Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 22, 05:41)
Super tema bigsmile.gif  Grazios visos eglutes wub.gif
Labiausiai susizavejau avytess eglute rolleyes.gif  Kristinos Buzienes irgi labai labai patiko wub.gif  silta, kaip is vaikiskos pasaku knygutes apie Kaledas wub.gif Aisku ir Bites majos istrigo wub.gif

Rodau savo....didziule ji pas mus. Gal dar ryt pabandysiu visa egle i kadra sutalpint biggrin.gif
user posted image

QUOTE(biscuit @ 2007 12 22, 15:29)
musiske jau buvo blush2.gif  bet si karta truputi kitaip fotografavau 4u.gif
user posted image

Kokis grožis - nerealu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=californiagirl,2007 12 22, 06:41]
Super tema bigsmile.gif Grazios visos eglutes wub.gif
Labiausiai susizavejau avytess eglute rolleyes.gif Kristinos Buzienes irgi labai labai patiko wub.gif silta, kaip is vaikiskos pasaku knygutes apie Kaledas wub.gif Aisku ir Bites majos istrigo wub.gif

Rodau savo....didziule ji pas mus. Gal dar ryt pabandysiu visa egle i kadra sutalpint biggrin.gif
user posted image

user posted image

Klausymas ar LT gyvenate,ar cia egle pirkote...nes tokas veslias egles tik JAV esu maciusi rolleyes.gif
Atsakyti
kokios gražuolės visos bigsmile.gif , ypač tos kurios gyvos ir didelės
PAbandysiu dar kartą savo įkelt, nors nei gyva nei labai didelė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 23, 09:06)
Klausymas ar LT gyvenate,ar cia egle pirkote...nes tokas veslias egles tik JAV esu maciusi rolleyes.gif

Californiagirl, pasaka, ne eglutė. Bet sprendžiant iš niko, gal būti, kad JAV ir gyvena mirksiukas.gif
Grange, gražuolė ir labai jauki wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 23 gruodžio 2007 - 09:25

Kas liecia egles kvapa, bent jau pas mus yra pirkti spec.purskaliuko dirbtinem eglutem apipurksti, kad kvepetu, kaip tikra. Pati buvau nustebus karta, kai su vaiku ligonines laukiamajam zavejausi egle ir jos kvapu, priejus arciau is nuostabos vos nenugriuvau biggrin.gif - eglute buvo dirbtine ax.gif O kvapas- neatskirsi nuo tikro rolleyes.gif
Papildyta:

Man atrodo is tikru pusu ir egliu koncentratas kazkoks tai... g.gif Kiek suprantu apipurskei ta egle ir kvepia ilgai...iki kitu Kaledu purkst nereikia biggrin.gif
Pirk maciau, bet nebandziau...mes vis tikra eglute perkam.
[/quote]

O kaip smagu girdet, kad vis gi kazkur matet, dabar iskyla tik vienas klausimelis: kur matet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 23, 08:24)
Californiagirl, pasaka, ne eglutė. Bet sprendžiant iš niko, gal būti, kad JAV ir gyvena  mirksiukas.gif
Grange, gražuolė ir labai jauki  wub.gif

turbut...nes tokiu vesliu egliu pas mus LT tikrai nebuna bigsmile.gif
Papildyta:
[quote=Gutjera,2007 12 23, 08:44]
Kas liecia egles kvapa, bent jau pas mus yra pirkti spec.purskaliuko dirbtinem eglutem apipurksti, kad kvepetu, kaip tikra. Pati buvau nustebus karta, kai su vaiku ligonines laukiamajam zavejausi egle ir jos kvapu, priejus arciau is nuostabos vos nenugriuvau biggrin.gif - eglute buvo dirbtine ax.gif O kvapas- neatskirsi nuo tikro rolleyes.gif
Papildyta:

Man atrodo is tikru pusu ir egliu koncentratas kazkoks tai... g.gif Kiek suprantu apipurskei ta egle ir kvepia ilgai...iki kitu Kaledu purkst nereikia biggrin.gif
Pirk maciau, bet nebandziau...mes vis tikra eglute perkam.
[/quote]

O kaip smagu girdet, kad vis gi kazkur matet, dabar iskyla tik vienas klausimelis: kur matet? 4u.gif
[/quote]
anksciau prekaivo maximos,siais metais nebeprekaiuja,del.....paklausos trukumo..visgi sintetika ir lieka sintetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 23, 12:35)
turbut...nes tokiu vesliu egliu pas mus LT tikrai nebuna bigsmile.gif

Ir aš nemačiau , tokia tanki, lyg dirbtinė, bet gyva. Labai graži, iš tiesų wub.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 22, 09:41)
Super tema bigsmile.gif  Grazios visos eglutes wub.gif
Labiausiai susizavejau avytess eglute rolleyes.gif  Kristinos Buzienes irgi labai labai patiko wub.gif  silta, kaip is vaikiskos pasaku knygutes apie Kaledas wub.gif Aisku ir Bites majos istrigo wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man labai mieli molinukai zaisliukai...pora is ju...
user posted image

user posted image

Po egle dar toks traukinys "vaziuoja" biggrin.gif  Na nevaziuoja, bet lemputes, sviesutes ziba ir keicia spalvas...labai magiskai vakare atrodo rolleyes.gif
user posted image

Mmm kaip nerealu wub.gif Super! Labai grazu wub.gif
Atsakyti
user posted image

grazuma wub.gif jauku, tikros kaledos 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(uckuduke @ 2007 12 23, 14:18)
grazuma wub.gif  jauku, tikros kaledos 000059.gif

Kaip iš filmų wub.gif
Atsakyti
[quote=uckuduke,2007 12 23, 14:18]
user posted image

Ir is kur tiek kurybiskumo pas tas mamytes bigsmile.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Koks grožis Californiagirl eglutės wub.gif net ne eglutės, o visos eglės biggrin.gif žaisliukai labai dailūs wub.gif
Dar labai patiko avytess, kristinos-buzienės, biscuit eglutės thumbup.gif
Atsakyti