Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

QUOTE(organizatore @ 2008 12 18, 14:41)
koks grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Rykliuke @ 2008 12 18, 15:25)
Californiagirl,jusu eglute kaip visuomet NUOSTABI!!! mirksiukas.gif
žibute ,labai jauki,mazute,grazi eglute.Man patinka bigsmile.gif .

QUOTE(Braškė. @ 2008 12 18, 17:57)
Aš irgi nematau pačios eglutės  verysad.gif
Žaisliukai labai gražūs  rolleyes.gif
O ir nuotraukų kokybė  thumbup.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 18, 18:14)
Aciu mergaites 4u.gif  Tik nesuprantu kodel nematot egles... g.gif  Pabandau dar karta...
user posted image

Loretodai, traukinukas puosia mazojo kambari mirksiukas.gif  O daugiau nuotrauku...tai kad atrodo jau uztektinai idejau biggrin.gif

Labai gaila, kad Tą nuostabią eglutę matome ne visos .
Atsakyti
O mano labai paprasta ax.gif Kazkaip negraziai nusifotkina man g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 12 19, 19:01)
Mūsų mažoji eglutė, papuošta dukrelės kambaryje  ax.gif Šiemet ją puošėm "aarikkos" mediniais , SIA medžiaginiais žaisliukais ir mano siūtais maišeliais  biggrin.gif Didžiąją parodysiu rytoj  smile.gif

ooo, aarikka thumbup.gif labai gražu (jūs gal suomijoj?) ir kiti žaisliukai mieli.. man labai patinka wub.gif

californiagirl eglutė nuostabi!!
ir tas sniego senis toks mielas smile.gif irgi labai labai patinka mirksiukas.gif

ir buvo malonu išgirsti visų nuomonę apie mūsų eglutę biggrin.gif ačiū.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif visu grazios eglute!! thumbup.gif noriu ir as parodyti savaja,ja kaip niekad puosem su didele meile,nes pirmoji musu eglute seimoje blush2.gif
http://public.fotki....picture011.html
Atsakyti
Musiske .Papuosem kartu su Tete bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėjūnė: 19 gruodžio 2008 - 23:46
QUOTE(Kašaras @ 2007 12 19, 15:04)
Aš tai nemegeja kirsti ar auginti visos egles, te auga jos ramiai miske  tongue.gif
Tik pasiskolinu egluciu sakeliu...
O eglutes darau ivairias... beveik man tai nieko nekainuoja  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Paskutiniosios eglutes viduje dedasi lemputes

super thumbup.gif lb lb grazu wub.gif
Atsakyti
almituke, labai grazi jusu eglute. o kas ten uz jos rombukais yra, siena? neiziuriu blush2.gif

Laretoidas, nu kokia originali,o jau zaisliukai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos laukiančios gražiausių ir svajingiausių metų švenčių newyear.gif Peržvelgiau visą temą, bet neradau eglutės puoštos apelsinų griežinėliais. Gal kas puošėte ar turite kokią nuotrauką, o gal nuorodą, nes apelsininių žaislų gamybai laiko nelabai yra blush2.gif , o norėtusi pamatyti rezultatą. Labai ačiū, jei kas galės padėti
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 12 19, 18:01)
Mūsų mažoji eglutė, papuošta dukrelės kambaryje  ax.gif Šiemet ją puošėm "aarikkos" mediniais , SIA medžiaginiais žaisliukais ir mano siūtais maišeliais  biggrin.gif Didžiąją parodysiu rytoj  smile.gif

Labai graži ir jauki wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus mūsų eglutei 4u.gif

QUOTE(Geikutux @ 2008 12 19, 19:04)
O dukrele kokio amziaus? Labai noriu ir as medinuku, medziaginuku, bet ar neisrankios g.gif

Maniškė dešimtmetė, bet medinukais eglutę puošiam nuo jos gimimo, tai niekada nenurankiojo ax.gif Tik keletas nuo šuns nukentėjo bigsmile.gif
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 20, 00:42)
ooo, aarikka thumbup.gif  labai gražu (jūs gal suomijoj?) ir kiti žaisliukai mieli.. man labai patinka wub.gif

Ačiukas, aš baisi aarikkos fanė mirksiukas.gif Nea, ne Suomijoj, Lietuvoj biggrin.gif
LIR, aš džiovintais mandarinais ir džiovintomis uogomis bei kankorėžiais papuošiau visai mažulytę eglutę pasodintą vazonėly, tik fotografuota čia dar kai vos keletas papuošimų buvo smile.gif Dabar jų gerokai daugiau, man patinka kaip atrodo biggrin.gif Beje, madarinus džiovinau visus ( pjausčiau riekelėmis, bet ne liki galo) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 12 20, 09:54)

tavo stilius labai shiltas ir jaukus (man labai prie shirdies) 4u.gif
shaunuole..
Atsakyti
visos labai grazios, ypac tos paciu pagamintos dekoratyvines thumbup.gif
Atsakyti