Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

Sveikutes!

Turiu klausimuka: kur mokina 3,5 metuku vaikucius plaukti? Labai jau mylim vandenuka smile.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2009 08 31, 17:42)
Sveikutes!

Turiu klausimuka: kur mokina 3,5 metuku vaikucius plaukti? Labai jau mylim vandenuka smile.gif

Dekui 4u.gif

Ziurint, koks miestas. Vilniui tai nezinau, o Kaune tai kiek susipazinau tai tokio amziaus vaikai tik su tevais i baseina eina. Vaiku grupes su treneriu renkamos nuo 4 m. Bet cia tik mano gauta info. As zinoma galiu ir klysti smile.gif
Kaune varlinukas yra tik Misko g. kiek zinau.
Atsakyti
Mamytes Kaunietes, kurios noretu vesti savo maziukus i baseina Kauno Centro sporto mokykloje registruokites i uzsiemimus, nes taip atrodo, jog gali nesurinkti grupes ir tuomet nedarytu uzsiemimu sad.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.Kal kurios vaikučiai lanko baseiną Partizanų gvėje prie PC Savas?
Iškilo klausimukas ką darot,jei vaikas nusprendė neiti vieną mėnesį?Na terorizuoja atnešti pažymą,kad sirgo(kad nemokėt).Bet aš nenoriu meluot.Bet ir nenoriu mokėt.Be to,aš perspėjau,kad neateisiu ir pan.
Birželio mėn vaikas atostogavo-vistiek reikia arba eit,arba neiti bet sumokėti,arba tą nelemtą pažymą doh.gif

Gal kas susidūrėt su tokia problema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2009 09 14, 12:50)
Sveikos,merginos.Kal kurios vaikučiai lanko baseiną Partizanų gvėje prie PC Savas?
Iškilo klausimukas ką darot,jei vaikas nusprendė neiti vieną mėnesį?Na terorizuoja atnešti pažymą,kad sirgo(kad nemokėt).Bet aš nenoriu meluot.Bet ir nenoriu mokėt.Be to,aš perspėjau,kad neateisiu ir pan.
Birželio mėn vaikas atostogavo-vistiek reikia arba eit,arba neiti bet sumokėti,arba tą nelemtą pažymą doh.gif
Gal kas susidūrėt su tokia problema? g.gif

O kur ten tas baseinas randasi bigsmile.gif ???
Atsakyti
Šalia Savo,kur už gatvės mokykla vidurinė yra,Atžalyno ar Ažuolyno kažkokia... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2009 09 14, 13:57)
Mamytes Kaunietes, kurios noretu vesti savo maziukus i baseina Kauno Centro sporto mokykloje registruokites i uzsiemimus, nes taip atrodo, jog gali nesurinkti grupes ir tuomet nedarytu uzsiemimu sad.gif

Apie kokio amziaus vaikus kalbate? Maniskis ten pradejo lankyti. Grupes uzgrustos vaikais doh.gif . Trenerem kruvis nerealus. Gerai, kad dar vasara uzsirasem tai dar patekom i sarasus rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2009 09 14, 12:57)

Tai parasykit kokiu numeriu registruotis
Papildyta:
QUOTE(amir'a @ 2009 09 17, 10:16)
O kur ten tas baseinas randasi bigsmile.gif ???

Gal numeiuka turit, ar vandenukas nesaltas?
Atsakyti
As galiu palyginti Lopselio ir Mazylio baseiniukus, nes buvom abiejuose.

Lopselio pliusai:
1. Keiciasi kineziterapeutes, kiekviena karta vis kita parodo kazka nauja.
2. Reikia mamytei pazymos del pedu grybelio, tas, mano nuomone, yra labai gerai, nes baseine labai lengva sita reikala pasigauti.
3. Silta aplinka, nera jokiu skersveju.
4. Dvigubai pigiau nei Mazyly.

Mazylio pliusai:
1. Didesnis baseinelis nei Lopsely, na bet atitinkamai ir 3 mamytes buna (yra povandenines sroveles smile.gif.
2. Daugiau vietos apsirengti vaikuciams.
3. Lankstesne apmokejimo sistema nei Lopsely.

Lopselio minusai:
1. Visai nelanksti mokejimo sistema, mamai su vaikuciu, manau, nera lengva vaikscioti i 3 kabinetus kol susimoki laiptais aukstyn zemyn.
2. Saltokas tas kitas kambariukas (kur reikia batus persiauti, striukes palikti), jei nori vaikuti maitinti. Na nezinau, gal ziema jis buna sildomas labiau ...
3. Nelabai yra vietos, nelabai patogu aprengti maziukus. Jei reikia "prasilenkti" 4 mamytems su vaikuciais, tai tikrai problematiska ant tos 1 kusetes.

Mazylio minusai:
1. Kineziterapeutes visiskai nieko neparodo (bent man taip pasirode), mazdaug darykit ka norit.
2. Iejimas is kiemo = skersvejis, tos 2 durys nelabai ka padeda, ypac, kai vaikai ant zemes nuogi suguldyti ten palei duris. Ir dar labai pucia is po duru (nzn, kas ten yra, gal kokia valymo sistema), tai toj pusej baseino labai greit susalt gali.
3. Kol mama eina i dusa ar persirengti, vaikas buna vienas (na, ne 1 - priziuri ji ten), tai man jau labai besivartanti ir ropojanti ten palikti schmoll.gif, o jei visi 3 tokie pypliai??
4. Dvigubai brangiau nei Lopsely.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 21 rugsėjo 2009 - 13:57
samsam as apie nedidelius vaikus kalbuu, maniskem 4,5 metu.
O del telefono, tai google suvedi Kauno centro sporto mokykla baseinas ir telefona duoda smile.gif As lygiai taip pat susirandu telefona.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2009 09 21, 16:19)
samsam as apie nedidelius vaikus kalbuu, maniskem 4,5 metu.

Maniskiui tuoj bus penki. Vaiku grupes 4-6 m. uzgrustos. Neisivaizduoju, kas galejo jums suteikti tokia info, kad nesurenkamos grupes bigsmile.gif

4u.gif
Atsakyti
Mna rimtai taip pasake, mes pas Inga eidavome.
Atsakyti