O šiaip darželis, kaip darželis.
gal zinote i koki darzeli priimtu 1.3 m. vaika is karto ar bent jau menesio begyje?Gal kuriam is siu darzeliu yra trukumas vaiku ir priimtu be ilgu poceduru ir eiliu

Rasitux parašė
Rasitux parašė labas mamos,
gal zinote i koki darzeli priimtu 1.3 m. vaika is karto ar bent jau menesio begyje?Gal kuriam is siu darzeliu yra trukumas vaiku ir priimtu be ilgu poceduru ir eiliu

Bandyk į "Žvangutį" Rinktinės g. Aš kai vasarą buvau, tai klausė, ar noriu artimiausiu metu

Amžina studentė parašė
Amžina studentė parašė Bandyk į "Žvangutį" Rinktinės g. Aš kai vasarą buvau, tai klausė, ar noriu artimiausiu metu
Tik gal truputį skurdesnis darželis
Priima nuo 1 metų ir reikalavimas vienintelis, kad mokėtų vaikščiot
Bet jei labai prašo, tai priima ir nevaikščiojančius
Dar gali pabandyt į "Pipirą" Krokuvos g.

labai aciu, bet ar tas "Zvangutis" ne tas,kur kaip kazkas minejo su nelabai gera "publika",t.y. kad ten daug vaiku is aplinkiniu baraku ir jiedaugiausia is asocialiu seimu

Rasitux parašė
Rasitux parašė labai aciu, bet ar tas "Zvangutis" ne tas,kur kaip kazkas minejo su nelabai gera "publika",t.y. kad ten daug vaiku is aplinkiniu baraku ir jiedaugiausia is asocialiu seimu
?

Čia aš turbūt ir minėjau

Amžina studentė parašė
Amžina studentė parašė "Žvangutis" yra mūsų kieme, bet mes vedam į kitą - kitoj gatvės pusėj
![]()

O koks yra kitoj gatvės pusėj?

saulyciukas parašė
saulyciukas parašė O koks yra kitoj gatvės pusėj?
Mes šiam rajone dar neseniai, tai ne viską iššniukštinėjom
Ar patenkinta tuo darželiu, nuo kelių metukų ten priima?

O jūs ne iš Antakalnio?

O mes jau ne Antakalny, tik pamiršau redaguoti savo info

Šiaip tai netempk gumos, rašykis kuo greičiau