Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

Sveikos mamytes, kiek skaitineju, tai labai jau nuskriausti vaikuciai nuo 1 iki 3m., jau jiems tai plaukioti nereikia g.gif doh.gif Juk jie tokie judrus ir zingeidus. wub.gif Galetu labiau pasistengti paslaugu teikiejai... ax.gif Na cia tik mano nuomone ax.gif Bet kai ieskai uzsiemimu 2-3 m. vaikuciams, tai labai jau mazas pasirinkimas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovjo @ 2010 01 19, 01:31)
Sveikos mamytes, kiek skaitineju, tai labai jau nuskriausti vaikuciai nuo 1 iki 3m., jau jiems tai plaukioti nereikia  g.gif  doh.gif  Juk jie tokie judrus ir zingeidus.  wub.gif  Galetu labiau pasistengti paslaugu teikiejai...  ax.gif  Na cia tik mano nuomone  ax.gif  Bet kai ieskai uzsiemimu 2-3 m. vaikuciams, tai labai jau mazas pasirinkimas.  blush2.gif

Pratariu jums. Kaune baseiniuko, kad galetu patys pasiekti dugna tokiems pypliams nera. Na nebent palektumete iki Birstono Tulpes. Ten yra maziukas 50 cm. baseiniukas. Vaikiukai gali pasitaskyti. O teveliams yra didelis baseinas salia thumbup.gif Ir kainos nesikandzioja. Kol nepriaugom iki baseino Misko g. vazinedavom i Birstona.
Atsakyti
Sveikos mamytes. O as noreciau komentara skelt apie baseina 4 vidurines mokyklos misko gatveje. Tiksliau ne apie pati baseina, o apie trenere tokia gluspetre [COLOR=red]VILMA. Pavardes nezinau. Tokia maza, juodais trumpasi plaukais. Gal ji ir paruosia ir ismustrina vaikus, bet neduok Dieve tas jusu vaiskas jai nepatiks. Amzini rekimai ir izeidinejimai. Mano dukra pas ja lanke 1menesi. Tai jai ji bijodavo panert ar be pluduro plaukt, tai yra pavadinusi durne, idijote. Vos ne durne plauk!!!! Taip kad gerai pagalvokite, leisdami savo vaika pas sia "trenere".
Atsakyti
QUOTE(agne.s @ 2010 03 15, 01:08)
Sveikos mamytes. O as noreciau komentara skelt apie baseina 4 vidurines mokyklos misko gatveje. Tiksliau ne apie pati baseina, o apie trenere tokia gluspetre [COLOR=red]VILMA. Pavardes nezinau. Tokia maza, juodais trumpasi plaukais. Gal ji ir paruosia ir ismustrina vaikus, bet neduok Dieve tas jusu vaiskas jai nepatiks. Amzini rekimai ir izeidinejimai. Mano dukra pas ja lanke 1menesi. Tai jai ji bijodavo panert ar be pluduro plaukt, tai yra pavadinusi durne, idijote. Vos ne durne plauk!!!! Taip kad gerai pagalvokite, leisdami savo vaika pas sia "trenere".

Žinau apie kurią kalbat g.gif Pati lankau tame baseine aerobiką tai ne kartą mačiau kaip ten su vaikais elgiamasi verysad.gif . Tik va nepastebėjau tų simpatijų ir antipatijų, ji su visais taip elgiasi doh.gif . doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.s @ 2010 03 15, 02:08)

Ten visos jos nepasizymi meilumu. Na ka noret gi ne privati istaiga. Moka minimuma. Joms kuo maziau vaiku tuo geriau. Maniskis jau dabar pas antra trenere. Atrodo pas Vilma g.gif Bet ir pas pirma ir dabar jokiu ten riksmu ir izeidinejimu kaip ir nera g.gif Maniskis vaikas toks letesnis. Tai kadangi pas pirma trenere vaikai jau buvo pazenge ir ji ten juos gan daug mustruodavo, o maniskis per keturias treniruotes taip ir nepanere tai mums graziai patare pereiti pas kita. Tai mes dabar pas Vilma. Gal jau du men. Kol kas viskas normaliai.

Bet kad jos ten nepescios tai tikrai doh.gif
Manau nereikia nervintis. Tiesiog arba susirati privatu baeina arba laukti kitu metu kol vaikas dar paauks. Nors tiesa nezinau apie kokio amziaus vaikus cia eina kalba.

Tiesa as turiu pazystama plaukimo trenere tai ji labai neblogai atliepe apie ta Vilma. Pasake, kad jei leistu savo vaika i baseina tai tikriausiai pas ja. Nes ji dar plius ir kineziterapeute.

Jei as isvis kalbu apie ta pacia Vilma kaip ir jus doh.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 15 kovo 2010 - 11:21
Apsiskaiciavau truputi. Maniskis jau gal daugiau kaip tris menesius lanko pas ja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 15 kovo 2010 - 15:15
O man Vilma labai patinka biggrin.gif Ir greičiausia agne.s apie tą pačią ir kalbėjo smile.gif Griežtoka ji, reikli, bet čia yra sporto mokykla, o ne kažkoks pasiplaukiojimas. Dauguma tėvų, tame tarpe ir dalinai aš, veda vaikus, kad jie šiaip pasiplaukiotų, bet sporto mokykloje reikia sporto rezultatų smile.gif Jie nori paruošti sportininkus nuo pat mažumės ir be disciplinos to nepadarysi ax.gif
Man gal lengviau tą suprasti, nes pati visą gyvenimą sportavau ir siekiau rezultatų, ir galiu pasakyti, kad tie griežtieji treneriai išspaudė iš manęs žymiai daugiau negu tokie, kurie ateina tik prastumti laiką treniruotėse 4u.gif Tiesa, tokių epitetų, kaip kad rašė agne.s iš Vilmos negirdėjau, tai ir komentuoti daugiau negaliu.
Užtat vaikui koks kaifas gauti pagyrimą iš jos bigsmile.gif
Atsakyti
ie6kom ir mes baseiniuko. gal mazylio namuose g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal kas galit pasidalinti informacija apie baseinus kaune, koki baseina lankyti su 1,8 m. suneliu? aciu labai uz info.
Atsakyti
Apie mazylio baseina: dirba arogantiskos bobikes, per gilus baseinas,nepatogu plukdyti vaika, per brangu(su abonentu 25lt)
Atsakyti
QUOTE(munita @ 2010 03 23, 17:25)
Apie mazylio baseina: dirba arogantiskos bobikes, per gilus baseinas,nepatogu plukdyti vaika, per brangu(su abonentu 25lt)

sad.gif( nedziugina tokie atsiliepimai... bet kad daugiau nelabai yra kur eit su maziukais sad.gif
Atsakyti
Mano sūnui jau 2 m., bet lankysim mažylio baseiną ir toliau. Man baseinas nėra per gilus, nes aš esu aukšta, bet vietos tikrai mažai, ir blogiausia būna, kai ateina pvz 3 mėn. vaikuliukas ir mūsų ir dar kieno dvimečiai, tai dičkiai kelia bangas, taškosi, spygauja, tada mažulis verkia. ir vietoj to, kad vaikui būtų pramoga, turi jį raminti, tildyti. O baseine vaikui kartoti, kad tu nesitaškyk.... Bet tai vienintelis kaune baseinas, kur tikrai šiltas vanduo ir nešaltas oras. Alternatyva- Birštono baseinas.
Atsakyti