Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

mes lankom Mažyly nuo 3 mėn. Vaikinui ten labai patinka. Pliuškenasi, plaukt mokosi. Eianm kartą į savaitę ir labai laukiam savo ketvirtadienių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2006 10 01, 14:31)
Buvom siandein baseine vaiku ir jaunimo centre - patiko maziui  smile.gif cia  mazajame baseine, ilgis 12 m, gylis 80 cm.    Yra instruktore, ivairius pratimus rodo, yra visokiu pripuciamu ratu, kamuoliu, zaislu ir pan. Ir pirtele yra  smile.gif

labas vakaras.O kiek jusu maziui yra.Mum 1 men ir 2 sav., ir mes irgi norim eiti i baseina, tik nezinau kur.Gal ka patarsit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgist @ 2006 10 08, 18:51)
labas vakaras.O kiek jusu maziui yra.Mum 1 men ir 2 sav., ir mes irgi norim eiti i baseina, tik nezinau kur.Gal ka patarsit? smile.gif

Mano sunui 1m ir 6 men. Galit lankyt kaip ir mes, vaiku ir jaunimo centre baseina sekmadieniais arba yra ir kitu alternatyvu: antakalnio vaiku baseinas, taip tap yra baseineliai darzeliuose karoliniskese ir fabijoniskese ( vienas is ju Vandenis) . Ziurekit kur jums arciau, ir patogiau , isbandykit kelis variantus ir issirinkit geriausia mirksiukas.gif Mums pavyzdziui labiau tiko variantas vaiku ir jaunimo centre, nes ten uzsiemimai vyksta savaitgaliais, o darzeliuose tik darbo diena , dienos metu smile.gif
[

QUOTE(Raideles @ 2006 10 04, 19:29)
O kaip ten su vandens temperatūra? Ar pačiame baseine nešalta? KAip ten atrodo persirengimo vietos?

Vanuo baseine siltas, jei neklystu 24 laipsniai, patalpoj irgi l.silta. Persirengimo vietos kaip daugelyje baseinu: uzrakinamos spinteles, dusai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 08 spalio 2006 - 19:13
QUOTE(veriru @ 2006 10 08, 20:11)
Mano sunui 1m ir 6 men. Galit lankyt kaip ir mes, vaiku ir jaunimo centre baseina sekmadieniais arba yra ir kitu alternatyvu: antakalnio vaiku baseinas, taip tap yra baseineliai darzeliuose karoliniskese ir fabijoniskese ( vienas is ju Vandenis) . Ziurekit kur jums arciau, ir patogiau , isbandykit kelis variantus ir issirinkit geriausia  mirksiukas.gif Mums pavyzdziui labiau tiko variantas vaiku ir jaunimo centre, nes ten uzsiemimai vyksta savaitgaliais, o darzeliuose tik darbo diena , dienos metu  smile.gif
[
Vanuo baseine siltas, jei neklystu 24 laipsniai, patalpoj irgi l.silta. Persirengimo vietos kaip daugelyje baseinu: uzrakinamos spinteles, dusai...

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2006 10 08, 20:11)

čia gi šaltas vanduo. utiti Mano vaikas apie toki vandeni sako "bijau bijau"... Buvom baseine kur 28C palaiko ir tai sake "bijau". Mano akimis silta vandens temp bent jau 32 turetu buti... smile.gif Bet cia matyt kaip jau kas priprates...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2006 10 08, 19:31)
čia gi šaltas vanduo. utiti  Mano vaikas apie toki vandeni sako "bijau bijau"...  Buvom baseine kur 28C  palaiko ir tai sake "bijau".  Mano akimis silta vandens temp bent jau 32 turetu buti... smile.gif  Bet cia matyt kaip jau kas priprates...

supainiojau doh.gif patikslinau pas vyra, tai sake 34 C biggrin.gif na man tai net persiltas pasirode baseine , siltesnis nei vonioj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2006 10 08, 20:45)
supainiojau  doh.gif  patikslinau pas vyra, tai sake 34 C  biggrin.gif  na man tai net persiltas pasirode baseine , siltesnis nei vonioj  biggrin.gif

va čia jau kitas reikalas smile.gif
Atsakyti
as Kamile vedu i mazylio baseina nuo 12 men. gal biskuti kiek ir per velai, bet uztai kaip jai patinka, zaidzia, taskos...o paskui liuks miega...ir as beje, ziauriai pavargstu, nors ir vandeny...bet ji vistiek sveria apie 12kg...
Atsakyti
O kaip atrodo tas baseinas Vilijampoleje? Ar gilus?

Beje, ar galima kartu atvest dvieju menesiu kudiki ir penkiu metu vaika? Itariu, kad nea... g.gif sumokeciau aisku kiek reiketu. Bet kazin kazin...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gal zinot ar galima nestis i baseina 2 menesiu kudiki ar dar per mazas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga222 @ 2006 10 17, 14:40)
sveikutes 4u.gif  gal zinot ar galima nestis i baseina 2 menesiu kudiki ar dar per mazas? ax.gif

drąsiai bigsmile.gif , esam dar mažesnių matę mažylyje ax.gif
Atsakyti
O man labiausiai patinka antakalnio baseine. Ten siltas vanduo, apie 34 laipsnius. Labai fainos instruktores. Pamokina ir parodo pratimukus maziesiems, o didesniems vaikams(nuo 7m) didesniam baseine vyksta mankstos vandenyje.
Atsakyti