QUOTE(Palaiminta @ 2007 01 20, 00:30)
Gal kas lankotes baseine Mastaiciuose ? Kokie atsiliepimai ?
as ten anksciau lankydavaus.siaip man tai labai patiko, aisku nera modernu, bet sakyciau uz tokia kaina tai labai priimtina.didelis baseinas, pirtis ir salia pirties mazesnis, vesus baseinas....dusai truputi starinski, modernumo nera, bet kaip min ejau, man visai nieko...tiesa, buvo ten tox priziuretojas, tai nuolat prie mergaiciu kainedavosi. vakarais ir savaitgaliais daug zmoniu, tad jei nori ramiau eik ne savaitgaliai , o darbo valandomis....
patarciau apsilankyt ir susidaryt nuomone paciai...
nu nezinau is kur mazyly laisvu vietu???
QUOTE(Gerbera @ 2007 02 04, 00:09)
nu nezinau is kur mazyly laisvu vietu???
mažyly ketvirtadieniais beveik visada būna laisvų vietų. Mes niekad iš anksto neužsiregistruojame
O štai šeštadieniai visada pilni.. (bent jau mums labai retai pasiseka pakliūti, o iš anksto neregistruoja net kitam mėnesiui)
O aš norėjau savo coliukę į mažylį užrašyt, tai laisvų vietų tik rugpjūčio mėnesiui
mes ir norėtume pradėt lankyti, bet nežinom, kur geriau
Pasibaisėjau vandens zona OAZĖJE: viskas apšepę, vandens nuosėdomis aprudę, iškritusi plytelė sūkurinėje vonioje,užsigavau koją, į pakrasčius kažkokios nuosėdos suneštos, niekur nėra muilo, aromatinėj pirtyje- jokių aromatų, turkiškoje pirtyje vėsu, niekas ten neina, personalas niekuo negali padėti, sako administracija viską žino, o aromatų jau senai nėra. Jie turi užsidaryti remontui, bet kol dirba ir pinigus ima, turi suteikti ir paslaugas.
QUOTE(MELDA @ 2007 06 30, 21:26)
Pasibaisėjau vandens zona OAZĖJE: viskas apšepę, vandens nuosėdomis aprudę, iškritusi plytelė sūkurinėje vonioje,užsigavau koją, į pakrasčius kažkokios nuosėdos suneštos, niekur nėra muilo, aromatinėj pirtyje- jokių aromatų, turkiškoje pirtyje vėsu, niekas ten neina, personalas niekuo negali padėti, sako administracija viską žino, o aromatų jau senai nėra. Jie turi užsidaryti remontui, bet kol dirba ir pinigus ima, turi suteikti ir paslaugas.
Lankykitės Linijoj
Sveikos, gal kuri zinote, nuo kuriuo amziaus Mastaiciai priima vaikus i mokymosi plaukti grupes. Mano panai (nepilnai 7 metu, busima pirmokele) gydytoja rekomendavo baseina, idomu ar priims. Kada jau reiktu skambintis, kad nepaveluotume uzsirasyti i mums tinkama grupe?
Linija vilioja, tik nemėgstu, kai daug žmonių, o kada būna mažai?
Gydomasis basainas yra Miško g-vės baseine,Sporto mokykloj, skambinti reikia prieš rugsėjo mėn.,( galima pasiteiraut ir dabar) anksčiau dar ir su nuolaida būdavo gydomasis.
Gydomasis basainas yra Miško g-vės baseine,Sporto mokykloj, skambinti reikia prieš rugsėjo mėn.,( galima pasiteiraut ir dabar) anksčiau dar ir su nuolaida būdavo gydomasis.