Na,pasirodysime ir mes savo eglute,tik va kazkaip man neiseina graziai nufotografuoti ir gana.Gyva,man graziau atrodo,tviska visa.Na stai:
O cia,keletas man labai patinkanciu zaisliuku is arciau :
Sis zaisliukas man ipatingas ,nes ji vyras parveze lauktuviu is Prancuzijos
Stai taip mes pasipuoseme 2008m.Kaledoms .
QUOTE(Rykliuke @ 2008 12 16, 17:43)
Na,pasirodysime ir mes savo eglute,tik va kazkaip man neiseina graziai nufotografuoti ir gana.Gyva,man graziau atrodo,tviska visa.Na stai:
labai grazu
QUOTE(Atėjūnė @ 2008 12 16, 18:31)
indreY labai grazu
nenene... cia ne mano eglute, cia rykliukes nors galetu buti mano
Nuostabios visu eglutes
O Rykliukes noriu pagirti dar ir zaisliukus is ties labai grazus ir ne vien tik tie kuriuos is arti nufotigrafavot, bet aplamai visi tik pacioje virsuneje matau 3 vienodus zaisliukus jusu vietoje as juos paskirstyciau i skirtingas vietas, nebet jie kazka reiskia, agt tai 3 seimos nariai, tada atsiimu zodzius
O Rykliukes noriu pagirti dar ir zaisliukus is ties labai grazus ir ne vien tik tie kuriuos is arti nufotigrafavot, bet aplamai visi tik pacioje virsuneje matau 3 vienodus zaisliukus jusu vietoje as juos paskirstyciau i skirtingas vietas, nebet jie kazka reiskia, agt tai 3 seimos nariai, tada atsiimu zodzius
Musu eglute
ZMama labai graži , tik trūksta tu pūkuotu lempučių
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 12 16, 17:41)
Rykliuke, jau antri metai rodot labai gražią ir jaukią eglutę
Labai aciu VISOMS uz grazius pagyrimus .Smagu,kad kai kas net prisimena praitu metu musu eglutes .Siemet mes savo namuose puoseme gyva eglute,o pas tevelius,dirbtina.Gyva eglute man buvo vaikystes nostalgija.Ji puiki savo naturaliu groziu,bet uztat norint graziai papuosti teko gerokai papluseti.
tesa20,aciu uz pastebejima del triju zaisliuku,kaip tik idejusi foto permasciau,kad juos reiketu paskirstyti.
ZMama man jusu eglute tokia jauki,o labiausiai man patinka tie nerti ir iskrachmolinti angeliukai
Karpeace,jusu eglute lyg is pasaku salies.Grazi,tikra raudonos spalvos papuosalais papuosta eglute .
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 12 16, 20:32)
ZMama labai graži , tik trūksta tu pūkuotu lempučių
Jo,man taip pat truksta tu pukuotukiu .