Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

QUOTE(Gutjera @ 2007 12 22, 13:09)
As dar karteli pabandysiu isideti savo nuotraukyte ne per albuma, nes vakar visa diena bandziau, su visu pagalba ir be jos, bet taip ir nepavyko ideti. Dabar remdamasi "kasaro" patarimais bandau vel...
user posted image
Valioooooooo pagaliau pavyko. ACIU "kasarui" uz issamu paaiskinima!

kokia diedele bigsmile.gif labai grazi 4u.gif
Atsakyti
musiske jau buvo blush2.gif bet si karta truputi kitaip fotografavau 4u.gif

user posted image

californiagirl, nuostabi eglute bigsmile.gif wub.gif

ir Kašaras kuryba bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 22 gruodžio 2007 - 17:31
QUOTE(biscuit @ 2007 12 22, 17:29)
musiske jau buvo blush2.gif  bet si karta truputi kitaip fotografavau 4u.gif
user posted image

Labai mergytė simpatiška wub.gif Ir kiek daug dovanų bigsmile.gif Jūs iškart jas padedat ir išpakuojat Kalėdų rytą ar kaip yra? ax.gif Žinoma, eglė irgi labai jauki ir graži. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 22, 17:32)
Labai mergytė simpatiška  wub.gif Ir kiek daug dovanų  bigsmile.gif Jūs iškart jas padedat ir išpakuojat Kalėdų rytą ar kaip yra?  ax.gif Žinoma, eglė irgi labai jauki ir graži.  4u.gif

Kaldedu ryta ispakuojame visi, nors buvo, kad vyresnioji savo iniciatyva jau keleta issipakavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2007 12 22, 17:42)
Kaldedu ryta ispakuojame visi, nors buvo, kad vyresnioji savo iniciatyva jau keleta issipakavo lotuliukas.gif

Man smagiau kai dovanas pamatai Kalėdų rytą, pats jausmas. Nors jei yra tokia tradicija, jas dėti anksčiau, tai gerai, jei jums gerai (daug gražiau eglutė atrodo, kai dovanos sudėtos) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 22, 08:51)
ui, California, nerealu  thumbup.gif kaip pas tave gražu

QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 22, 09:54)
Californiagirl, kokia nuostabi eglė  wub.gif Ir žaisliukai labai gražūs, o traukinys po egle - sena mano svajonė

QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 12 22, 10:33)
californiagirl, puiki eglutė  wub.gif

QUOTE(roberciukas @ 2007 12 22, 12:34)
pasakiskai  thumbup.gif

QUOTE(grange @ 2007 12 22, 13:06)
laaaabi graži

Dekui dekui wub.gif

Loretoidai, tiesa pamirsau pagirti tavo eglute, ipatingai patiko ta is pirmos temos wub.gif Tradiciska tokia thumbup.gif
Pas mus zaisliuku kolekcija tik dabar pradeda kauptis, kai vaikuciai jau siek tiek didesni. Anksciau pirkdavom pigesnius dezutem...dabar jau ir po viena, geresnes kokybes "gaudau" kai nuolaidos buna. Todel kol kas nieko grazaus is musu zaisliuku....tik vienas kitas blush2.gif

QUOTE(biscuit @ 2007 12 22, 17:29)
californiagirl, nuostabi eglute bigsmile.gif  wub.gif
right]

Aciu wub.gif

Tavo egle irgi NUOSTABI ir mergyte po ja wub.gif O dovanu as taip isdeti negaleciau...visos jos atsiranda Kaledu ryta. Kitaip 3 tarzaniukai visas "patikrintu" biggrin.gif Be to mano vaikai sventai tiki, kad dovanas per zidini atnesa senis Kaledu nakti...netgi suaugusiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 22, 06:41)
:

Rodau savo....didziule ji pas mus. Gal dar ryt pabandysiu visa egle i kadra sutalpint biggrin.gif
user posted image

Labai panaši į praėjusių metų eglutę bigsmile.gif 4u.gif Tikriausia ta pati,tik papildyta naujais žaisliukais wub.gif Labai gražiai atrodo wub.gif ,
Kaip jau kažkuri minėjo,traukinukas labai patiko smile.gif ,man jis iš kart priminė filmuką "Poliarinis traukinys" kurį mano vaikinai labai mėgsta žiūrėti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
californiagirl tavo eglute labai grazi wub.gif
Atsakyti
Cia mūsų eglutė. user posted image
user posted image
Papildyta:
Sorry.Bandau sumažinti.. user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 12 22, 19:20)
Labai panaši į praėjusių metų eglutę  bigsmile.gif  4u.gif Tikriausia ta pati,tik papildyta naujais žaisliukais wub.gif  Labai gražiai atrodo  wub.gif ,
  Kaip jau kažkuri minėjo,traukinukas labai patiko smile.gif ,man jis iš kart priminė filmuką "Poliarinis traukinys" kurį mano vaikinai labai mėgsta žiūrėti 4u.gif  4u.gif

Ne ta pati, tik dauguma zaisliuku tie patys biggrin.gif(pildau kolekcija...dazniausiai perku po Kaledu, kai kainas nuleidzia)
O egle gyva, todel negali buti ta pati nuo praeitu metu mirksiukas.gif

QUOTE(ViShy @ 2007 12 22, 19:26)
californiagirl tavo eglute labai grazi  wub.gif

4u.gif

kisiuk, grazi eglute wub.gif
Gal gali tas didziasias nuotraukas isimti??? bigsmile.gif
Atsakyti
californiagirl nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Rodau savo....didziule ji pas mus. Gal dar ryt pabandysiu visa egle i kadra sutalpint biggrin.gif
user posted image

Po egle dar toks traukinys "vaziuoja" biggrin.gif Na nevaziuoja, bet lemputes, sviesutes ziba ir keicia spalvas...labai magiskai vakare atrodo rolleyes.gif
user posted image
[/quote]

Nereali eglute, pati tikriausiai busi kokia dizainere, nes labai jau viskas graziai priderinta? thumbup.gif
Atsakyti