patiko ax.gif O kas lankote su mažesniais vaikučiais, ar ne per šaltas ten vanduo? Maniškei jau greit 3m.
Atsakyti
Sveikutės.
Planuojam ir mes su mažiuke pradėti nuo vasaros baseiną. Nuo kokio amžiaus vaikučius priima lopšelio g esantis baseinas? Gal kuri numeriuką galėtų parašyti ten, pasiskambinčiau ir būtų viskas aišku. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes uzsiregistravom su mazaja i baseina Mazylyje (eiles kosmines doh.gif ).. eisim pirma karta, tai neaisku ar mazajai patiks, todel mastau, gal nepirkt viso poko tu maudymosi sauskelniu..Mazylyje minejo, kad pas juos galima nusipirkt ta 1vnt, tik va nepaklausiau kokia ten ta 1vnt kaina pas juos..gal kuri zinot? reikia pasiziuret ar visgi geriau apsimoka visa poka pirkt ar ta1vnt pas juos vietoj..
Atsakyti
QUOTE(just-me @ 2010 05 03, 22:23)
Sveikos,
Mes uzsiregistravom su mazaja i baseina Mazylyje (eiles kosmines doh.gif ).. eisim pirma karta, tai neaisku ar mazajai patiks, todel mastau, gal nepirkt viso poko tu maudymosi sauskelniu..Mazylyje minejo, kad pas juos galima nusipirkt ta 1vnt, tik va nepaklausiau kokia ten ta 1vnt kaina pas juos..gal kuri zinot? reikia pasiziuret ar visgi geriau apsimoka visa poka pirkt ar ta1vnt pas juos vietoj..

pampersiukas kainuoja 5 Lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2010 05 04, 20:24)
pampersiukas kainuoja 5 Lt.  mirksiukas.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
as su mazuoju savo irgi galvoju pradet eiti i mazylio baseina smile.gif

Just-me o kokios eiles? sakau gal reikia uzsiregirtuot jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnkaaa @ 2010 05 11, 11:56)
Sveikutes mirksiukas.gif
as su mazuoju savo irgi galvoju pradet eiti i mazylio baseina smile.gif 

Just-me o kokios eiles? sakau gal reikia uzsiregirtuot jau g.gif

vietu atsiranda kiekviena diena, bet pasiskambinkite, nes mamytes registruojasi jau ir liepos menesiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovjo @ 2010 04 17, 17:15)
Šiandien buvau nuėjusi pasidomėti į Sporto mokyklos baseiną Miško g., tai į mažą baseiną įleidžia vaikus nuo 1,5m., bent taip man budinti moteriškė sakė. O šiaip man ten aplinka nelabai patiko  ax.gif O kas lankote su mažesniais vaikučiais, ar ne per šaltas ten vanduo? Maniškei jau greit 3m.

Aš su savo abiem vaikučiais ten lankausi. Vyresneliui 3,5m., mažiukei 1,8m. Vanduo mažame baseinukyje sakyčiau net per šiltas. Mano abu labai noriai lenda i didelį baseiną. Dičkiui jame įdomiau, nes gali plaukti nesiekdamas dugno, ne taip šilta. mažąjame dūksta, tai visas raudonas, sukaites - kaip po pirties būna. doh.gif o ir vėsesnis vanduo mano manymu geriau - juk grūdinasi ax.gif o aplinka tai žinoma ne tokia kaip Mažylyje... Na, bet ir kaina kita mirksiukas.gif Mes einame visa šeima - 4asm. - 15lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigule* @ 2010 05 19, 14:58)
Aš su savo abiem vaikučiais ten lankausi. Vyresneliui 3,5m., mažiukei 1,8m. Vanduo mažame baseinukyje sakyčiau net per šiltas. Mano abu labai noriai lenda i didelį baseiną. Dičkiui jame įdomiau, nes gali plaukti nesiekdamas dugno, ne taip šilta. mažąjame dūksta, tai visas raudonas, sukaites - kaip po pirties būna.  doh.gif o ir vėsesnis vanduo mano manymu geriau - juk grūdinasi ax.gif o aplinka tai žinoma ne tokia kaip Mažylyje... Na, bet ir kaina kita mirksiukas.gif Mes einame visa šeima - 4asm. - 15lt bigsmile.gif

Kokiom dienom einat ir ar daug buna vaiku mazajam baseinelyje? Mano dickis tai ten lanko su trenere, bet noreciau ir su mazaja nueiti g.gif
Atsakyti