Rodos tokios temos dar nebuvo...
Siaip mane labiau domina ar kam nors teko pirkti versla ir kaip pasiseke.
Visai netycia internete radau vienos imones internetini psl., kuri uzsiima tuo, kad parduoda ivaru versla ir siaip siulo kitokius investavimo budus.
Siaip esu girdejus, kad zmones parduoda ar tai perka versla, bet taip ir neteko girdeti jokiu atsiliepimu. Taigi jeigu kas turit kokios informacijos,tai buciau dekinga jeigu pasidalintumete ja
pirkau versla, pati likau patenkinta, perspektyvos plestis, bet cia sekmes reiklas, gali pasisisekti gali ir ne jai kazkas konkreciai domina galiu papasakoti.
Vyras nusipirko 50 proc. akciju vienos imones pagal skelbima ir tapo bendrasavininkiu. Kol kas viskas gerai.
Įdomu
Va čia tai mane sudominot, o kaip galima tą verslą nusipirkti ir ar čia tik verslo planą nusiperkat, kad ateičiai idėja būtų? Ar čia susiję jau su egzistuojančios firmos akcijų pirkimu?
QUOTE(justea @ 2007 12 18, 18:59)
Rodos tokios temos dar nebuvo...
Visai netycia internete radau vienos imones internetini psl., kuri uzsiima tuo, kad parduoda ivaru versla ir siaip siulo kitokius investavimo budus.
Siaip esu girdejus, kad zmones parduoda ar tai perka versla, bet taip ir neteko girdeti jokiu atsiliepimu. Taigi jeigu kas turit kokios informacijos,tai buciau dekinga jeigu pasidalintumete ja
kokia imone
mane tai buten svaros paslaugas teikiancios imones pirkimas sudomino...
o dar taip graziai aprasyta viskas siaip gal ideja ir nebloga,kaina irgi, tik klausimas ar ne geriau butu patiems viska pradeti....
kazin kur kreiptis reiketu, kad patikrintu kokia realiai situacija, nes kai nusipirksi, o po to to islys visi isiskolinimai i pavirsiu
Papildyta:
o jeigu ne paspaltis, tai koki versla nusipirkai?
o dar taip graziai aprasyta viskas siaip gal ideja ir nebloga,kaina irgi, tik klausimas ar ne geriau butu patiems viska pradeti....
kazin kur kreiptis reiketu, kad patikrintu kokia realiai situacija, nes kai nusipirksi, o po to to islys visi isiskolinimai i pavirsiu
Papildyta:
QUOTE(ieevva @ 2007 12 19, 20:17)
pirkau versla, pati likau patenkinta, perspektyvos plestis, bet cia sekmes reiklas, gali pasisisekti gali ir ne jai kazkas konkreciai domina galiu papasakoti.
tai kuri cia imone ar tinklalapis ar as cia nieko nematau
QUOTE(justea @ 2007 12 21, 04:39)
mane tai buten svaros paslaugas teikiancios imones pirkimas sudomino...
Papildyta:
Papildyta:
ne nepaslaptis proginiu drabuziu versliuka....
O gal yra norinciu pirkti versla kartu? Viena nesiriztu dideliems issukiams