Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

QUOTE(Augė @ 2005 09 08, 16:44)
O gal kas OAZEIJ lankotės ,gal ten irgi kas tokio yra ?

šiuo metu konkrečiai negaliu garantuot, bet prieš gerą pusmetį tai visiškai nieko vaikams nebuvo cool.gif
Atsakyti
dėkoju už adresus smile.gif smile.gif smile.gif tikrai pasidomėsiu,noriu kad sunus išmoktų plaukti ax.gif ir šiaip baseinai sveika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ką rekomenduotumėt? Žinau tik, kad "Linijoj" moko plaukt, bet nuo 6m. tik, o kur anksčiau galėtumėm nueit?
Atsakyti
siulyciau pasidairyti sporto mokyklos mažajame baseine Miško g. 9prades veikti nuo spalio mėn.)
Ten tikrai yra mokymo plaukti grupes mažesniems vaikams, o jei nenorite dalyvauti grupiniuose uzsiėmimuose, tai galite siaip nueiti pasipliuškenti laisvu laiku.

Atsakyti

Ačiū 4u.gif Tai ten labai arti mano darbo, bet argi ten yra ir mažas baseinas? g.gif Aš ten pati vaikščiojau į didelį, bet mažo nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
Labutis visoms,
kaip suprantu, kad jūsų mažiukai lankė baseina, tad norėčiau sužinoti kaip gi jums sekėsi. Mano sūneliui gydytojai rekomenduoha lankyti baseiną dėl kūno raumenukų stiprinimo, bet aš vis neprisiuošiu 4u.gif ir prisigalvojų visokių baisybių - kad baseine daug chlorkalkės, kad gali susirgti, pradėti kosėti ir t.t. Beto, viena pažystama pasakojo, kad ir ji pati ir dukrelę baseine užsikrėtė karpomis... unsure.gif
Ech... nežbežinau ką ir galvoti... g.gif
Protas sako, kad tai vienas iš geriausių grudinimosi ir raumenų stiprinimo būdų, o širdelė visokių baisybių prisimąsto... blink.gif
Pasidalinkit savo patirtimi, mielosios mamos, tai gal ir ar su Adomšiuku į baseiną išsiruošiu ax.gif
(Beje, kur Kaune geriausia būtų eiti su 3 metukų amžiaus vaiku?????)
Atsakyti
Gal zinote kur yra baseinas maziams Panevezyje? g.gif
Atsakyti
Sveikos.

Mums 2 su virs menesiuko... Labai noreciau i baseina su mazute eiti. Bet kazko abejones kyla...
Kokia jusu nuomone apie tai?
Atsakyti
Na, as irgi turejau tokia minti, bet musu seimos daktare lyg ir nepatare, sakydama, kad nuo chloruoto vandens vaikams paskui su nosytemis problemu buna. Nors kita medike kaip tik sake, kad baseinas tik i nauda.Zodziu, kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Maniskis labai megsta maudytis, tai speju, kad jam patiktu pasipliuskenti...
Atsakyti
va ir maniske labai megsta pliuskentis... o ir pati leliuke budama baseine pluduriavau... g.gif bet dabar jau tai nebemadinga ar nebesveika? unsure.gif
Atsakyti
Mes į baseiną vaiksčiojam nuo 2 mėn, kiekviena savite., einam į Mažylio gimdymo namų. Baseinas mažas vienu kartu maudosi po 2 vaikučius su mamom. Jokios chlorkės ten nesijaučia. mano vaikinui maudynės irgi nuo gimimo žiauriai patinka, ir aš kaip tik, kiek domėjaus kad baseinas kaip gera makšta leliukams, be to stiprina gyvybines funkcijas.
Tai va vaikštom jau ~7 mėn ir tikrai nebuvo jokiu bėdu dėl nosies ar ko kito smile.gif
Atsakyti

svikute, mane taip pat domina baseinas, kaip patekti i ji ,ar reikia is anksto registruotis, kokie reikalavimai ir kokios kainos?
Atsakyti