Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

Gal jau kas domėjotės dėl užsiėmimų vaikams? Domina kur galima būtų mokintis plaukti 5m vaikui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2008 09 02, 12:17)
Kokių atsiliepimų girdėjote apie Dainavos baseine dirbančia trenerę Rasą ax.gif

Zinau kad labai gera trenere thumbup.gif
Atsakyti
Mes bandysim mokytis plaukti Silainiu baseine. Rytais pries darzeli. Po savaites parasysiu kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes
yra ir mano planuose dukryte leist i baseina kad ismoktu plaukti. Tik dar rimtai situo reikalu neuzisemiau.Bet artimiausiu metu ieskosim, bet greiciausiai eisim i Silainius arba Vilija, Nes arciausiai namu.
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2008 09 04, 20:31)
Sveikutes
yra ir mano planuose dukryte leist i baseina kad ismoktu plaukti. Tik dar rimtai situo reikalu neuzisemiau.Bet artimiausiu metu ieskosim, bet greiciausiai eisim i Silainius arba Vilija, Nes arciausiai namu.

Vilija iki nauju uzdaryta remontui. O Silainiuose beveik nelike vietu ( isskyrus rytais) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asera @ 2008 09 03, 11:11)
Zinau kad labai gera trenere thumbup.gif

Ačiū ir už tiek bigsmile.gif tikimės,kad taip ir bus bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kam teko susidurti su Onute Mizoriene iš Dainavos baseino.Šiandien užrašiau savo pirmoką, įdomu kas per žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2008 09 05, 13:51)
O gal kam teko susidurti su Onute Mizoriene iš Dainavos baseino.Šiandien užrašiau savo pirmoką, įdomu kas per žmogus.

sveika,nežinau ar pavardė ta pati,tačiau kai ėjau uzrašyti savąjį vyruką į baseiną,buvo atėjus kita mama su sūneliu ir prašėsi būtent pas Onutę sakė pas nieką nenori,o tuo labiau jog ne pirmus metus lankys.Reik manyti,kad trenerė gera ,jei pas ją sugrįžti nori bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, mazius jau po pirmos treniruotes. Labai patenkintas, pukiai viska pats susitvarke ir nereikejo man list i berniuku rubine jam padet smile.gif Nori dar biggrin.gif Labai dziaugiuosi, kad trenere apsiima mokyt tokius maziukus.
Atsakyti
Lija o jus koki baseina lankote
Atsakyti
Silainiu
Atsakyti
O šilainių baseine yra vakarinės grupės, ar tik rytinės vaikams?
Atsakyti