Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

californiagirl, pritariu visoms clap_1.gif tavo eglute nerealiai grazi smile.gif SAUNUOLE thumbup.gif
Atsakyti
Gutjera, kokia grazuole eglute wub.gif
Atsakyti
ax.gif nu va šiandien pasipuošiau namus ir šakas, tai rodau.... Ne kažkas, bet man miela, seni žaisliukai, tas laikrodis mamos vaikystės wub.gif

user posted image user posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image

o čia kaip šviesoj...
user posted image

ir dabar iš foto pamačiau ko per daug ir ko trūksta blush2.gif
Atsakyti
grange grazute kokia thumbup.gif net nepasakysi, kad ten sakos... jau isivaizduju kaip kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 12 22, 22:53)
grange grazute kokia  thumbup.gif net nepasakysi, kad ten sakos... jau isivaizduju kaip kvepia  wub.gif

4u.gif Ačiū

aha kvepia visi namai wub.gif
Atsakyti
Ir aš kvapą užuodžiu 4u.gif Jau kaip laikrodį norėčiau atimti, uhhh bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 22, 23:31)
Ir aš kvapą užuodžiu  4u.gif Jau kaip laikrodį norėčiau atimti, uhhh  bigsmile.gif

biggrin.gif neduosiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
O tarp kitko, kas liecia kvapo, pas mus kai dirbtine eglute, tai zinoma jokiu kvapu apart malonumo, jog niekas nebyra ant zemes, nors taip noretusi to naturalaus eglutes kvapo, tai gal kas zino kur parsiduota visokiausi kvapai, tame tarpe ir eglutes kvapas - girdejau, kad tokiu kazkur yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutjera @ 2007 12 23, 00:44)
O tarp kitko, kas liecia kvapo, pas mus kai dirbtine eglute, tai zinoma jokiu kvapu apart malonumo, jog niekas nebyra ant zemes, nors taip noretusi to naturalaus eglutes kvapo, tai gal kas zino kur parsiduota visokiausi kvapai, tame tarpe ir eglutes kvapas - girdejau, kad tokiu kazkur yra?  g.gif

bet tai norėtum purkšt kažką kambaryje? nes juk būtų gryna sintetika g.gif
Atsakyti
Smagu, kad mano egle patinka ax.gif Dekui visoms dar karta 4u.gif
Gutjera, nesu dizainere...bet architektura baigiau, tai nezinau ar cia turi reiksmes biggrin.gif

QUOTE(Gutjera @ 2007 12 23, 00:44)
O tarp kitko, kas liecia kvapo, pas mus kai dirbtine eglute, tai zinoma jokiu kvapu apart malonumo, jog niekas nebyra ant zemes, nors taip noretusi to naturalaus eglutes kvapo, tai gal kas zino kur parsiduota visokiausi kvapai, tame tarpe ir eglutes kvapas - girdejau, kad tokiu kazkur yra?  g.gif

Kas liecia egles kvapa, bent jau pas mus yra pirkti spec.purskaliuko dirbtinem eglutem apipurksti, kad kvepetu, kaip tikra. Pati buvau nustebus karta, kai su vaiku ligonines laukiamajam zavejausi egle ir jos kvapu, priejus arciau is nuostabos vos nenugriuvau biggrin.gif - eglute buvo dirbtine ax.gif O kvapas- neatskirsi nuo tikro rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2007 12 23, 00:50)
bet tai norėtum purkšt kažką kambaryje? nes juk būtų gryna sintetika  g.gif

Man atrodo is tikru pusu ir egliu koncentratas kazkoks tai... g.gif Kiek suprantu apipurskei ta egle ir kvepia ilgai...iki kitu Kaledu purkst nereikia biggrin.gif
Pirk maciau, bet nebandziau...mes vis tikra eglute perkam.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 23, 00:56)
Man atrodo is tikru pusu ir egliu koncentratas kazkoks tai... g.gif  Kiek suprantu apipurskei ta egle ir kvepia ilgai...iki kitu Kaledu purkst nereikia biggrin.gif

g.gif ane? nu gal tada, nesu mačius tokių nei girdėjus rolleyes.gif
Atsakyti
eikit sau, kokios grazios eglutes...
Atsakyti