bandau
Papildyta:
Jeeee!! pavyko aciu Kašaras širdingai
na ir mano eglutė, su nykštuke
Super tema Grazios visos eglutes
Labiausiai susizavejau avytess eglute Kristinos Buzienes irgi labai labai patiko silta, kaip is vaikiskos pasaku knygutes apie Kaledas Aisku ir Bites majos istrigo
Rodau savo....didziule ji pas mus. Gal dar ryt pabandysiu visa egle i kadra sutalpint
Man labai mieli molinukai zaisliukai...pora is ju...
Po egle dar toks traukinys "vaziuoja" Na nevaziuoja, bet lemputes, sviesutes ziba ir keicia spalvas...labai magiskai vakare atrodo
Labiausiai susizavejau avytess eglute Kristinos Buzienes irgi labai labai patiko silta, kaip is vaikiskos pasaku knygutes apie Kaledas Aisku ir Bites majos istrigo
Rodau savo....didziule ji pas mus. Gal dar ryt pabandysiu visa egle i kadra sutalpint
Man labai mieli molinukai zaisliukai...pora is ju...
Po egle dar toks traukinys "vaziuoja" Na nevaziuoja, bet lemputes, sviesutes ziba ir keicia spalvas...labai magiskai vakare atrodo
QUOTE(katuka @ 2007 12 22, 00:50)
man labai grazi tavo egle .
Californiagirl, kokia nuostabi eglė Ir žaisliukai labai gražūs, o traukinys po egle - sena mano svajonė
californiagirl, puiki eglutė
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 22, 09:41)
wow
pasakiskai
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 22, 07:41)
laaaabi graži QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 22, 09:54)
Ir žaisliukai labai gražūs, o traukinys po egle - sena mano svajonė
As dar karteli pabandysiu isideti savo nuotraukyte ne per albuma, nes vakar visa diena bandziau, su visu pagalba ir be jos, bet taip ir nepavyko ideti. Dabar remdamasi "kasaro" patarimais bandau vel...
Valioooooooo pagaliau pavyko. ACIU "kasarui" uz issamu paaiskinima!
Valioooooooo pagaliau pavyko. ACIU "kasarui" uz issamu paaiskinima!