Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

QUOTE(balbieskė @ 2005 11 29, 17:54)
svikute, mane taip pat domina baseinas, kaip patekti i ji ,ar reikia is anksto registruotis, kokie reikalavimai ir kokios kainos?

sveika, vaikiukų dienos ketvirtadienis ir šeštadienis. Mes einam ketvirtadieniais nes šeštadienį labai daug žmonių buna ir paprastai labai jau iš anksto registruotis reik. Reikia užsiregistruot telefonu, eisiu paieškot nes neprisimenu. Pusvalandis kainuoja 21 lt. Reikalavimu tai kaip ir ner, na kad sveiki būtumėt smile.gif , ai tiesa reik turet specialu pampersa baseinu, jų yra pirkt kotrynose, nors ir maximoj lyg mačiau. O daugiau rakšluostis ir t.t kaip ir į normalų baseina einant smile.gif
Nu jei kas dar domina klausk - atsakysiu jei žinosiu 4u.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad baseinas mažam kūdikeliu tai schmoll.gif .Kažkaip dėl to chloro nesinori, juk kokia plona ir švelni mažiuku odyte, o čia gi gryna chemija. Pati lankiau baseiną būdama nesčia, paskui neina tu chlorkių kvapo nuo odos panaikinti. Geriau jau vonioj didelėj su vaikiuku kartu pasiturkšti, paplukdyti, man atrodo, vietos užtektu.
Atsakyti
smile.gif+2005 11 29, 21:18-->
QUOTE(mergyte smile.gif @ 2005 11 29, 21:18)
Aš tai galvoju, kad baseinas mažam kūdikeliu tai schmoll.gif .Kažkaip dėl to chloro nesinori, juk kokia plona ir švelni mažiuku odyte, o čia  gi gryna chemija. Pati lankiau baseiną būdama nesčia, paskui neina tu chlorkių kvapo nuo odos panaikinti. Geriau jau vonioj didelėj su vaikiuku kartu pasiturkšti, paplukdyti, man atrodo, vietos užtektu.

Net įdomu pasidarė kokį baseiną tu lankei? Aš nekalbu apie bendrus suaugusiųjų baseinus, ten žinoma daug chlorkes
Atsakyti
lankiausi Forum sporto kube, o chloro visuose baseinuose yra, gal tik mazesniuose maziau, nes galima dazniau keisti vandeni biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2005 11 29, 22:01-->
QUOTE(mergyte smile.gif @ 2005 11 29, 22:01)
lankiausi Forum sporto kube, o chloro visuose baseinuose yra, gal tik mazesniuose maziau, nes galima dazniau keisti vandeni biggrin.gif

tai va aš ir kalbu, kad mes lankom gimdymo namų baseiną, jis visai mažiukas, mano vaikinas ir nardo ten. Ir nei jokio akių graužimo, kvapo irgi nėr visai. Kažkiek tos chlorkes yra aišku, bet tikrai ne kaip dideliuose baseinuose. smile.gif
Atsakyti
kai nuejau i "mazyli" pries gimdyma, man ten ekskursija padare, po visur, taip pat buvau ir apacioj, kur baseinas. ten sake kad rekordas buvo 2 savaiciu kudikelis. tai jei leidzia su tokiais maziukais maudytis, nemanau kad tai blogai.

girdejau "mazylyje" kad abonentas lyg ir kainuoja 150lt, 15 kartu
Atsakyti
Savo antrąjį sūnų į specialų kūdikių baseiną vežiojau nuo 2mėn. iki metų (poto pradėjau dirbti ir lauktis trečio, tad nebeišgalėjau fiziškai). Jokių ligų ar sveikatos nesklandumų, susijusių su baseinu neturėjome. Tačiau vaikas, turėdamas rimtų neurologinių problemų, labai greitai stiprėjo fiziškai, protinė raida taip pat buvo puiki ir stebino neurologus. O kiek teigiamų emocijų mes abu baseine patyrėme ir kiek draugų susiradome! Trečią sūnelį į baseiną atvežiau sulaukusį 5 savaičių ir jau beveik mėnesį mes sėkmingai sportuojame.

Abejojančioms tikrai patariu pabandyti savo mažiukus paplukdyti baseine. Tik rinkitės baseiną, kuriame vanduo keičiamas kiek įmanoma dažniau ir nechloruojamas. (Klaipėdoje patys mažiausieji plukdomi voniose, kuriose vanduo keičiamas kiekvienam vaikui.) Taip pat bent jau pirmuosius pratimus turėtų parodyti, o vėliau irgi prižiūrėti profesionalus kineziterapeutas. Tuomet tikrai nepakenksite savo mažyliui, o padėsite jam greičiau tobulėti.
Atsakyti
QUOTE(balbieskė @ 2005 12 01, 17:27)
labai aciu uz informacija, nuo kiek laiko(savaites ar menesio) jus lankot baseina, ar kas nors buna is med personalo, kas parodytu pratimus ir visa kita?

Mes lankom nuo 2 mėnesiukų, ten visada būna med. personalas ir viska paaiškina.
Atsakyti
As irgi norejau vesti savo mazaja i baseina, bet pediatre taip mus atkalbinejo ir itikinejo, jog tai labai blogai ta prasme, kad pasigausime ten visokiausiu ligu ir pan... Tai taip ir nenuejome, dabar mazutei 7.5 men. ir vistiek galvoju apie baseina, tik bijau kai dabar tokie salti orai nepersaltu isejus is baseino g.gif
Norejau paklausti apie "Mazylio" baseina ar ten po maudyniu dar galima kuri laika kokiam kambarelyje pabuti, kad leliukui galvyte isdziutu ir pan.?
Atsakyti
Yra baseinukas Vilijampolėje, Lopšelio g. Lankėm, man patiko daug labiau negu Mažylyje ir dirba visą savaitę ax.gif
Atsakyti
Pabandykit Misko gatvej, Sporto mokykloj pasiklausti. Del maziuku nezinau, bet yra laisvas laikas kai suauge gali eiti (be treneriu), tai gal galima maziukus vesti i maziu baseina (varlinuka).
Atsakyti
mes tai kol kas maze vonioj plukdom, grudinam, po biski nardinam bigsmile.gif bet jau nelabai ji telpa, erdves daugiau reikia plaukimui, tai i basiena eisim ax.gif
mano drauge kaune veda i kazkoki maziuka baseineli Vilijampoleje, ten pusvalandis kainuoja apie 5 Lt, tai tikrai manau labiau apsimoka, nei Mazylyje, nors biski toloka, bet visvien pigiau bigsmile.gif
Atsakyti