Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

Aš tai savo jau 7 mėn. sūnų vedu i baseiną nuo 3 mėn. ir tikrai nėra ko ten bijoti. Kūdikiui ten labai patinka ir miega po baseino labai gerai. Nardom jau visai gerai smile.gif Siūlau visoms jei tik yra galimybė vesti kūdikį į baseiną
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2005 12 28, 13:55)
mano drauge kaune veda i kazkoki maziuka baseineli Vilijampoleje, ten pusvalandis kainuoja apie 5 Lt, tai tikrai manau labiau apsimoka, nei Mazylyje, nors biski toloka, bet visvien pigiau  bigsmile.gif

gal gali tiksliau parašyti, kur tas baseinas, koks jo pavadinimas ir panašiai? ne kaina tai labai patraukli
Atsakyti
...mums 4men,.i baseina einam nuo 2ju du kartus per savaite ir mums labai labai patinka ax.gif O baseinas vilijampole yra Lopselio gatveje tik rasti ten sunkoka. buna du vaikuciai ir mamytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2006 01 04, 00:28)
ausriuxa, aciu uz informacija.
o mamyciu noriu paklausti, kaip daznai lankotes baseine? kazin, ar karta i dvi savaites pakankamai, ar bus koks efektas, ar reiketu dazniau?

Mūsų baseine rekomendacijos tokios: iki 6mėn. - min 3 kartai per savaitę, optimalu 5; 6-12 mėn. min 1 kartas per savaitę, optimalu 2 kartai; virš 12mėn. pakanka 1 karto per savaitę.
Atsakyti
Mes tai ejom ne i baseina, o i vonias. Ten chlorkes tikrai nera. I vonias ejom del sumazejusiu raumenuku tonusu, bet po 1.5 men ejimo prasidejo ausyciu uzdegimas, tai loriste uzdraude. Nors vaikuciui si mankstele labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2006 01 04, 13:17)
Mūsų baseine rekomendacijos tokios: iki 6mėn. - min 3 kartai per savaitę, optimalu 5; 6-12 mėn. min 1 kartas per savaitę, optimalu 2 kartai; virš 12mėn. pakanka 1 karto per savaitę.

o sitos rekomendacijos gal tiems, kas turi problemu, pvz. del raumenu tonuso ar nervu? as noriu tik taip sau pasiturksti ir pasilinksminti smile.gif siaip tai mums gana keblu butu 3 kartus per savaite suvazineti - vis delto 50 km iki Kauno, dar per pati Kauna pasivazineti ir atgal - brangu verysad.gif
Atsakyti
pas mano mazute ir buvo sumazejes raumenu tonusas, tai mums labai padejo masaziukai. ejom mazyly i masaziukus. ir ten einam i baseiniuka karta per savaite. mazutei labai patinka ten maudytis
Atsakyti
O kiek minuciu mazdaug patartina vienam pasiplaukiojimui su 2 men maziuku?
Atsakyti
...siaip vienas kartas musu baseina pusvalandis,bet jeigu maziukui atsibosta anksciai iseini anksciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2005 12 11, 22:29)
Yra baseinukas Vilijampolėje, Lopšelio g. Lankėm, man patiko daug labiau negu Mažylyje ir dirba visą savaitę  ax.gif

O kiek kainuoja Vilijampolėj?
Gal telefono numeriuką turi?
Atsakyti
QUOTE(ausriuxa @ 2006 01 03, 12:38)
...mums 4men,.i baseina einam nuo 2ju du kartus per savaite ir mums labai labai patinka  ax.gif  O baseinas vilijampole yra Lopselio gatveje tik rasti ten sunkoka kainuoja apie 5litus vienas kartas buna du vaikuciai ir mamytes  biggrin.gif  tel,.7361196

čia mano mergina, kai buvo kokių 3 mėn lankė baseiną. labai gerai buvo:) o mokėt mums nereikėjo, nes tos poliklinikos, kuri yra Lopšelio g., gydytoja parašė siuntimą. Tik skirtingi kineziterapeutai skirtingai dirba su mažuliais.
Ir tokiuose baseiniukuose geriausia (bent jau mums), kai ateina labai panašaus amžiaus viakučiai, nes didesni nori taškytis, išdykauti ir pan., o mažuliai būna ir bijo tokių dlaykų.
Atsakyti
Vilijampolėje baseinas yra Kauno vaiko raidos klinikoje (ten kūdikių namai ir poliklinika), Lopšelio g. 10.
Atsakyti