sveikutės o čia mūsų eglutė, tik realybėj ji žiba nuo lempučių
QUOTE(Soni @ 2008 12 16, 22:48)
labai graži eglutė, Soni O Unė kokia didutė! Gražių švenčių
QUOTE(Kašaras @ 2007 12 19, 15:04)
Aš tai nemegeja kirsti ar auginti visos egles, te auga jos ramiai miske
Tik pasiskolinu egluciu sakeliu...
O eglutes darau ivairias... beveik man tai nieko nekainuoja
Paskutiniosios eglutes viduje dedasi lemputes
Tik pasiskolinu egluciu sakeliu...
O eglutes darau ivairias... beveik man tai nieko nekainuoja
Paskutiniosios eglutes viduje dedasi lemputes
labai originalu
oho kokiu grozybiu prisiziuejau..
Sveikinu visas su ateinanciom sventem ir atnesu parodyti musu egluze
Sveikinu visas su ateinanciom sventem ir atnesu parodyti musu egluze
Kokios visų nuostabios eglutės,kiekviena savaip graži,puošta su meile ir mintimis apie artėjančias šventes.
veliau idesiu nuotraukyte vakare, tada ji man dar ypatingesne
QUOTE(Rykliuke @ 2008 12 16, 16:43)
Na,pasirodysime ir mes savo eglute,tik va kazkaip man neiseina graziai nufotografuoti ir gana.Gyva,man graziau atrodo,tviska visa.Na stai:
Nuostabi eglute
As siandien taip pat parodysiu savo skaruotaja
Visu eglutes savaip grazios, man pacios paciausios pienes pukelio ir rykliukes
O jau egluciu grozis
Pagaliau ir as musiske prisiruosiau nufotkint (atleiskit uz kokybe )
reik mokytis fotografuot kazkaip neina graziai pateikti viso to grooozio uzgesinus sviesa ir degant lemputems
Pagaliau ir as musiske prisiruosiau nufotkint (atleiskit uz kokybe )
reik mokytis fotografuot kazkaip neina graziai pateikti viso to grooozio uzgesinus sviesa ir degant lemputems
Kokios visos nuostabios eglutės...tikrai Kalėdų senelis negalės pamiršt tokių eglučių ir paliks visiems daug dovanėlių po jomis.
O štai ir mūsų skarotoji. Vakare ji atrodo gražiau, kai užsidega lemputės (tokios ledine spalva šviečiančios), tada atsispindi sidabriniai kaspinėliai, varvekliukai ir snaigės
O štai ir mūsų skarotoji. Vakare ji atrodo gražiau, kai užsidega lemputės (tokios ledine spalva šviečiančios), tada atsispindi sidabriniai kaspinėliai, varvekliukai ir snaigės
QUOTE(ra-mune @ 2008 12 17, 12:18)
Kokios visos nuostabios eglutės...tikrai Kalėdų senelis negalės pamiršt tokių eglučių ir paliks visiems daug dovanėlių po jomis.
grazi eglute
o pas mus siemet zaisliukai sukilo po truputi visi i virsu, nes mazasis, baigia nurinkti kiek pasiekia..ale zodyna uz tai papile naujas zodis- e-ge (egle ), tik ateinampo miegelio i svetaine ir e-ge, e-ge....
pas mus ta pati situacija tik as palikau zaislus apacioj - mergina turi darbo - nurinkt - mamyte ar seses - sukabint