californiagirl, pritariu visoms tavo eglute nerealiai grazi SAUNUOLE
Gutjera, kokia grazuole eglute
nu va šiandien pasipuošiau namus ir šakas, tai rodau.... Ne kažkas, bet man miela, seni žaisliukai, tas laikrodis mamos vaikystės
o čia kaip šviesoj...
ir dabar iš foto pamačiau ko per daug ir ko trūksta
o čia kaip šviesoj...
ir dabar iš foto pamačiau ko per daug ir ko trūksta
grange grazute kokia net nepasakysi, kad ten sakos... jau isivaizduju kaip kvepia
QUOTE(naaringiux @ 2007 12 22, 22:53)
grange grazute kokia net nepasakysi, kad ten sakos... jau isivaizduju kaip kvepia
Ačiū
aha kvepia visi namai
Ir aš kvapą užuodžiu Jau kaip laikrodį norėčiau atimti, uhhh
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 22, 23:31)
Ir aš kvapą užuodžiu Jau kaip laikrodį norėčiau atimti, uhhh
neduosiu...
O tarp kitko, kas liecia kvapo, pas mus kai dirbtine eglute, tai zinoma jokiu kvapu apart malonumo, jog niekas nebyra ant zemes, nors taip noretusi to naturalaus eglutes kvapo, tai gal kas zino kur parsiduota visokiausi kvapai, tame tarpe ir eglutes kvapas - girdejau, kad tokiu kazkur yra?
QUOTE(Gutjera @ 2007 12 23, 00:44)
O tarp kitko, kas liecia kvapo, pas mus kai dirbtine eglute, tai zinoma jokiu kvapu apart malonumo, jog niekas nebyra ant zemes, nors taip noretusi to naturalaus eglutes kvapo, tai gal kas zino kur parsiduota visokiausi kvapai, tame tarpe ir eglutes kvapas - girdejau, kad tokiu kazkur yra?
bet tai norėtum purkšt kažką kambaryje? nes juk būtų gryna sintetika
Smagu, kad mano egle patinka Dekui visoms dar karta
Gutjera, nesu dizainere...bet architektura baigiau, tai nezinau ar cia turi reiksmes
Kas liecia egles kvapa, bent jau pas mus yra pirkti spec.purskaliuko dirbtinem eglutem apipurksti, kad kvepetu, kaip tikra. Pati buvau nustebus karta, kai su vaiku ligonines laukiamajam zavejausi egle ir jos kvapu, priejus arciau is nuostabos vos nenugriuvau - eglute buvo dirbtine O kvapas- neatskirsi nuo tikro
Papildyta:
Man atrodo is tikru pusu ir egliu koncentratas kazkoks tai... Kiek suprantu apipurskei ta egle ir kvepia ilgai...iki kitu Kaledu purkst nereikia
Pirk maciau, bet nebandziau...mes vis tikra eglute perkam.
Gutjera, nesu dizainere...bet architektura baigiau, tai nezinau ar cia turi reiksmes
QUOTE(Gutjera @ 2007 12 23, 00:44)
Kas liecia egles kvapa, bent jau pas mus yra pirkti spec.purskaliuko dirbtinem eglutem apipurksti, kad kvepetu, kaip tikra. Pati buvau nustebus karta, kai su vaiku ligonines laukiamajam zavejausi egle ir jos kvapu, priejus arciau is nuostabos vos nenugriuvau - eglute buvo dirbtine O kvapas- neatskirsi nuo tikro
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2007 12 23, 00:50)
bet tai norėtum purkšt kažką kambaryje? nes juk būtų gryna sintetika
Man atrodo is tikru pusu ir egliu koncentratas kazkoks tai... Kiek suprantu apipurskei ta egle ir kvepia ilgai...iki kitu Kaledu purkst nereikia
Pirk maciau, bet nebandziau...mes vis tikra eglute perkam.
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 23, 00:56)
ane? nu gal tada, nesu mačius tokių nei girdėjus
eikit sau, kokios grazios eglutes...