QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2007 12 21, 01:27)
todėl aš iki šiol puošdavau eglutę visais turimais žaislais, kurių amžius beveik toks kaip mano pačios- kai kurie net mano mamos amžiaus, tikriausiai,- tokių žinoma nedaug- visi jie labai skirtingi, savo formomis ir spalvomis nelabai derantys tarpusavy, kai kurie netgi apsitrynę ar parūdijusiais kabliukais, bet kiekvianas labai brangus (turiu mintį asmeninę vertę)- kai kurie mielos a.a. močiutės vaikystėje dovanoti ir su ja kartu kabinti ant eglutės daugybę metų,
turiu ir aš tokių žaisliukų, dar nuo mano mamos vaikystės (jai dabar bus 51..) tokį didelį laikrodį, kuris rodo be kelių min 12, visada pakabinam, mieli žaisliukai...
Aišku, kiekvienas puošia, kaip jam atrodo gražiausiai ir priimtiniausiai, tos vienodais žaislais+kaspinais (nors šiemet gal jau taip nebepuosš) eglės, kurios stovi parduotuvėse, nuobodu...
QUOTE(Gutjera @ 2007 12 21, 10:39)
o jau tas traukinukas apie eglutę tai super, jei dar pypsi važiuodamas QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 21, 10:58)
dekui j otruko kazko ir man tai biski daugiau nat sakos zaisliuku prikabinau dar sakiau ant tos lentyneles kur taures uzdesiu dovanele kokia supakuota.
parodyk kai viską pabaigsi ir dar dovanėlę padėsi, jau dabar matau kad bus daaaug geriau