Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Kaune

Aš irgi girdėjau gerų atsiliepimų apie baseiną Miško gatvėj,bet vis neišsiruošiam.Pažymą mažiui greit suveikiau,bet ,kad ir man reikia,tai neoagalvojau.Tikiuosi nuo kitos savaitės jau pliuškensimės smile.gif
Atsakyti
Gal galite mums telef ir adresiuka pasefuoti to baseiniuko kur misko gatvej. Isanksto dekojam
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2005 03 08, 22:32)
ne netiesa...ten eina ir 7men ir 5men kudikiai. kazka ne taip supratai. pati su tokiu vaikuciu mamomis ten buvau.zinoma, tada ir mamos turi lipti kartu i baseina.

skambinau, klausiau. Bet kai pasakiau kad mano vaikui 3 men. tai sake, kad su tokiais mazais nepriima. Vot taip va.

adresas
Kauno centro sporto mokykla
Miðko g. 1a, LT - 44321, Kaunas
Tel./Fax.: +370 37 422352
El. paðtas: kcsm@takas.lt
Atsakyti
Sveikos mamytes biggrin.gif Mano sunui 7m. Turi begalini nora lankyti baseina biggrin.gif Tik va mes Klaipedoje...Jai kokia mamyte is ten pat tai gal patartu, parekomenduotu kur ir koki lankyti, kiek kaina ir pan.labai dekoju ax.gif
Atsakyti
..is tikrto jei yra galimybe vaika vesti i baseina ,tai labai super.mano mziukas,labai sirgdavo ,kai kartu su manimi palanke BASEINA ,pradejo maziau sirgti.....o tarp kitko,kas gyvena Kaune ,ar i Garliavos puse nuo Kauno ,verta apsilankyti Mastaiciu ,baseine.ne liuksas,bet svaru ir tvarkinga.o sezona pradeda nuo spalio menesio.ir nera brangu....gero pasiplaukiojimo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as irgi zinau Mastaiciu baseina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ten lankiausi pati
Atsakyti
Sveikos mamytės,

mane irgi labai domina baseinai Klaipėdoje. Dukrytei greit bus 5m,taigi jaučiu, kad jai jau pats laikas pramokti plaukti ax.gif Gal kas iš savo patirties, galėtų parekomenduoti tinkamą vietą ir žmogų, sugebantį be stresų išmokyti plaukti. Taip pat būtų įdomu sužinoti kainą ir lankymo sąlygas.

Ačiū labai.
Atsakyti
Dainava
Partizanų 46
Telefonas: 314154

Vilija
Demokratų 34A
Telefonas: 362091

KAUNAS
Šilainiai
Baltų 8
Telefonas: 377843

LKKA baseinas
Sporto 6
Telefonas: 302659

Kauno kolegijos plaukimo baseinas
Mokslo g. 2, Mastačiai, Kauno r.
Telefonas: 56 13 67

Kauno undinė
Jonavos g. 40, Kaunas
Telefonas: 20 05 18

Kauno S. Dariaus ir S. Girėno gimnazijos baseinas
Miško g. 1a
Telefonas: 422352, 422854
nežinau kas ką ruošia ,nes nė vienas savo puslapio neturi ,ne nebent aš neradau
labai norėčiau info apie baseinus gal kas lankėt kuri

miško gatvėje sako neblogas o toliau?

Atsakyti
O Klaipėdoje niekas nežino? cry.gif
Atsakyti
Dainava
Partizanų 46
Telefonas: 314154

buvau pažiūrėti smile.gif nuo 6-7 metų priima ,mokiniams 25 lt du kart į savaitę

Kauno S. Dariaus ir S. Girėno gimnazijos baseinas
Miško g. 1a
Telefonas: 422854
dar nersutvarkytas ,skambinti po savaitės smile.gif
grupės yra ir mažiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2005 09 08, 16:30)

grupės yra ir mažiams smile.gif

nuo kiek tie maziai g.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 09 08, 17:36)
nuo kiek tie maziai g.gif

na klausiau penkiamečiams ,bet kiek suprantu yra grupė nuo 4 iki 6 ,
beje gal dar mažesniems yra atskira

O gal kas OAZEIJ lankotės ,gal ten irgi kas tokio yra ?
Atsakyti