Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

sveikutės 4u.gif o čia mūsų eglutė, tik realybėj ji žiba nuo lempučių 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 12 16, 22:48)
sveikutės  4u.gif o čia mūsų eglutė, tik realybėj ji žiba nuo lempučių  4u.gif
user posted image

labai graži eglutė, Soni smile.gif 4u.gif O Unė kokia didutė! Gražių švenčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2007 12 19, 15:04)
Aš tai nemegeja kirsti ar auginti visos egles, te auga jos ramiai miske  tongue.gif
Tik pasiskolinu egluciu sakeliu...
O eglutes darau ivairias... beveik man tai nieko nekainuoja  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Paskutiniosios eglutes viduje dedasi lemputes

labai originalu mirksiukas.gif
Atsakyti
oho kokiu grozybiu prisiziuejau.. wub.gif
Sveikinu visas su ateinanciom sventem ir atnesu parodyti musu egluze smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kokios visų nuostabios eglutės,kiekviena savaip graži,puošta su meile ir mintimis apie artėjančias šventes.
Atsakyti
user posted image

user posted image

veliau idesiu nuotraukyte vakare, tada ji man dar ypatingesne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 12 16, 16:43)
Na,pasirodysime ir mes savo eglute,tik va kazkaip man neiseina graziai nufotografuoti ir gana.Gyva,man graziau atrodo,tviska visa.Na stai:
user posted image

Nuostabi eglute wub.gif wub.gif wub.gif
As siandien taip pat parodysiu savo skaruotaja wink_3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 17 gruodžio 2008 - 11:30
Visu eglutes savaip grazios, man pacios paciausios pienes pukelio ir rykliukes wub.gif
Atsakyti
O jau egluciu grozis wub.gif
Pagaliau ir as musiske prisiruosiau nufotkint (atleiskit uz kokybe ax.gif )
user posted image
reik mokytis fotografuot doh.gif kazkaip neina graziai pateikti viso to grooozio uzgesinus sviesa ir degant lemputems wub.gif
Atsakyti
Kokios visos nuostabios eglutės...tikrai Kalėdų senelis negalės pamiršt tokių eglučių ir paliks visiems daug dovanėlių po jomis.

O štai ir mūsų skarotoji. Vakare ji atrodo gražiau, kai užsidega lemputės (tokios ledine spalva šviečiančios), tada atsispindi sidabriniai kaspinėliai, varvekliukai ir snaigės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ra-mune @ 2008 12 17, 12:18)
Kokios visos nuostabios eglutės...tikrai Kalėdų senelis negalės pamiršt tokių eglučių ir paliks visiems daug dovanėlių po jomis.

grazi eglute thumbup.gif
o pas mus siemet zaisliukai sukilo po truputi visi i virsu, nes mazasis, baigia nurinkti kiek pasiekia..ale zodyna uz tai papile naujas zodis- e-ge (egle thumbup.gif ), tik ateinampo miegelio i svetaine ir e-ge, e-ge....
Atsakyti
pas mus ta pati situacija lotuliukas.gif tik as palikau zaislus apacioj - mergina turi darbo - nurinkt - mamyte ar seses - sukabint lotuliukas.gif

Atsakyti