Aš dabar susimėčiau. Baseino norim dėl stuburo ir kad išmoktų plaukti. Dabar susimėčiau kai pamačiau kokio dydžio grupė 6-7 mečių. Sakau gal geriau paimti vieną individualią pamoką kartą savaitėje, negu 2 kartus grupėje? Ar nebus daugiau naudos?Kaip manote?
gal yra mamyciu, kurios su kudikiais lanke baseina - noretusi isgirst komentaru, kas ten kaip ir pan.
mano maziukui patinka maudynes, tai, galvoju, reikia pabandyt nueiti i baseina, tik klausimu milijonas - kaip su kudikiu ten persirengt paciai, kaip ji paskui sutvarkyt ir t.t.
mano maziukui patinka maudynes, tai, galvoju, reikia pabandyt nueiti i baseina, tik klausimu milijonas - kaip su kudikiu ten persirengt paciai, kaip ji paskui sutvarkyt ir t.t.
QUOTE(folija @ 2008 09 21, 09:55)
gal yra mamyciu, kurios su kudikiais lanke baseina - noretusi isgirst komentaru, kas ten kaip ir pan.
Jei kaune, nueikite į mastaičius, yra mažiukas baseinas, pabandysit,pamatysit. nikas kelių minučių neskaičiuoja jei užtruksite besirengdami.
QUOTE(ajd @ 2008 09 21, 10:36)
Aš dabar susimėčiau. Baseino norim dėl stuburo ir kad išmoktų plaukti. Dabar susimėčiau kai pamačiau kokio dydžio grupė 6-7 mečių. Sakau gal geriau paimti vieną individualią pamoką kartą savaitėje, negu 2 kartus grupėje? Ar nebus daugiau naudos?Kaip manote?
Aš vesčiau 2k į grupę ir dar kokią individualiai šiaip kineziterapiją imčiau,nes pats plaukimas nugarai yra
sveiki,
o sakykit ar priima kur kaune 5m vaikus i baseina
o sakykit ar priima kur kaune 5m vaikus i baseina
QUOTE(zuikelee @ 2008 09 25, 11:43)
Dainavos baseine sūnaus grupėje yra mergaitė,kuriai nėra 6m,vadinasi priima ir mažesnius
taip yrakaune kur nuo penkių metukų. na mes lankome ir l. patinka. nors ir grupėje, bet dėmesio trenerės tikrai užtenka.na aišku jei vaikiukas nori daryti tai ką pasako, o jei rodo ožius tai ir individuali pamoka neduos daugiau naudos nei grupinė
4-oje vid, nebeatsimenu kaip dabar ji vadinasi
4-oje vid, nebeatsimenu kaip dabar ji vadinasi
Gal galesit is savo patirties atsakyti, ypac tos, kuriu vaikai dar nedideli. Ar lankant baseina nepadaugeja persalimo susirgimu, bijome ligeliu. Vis dar per ligeles neiseinam i baseina, bijomes kad visai prapultis bus
QUOTE(lile @ 2008 10 18, 22:33)
Gal galesit is savo patirties atsakyti, ypac tos, kuriu vaikai dar nedideli. Ar lankant baseina nepadaugeja persalimo susirgimu, bijome ligeliu. Vis dar per ligeles neiseinam i baseina, bijomes kad visai prapultis bus
šiuo klausimu negaliu pasisakyti,nes mano vyrukas kolkas 3k ptfiu nesirgo,baseina lankom nuo rugsėjo,tačiau jau pastebėjau jog ligų vienas etapas buvo , kada plaukiojo tik 4-6vaikai,iš įprastai ne mažiau nei 10(čia tų [pradedančiųjų grupėj).manau jog viskas priklauso,nuo vaiko
QUOTE(lile @ 2008 10 18, 23:33)
mano abi panos kelis metus lanke baseina savo darzelyje (dukart per savaite), tai sakyciau netgi kaip tik uzsigrudino, budavo, kad paserga bet tikrai ne nuo baseino o siaip baseinas tik i nauda. savo mazesniaja dabar 3 kart per savaite vezioju i silainiu baseina, lankom antras menuo, dar neturejom nei slogos
gal kuri zinote kur geriausia pasimaudyti su metinuku butu galima?
Labai aciu