Lankėm mes Žvangutį, bet tai jau buvo prieš 5 metus. Kai tik atėjom į darželį, tai jis mums labai patiko: grupėja nedaug vaikų, labai maloni šeimininikutė. Rinkdavo pinigėlius kiaip ir daugėlyje darželių. Vaikus mokyklai paruošė puikiai.Tik labai nepatiko, kad net dienos metu po teritoriją vedžiojamų šunų ir jų šeimininkų niekas nevarydavo lauk.
O šiaip darželis, kaip darželis.
labas mamos,
gal zinote i koki darzeli priimtu 1.3 m. vaika is karto ar bent jau menesio begyje?Gal kuriam is siu darzeliu yra trukumas vaiku ir priimtu be ilgu poceduru ir eiliu
gal zinote i koki darzeli priimtu 1.3 m. vaika is karto ar bent jau menesio begyje?Gal kuriam is siu darzeliu yra trukumas vaiku ir priimtu be ilgu poceduru ir eiliu
QUOTE(Rasitux @ 2005 02 22, 10:12)
labas mamos,
Bandyk į "Žvangutį" Rinktinės g. Aš kai vasarą buvau, tai klausė, ar noriu artimiausiu metu Tik gal truputį skurdesnis darželis Priima nuo 1 metų ir reikalavimas vienintelis, kad mokėtų vaikščiot Bet jei labai prašo, tai priima ir nevaikščiojančius Dar gali pabandyt į "Pipirą" Krokuvos g.
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 22, 10:24)
Bandyk į "Žvangutį" Rinktinės g. Aš kai vasarą buvau, tai klausė, ar noriu artimiausiu metu Tik gal truputį skurdesnis darželis Priima nuo 1 metų ir reikalavimas vienintelis, kad mokėtų vaikščiot Bet jei labai prašo, tai priima ir nevaikščiojančius Dar gali pabandyt į "Pipirą" Krokuvos g.
labai aciu, bet ar tas "Zvangutis" ne tas,kur kaip kazkas minejo su nelabai gera "publika",t.y. kad ten daug vaiku is aplinkiniu baraku ir jiedaugiausia is asocialiu seimu ?
QUOTE(Rasitux @ 2005 02 22, 12:35)
labai aciu, bet ar tas "Zvangutis" ne tas,kur kaip kazkas minejo su nelabai gera "publika",t.y. kad ten daug vaiku is aplinkiniu baraku ir jiedaugiausia is asocialiu seimu ?
Čia aš turbūt ir minėjau Negaliu tikrai to tvirtinti, bet iš vienos mūsų namo pusės "Žvangutis", o iš kitos bendrabučiai. Viename iš keturių bendrabučių publika tikrai labai marga. Ir matau, kad iš tos pusės veda vaikus rytais į darželį Kadangi netoli mūsų dar 3 darželiai, tai aš pati nusprendžiau apsidrausti Ir užrašiau į kitus du Perdaug nevaikščiojau aš po šį darželį ir buvau gerokai anksčiau negu kituose dviejuose, bet man pasirodė, kad jis ir truputį skurdesnis Eilės, bent jau vasarą, tai tikrai buvo mažesnės negu į kitus to mikrorajono darželius Tu geriau pati nueik ir pasižiūrėk.
Siandien uzrasiau savo mergyte per pora valandu, tik gaila kad mazai nuomoniu randu, na nedziugina kad Kalvariju turgus netoli, nus priemusi vyr. aukletoja ir sake kad tu zmogeliu cia atsiranda, bet sako vartus rakina, kviecia policija. Na siektiek nurimau paskaiciusi, tikiuosi gausim aukletoja puikia , o eisim i ji jau po dvieju savaiciu, na pabandysim- kitaip gi nesuzinosi- gerai ar ne bus , na viliuosi kad tursiu ka parasyti daugiau kai jau lankysim ir padeti kitiems teveliams apsispresti
Puss, tai ar dar lankote šį darželį, gal galėtum dabar papasakot daugiau ir kitų mamyčių paprašyčiau pasidalinti patirtim. Ačiū
"Žvangutis" yra mūsų kieme, bet mes vedam į kitą - kitoj gatvės pusėj Žaidavom vasarą jų teritorijoj kartais, buvau užėjusi, tai šiaip sau man viskas ten pasirodė Be to, tokia forumietė Buzuka kažkada užsiminė, kad lyg jos tėvai matė, kaip ten skriaudžia mažiukus Jos tėvai gyvena iš kitos darželio pusės, kur ir veda lopšelinukus į lauką. Jei norit ką daugiau sužinot, Buzuką galima rast 2003/2004 m. žieminukų skyrelyj
QUOTE(Amžina studentė @ 2006 01 19, 10:37)
"Žvangutis" yra mūsų kieme, bet mes vedam į kitą - kitoj gatvės pusėj
O koks yra kitoj gatvės pusėj? Mes šiam rajone dar neseniai, tai ne viską iššniukštinėjom Ar patenkinta tuo darželiu, nuo kelių metukų ten priima?
QUOTE(saulyciukas @ 2006 01 19, 10:46)
O koks yra kitoj gatvės pusėj? Mes šiam rajone dar neseniai, tai ne viską iššniukštinėjom Ar patenkinta tuo darželiu, nuo kelių metukų ten priima?
O jūs ne iš Antakalnio? Mes einam į "Vaidilutę", dar gerą vardą turi "Drugelis", irgi Rinktinės g. Tik aš rašiausi pernai sausio mėn., tai į Drugelį jau nepapuolėm, o į Vaidilutę patekom Na, materialiai geriau stovi šitie darželiai, čia vežiojami ir iš kitų mikrorajonų vaikai Šiaip yra atskiros temos apie juos - ten pasiskaityk Vaidilutė priima nuo 1,5 metų, o Drugelis nuo metukų.
Ačiū už info. Ir aš dar galvojau apie Drugelį, o apie Vaidilutę iš šio forumo susidariau tokią nuomonę, kad čia patekti kaip tik sunkiau na, tai užrašysiu į šiuos abu, tik nežinau, ar nepavėlavom, mat norim lankyti nuo birželio
O mes jau ne Antakalny, tik pamiršau redaguoti savo info
O mes jau ne Antakalny, tik pamiršau redaguoti savo info
Iš patikimų šaltinių girdėjau, kad lyg į Drugelį galima patekt kyšių pagalba Be to, jei Tu ar vyras dirbat VRM sistemoj, tai šitas dalykas irgi labai palengvina patekimą Mat tai buvęs VRM žinybinis darželis
Šiaip tai netempk gumos, rašykis kuo greičiau Vaidilutėj dar būna taip, kad vieną kitą vaiką perveda į darželinę grupę ir atsilaisvina vieta tada lopšelinėj grupėj Tik nežinau, kokiu principu vedėja priiminėja į tas atsilaisvinusias vietas Pasiskaityk būtinai apie Vaidilutę - aš ten daug prirašiau Užsirašydama jokiais būdais neaiškink vedėjai, kad tavo vaikas kažko nemoka Sakyk, stengiamės, mokomės
Šiaip tai netempk gumos, rašykis kuo greičiau Vaidilutėj dar būna taip, kad vieną kitą vaiką perveda į darželinę grupę ir atsilaisvina vieta tada lopšelinėj grupėj Tik nežinau, kokiu principu vedėja priiminėja į tas atsilaisvinusias vietas Pasiskaityk būtinai apie Vaidilutę - aš ten daug prirašiau Užsirašydama jokiais būdais neaiškink vedėjai, kad tavo vaikas kažko nemoka Sakyk, stengiamės, mokomės