visos vilnietes snekat tik apie antakalnio baseina.man masaziste minejo,kad kazkur yra fabijioniskese,uz parduotuves ""KOTRINA".gal kas girdejot?PASIDALINKIT!!!LABAI jau norim lankyt,tik antakalnis per toli
Galiu patari nebloga baseina Karoliniskese, Maciuliaviciaus g. 32 darzelyje Delfinukas. Ir gera ir pigu. Mes ten lankom labai seniai. Pradejom su pirma vaika. Ir dabar su antra lankysim.
Mes lankome Vilniaus Antakalnio baseina. Esame patenkinti. Buvau nuejusi ir Delfinuke, taciau ten musu nelabai suzavejo, na nebent kaina, bet... Pirmiausia mane nuvyle, kad teveliai lenda i vandeni kartu su vaiku, tai man pasirode nelabai higieniska, ivertinus tai, kad is musu neprase jokiu pazymu, t.y. pati darzelio direktore paziurejo musu kojas ir taip baigesi visa apziura-mano nuomone labai neatsakingas poziuris. Antakalnio baseine pries ilendant i baseina yra duselis, kuriuo ir nusiplauni kojas. Juk is tiesu vaikstant su bataip kojos prakaituoja, tai cia yra galimybe, o delfinuke, niekas taip nedaro-su prakaituotomis kojomis ir lenda i vandeni...Antakalny aisku sunku isbuti susilenkusi koki pusvalandi, bet zinau, kad taip yra higieniska. Toliau.Delfinuko baseine nera chloro. O cia tai galima diskutuoti. Sake mums kad taip geriau vaikuciui, kad ju nosite gali buti pazeista nuo chloro ir taip tada vaikas sirgs ir sirgs, bet... dabar pasvarstykime, jei lenda suauge zmones (nezinai ar jie namuose maudesi ar ne, serga jie ar ne), kuriu nelabai apziuri ir dar nera chloro, tai zinote, tas vaikutis prisines tokiu ligu, kad oi, oi, oi, turesite ka veikti. Antra nereikia isradineti dviracio-juk Antakalnio baseinas priklauso Antakalnio poliklinikai-priziurima Sveikatos ministerijos. Nemanau, kad sveikatos ministerijoje sedi visai kvaili zmones( tik darzelio direktore zino ko reikia vaikui. anksciau buvo kitaip nebuvo tokiu sudetingu ir baisiu ligu, o gal anksciau buvo tvarkingesni zmones?) ir nezino kad chloras labai kenkia vaiko sveikatai. Juk jei butu blogai galima buti pasiskusti sveikatos ministerijai, o jei vaikas susirgtu darzely delfinukas, kas tada atsakytu uz pasekmes? Suprantu, kad tame darzelyje uzaugo lietuvos izimybes, bet tie vaikuciai greiciausiai maudesi baseine kartu su vaikuciais tame baseine, o ne kartu su suaugusiais. Ir dar apie chlora, juk ju deka ir isnaikinami visi kenkejai, kuriuos atnesa tevai, na ir kiekvienas vaikas kaska atsinesa. Delfinuke privalumas, kad vandeni keicia kiekviena diena, bet tu niekados nezinai su kuo tu buni kartu baseine, ar tas zmogus tvargingas ar ne. Mes maudytis pradejome musu dideleje vonioje. Kai atejome i Antakalnio baseina-mes jau buvome 4 men, bet su patirtimi. Mokejome ne tik plaukti ant pilvo ir nugaros, bet ir nardyti. Vaikui tokios proceduros tik i nauda-jis tampa aktyvus, gerai nusiteikes, bei gera jam manksta. Mano vaikas kaifuoja vandenyje. Tai pati puikiausia vaikui pramoga.
Be "Mazylio" Kaune dar yra kudikiams-vaikams skirtas baseinas Misko gatvej, 4-toj vidurinej m-kloj, Vytauto prospekte. jaukus varlinukas, baseinas, pirmadieniais 12val yra pamokeles.vanduo svariausias, pirma kart tadien uzpiltas. moko instruktore. su kudikais kartu lenda ir mamos. patikrina pries tai del grybelio, etc.reikia taip pat pazymos is seimos gyd. visai nebrangu_vienas kartas 4lt. tiek vaikui, tiek mamai. tai abiems uz karta -8lt. apie 1val. trunka, arba 50min. gana nemazai.
be to, ciuozykla i vandeni yra, pilna visokiu plaukymno priemoniu, cypsinciu zaislu, be to tikri gludinti akmenukai. vanduo siltas, bet mamoms vos per klubus siekia.
taip kad galima rinktis, i "mazyli" eit ar i misko g.
pampersus plaukymui pirkau Kotrynoj, kestucio g. nezinau, ar ten yra dydziu maziukams, bet nuo 10kg tai tikrai yra.
Kartais taip norisi žmogų pasiųsti kur nors toli, bet pasižiūri į jį ir supranti, kad jis jau visur buvo.
Kiek žinau, Kaune yra tik vienas baseinas mažiems vaikams - Mažylio gimdymo namuose. Kainą jau nurodė, eilės tikrai didelės - iki gegužės, bet paprastai įrašo į "antrą eilę", t.y. tuo atveju, jei kažkas negali, tai paskambina ir pakviečia. Mes taip jau trečias mėnuo lankom . Tel. 220298
Oj mes jau seniai norim i baseina, bet dabar tai tikrai bijom eit? Kaip jus nepersalat po baseino? Beje gal kas mums kompanija palaikys i baseina kartu?
Oj mes jau seniai norim i baseina, bet dabar tai tikrai bijom eit? Kaip jus nepersalat po baseino? Beje gal kas mums kompanija palaikys i baseina kartu?
o mes, gaila, negalime eiti į basieną labai norėjau jau nuo dviejų mėnesiukų pradėti pradėti tas malonias vandens procedūras, bet, deja, esam labai alergiški - visas kūnelis nuolat išbertas, labai sausa odelė. todėl baseino cloruotas vanduo dar labiau paaitrintų jau esamas problemas.
Vaikams privalome duoti du dalykus - šaknis ir sparnus...