Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

QUOTE(avytess @ 2007 12 20, 18:24)
Pagaliau pasipuošiau ir aš eglutę, spėjau anksčiau nei kūčių dieną  ax.gif  biggrin.gif
mano eglutė

Grazi eglute. wub.gif wub.gif Ir nuotraukytes labai grazios. thumbup.gif
Atsakyti
Zvilkterkit i musu eglute
Papildyta:
QUOTE(Gutjera @ 2007 12 20, 19:00)

doh.gif nu niekaip neiseina ideti...
Atsakyti
QUOTE(Gutjera @ 2007 12 20, 18:02)
Papildyta:
doh.gif  nu niekaip neiseina ideti...

Pasižiūrėk per paiešką ar mamos kompiuteryje internetinius fotoalbumus ir kaip įdėt. Jei jau įsidėjus, kopink img kodą forumams ir dėk tiesiai į žinutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2007 12 19, 14:04)
Aš tai nemegeja kirsti ar auginti visos egles, te auga jos ramiai miske  tongue.gif
Tik pasiskolinu egluciu sakeliu...
O eglutes darau ivairias... beveik man tai nieko nekainuoja  ax.gif

user posted image

Paskutiniosios eglutes viduje dedasi lemputes

Visos trys labai gražios, bet labiausiai patiko trečioji bigsmile.gif
Gal savosios nerodysiu, nes:
1. Yra dirbtinė
2. Labai kukliai papuošta blush2.gif
3. Maža eglutė (ant stalo stovi)
Ir šiaip niekuo neįpatiga blush2.gif
Atsakyti
user posted image

fool.gif verysad.gif g.gif
nesuprantu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 20 gruodžio 2007 - 23:28
QUOTE(IwonaBogd @ 2007 12 20, 23:25)
user posted image

fool.gif  verysad.gif  g.gif
nesuprantu....

fotki com čia kaltas, iš jo nerodo, perkėliau kitur, tik kad maža foto...

user posted image

Aš asmeniškai taip girliandų nedėčiau, horizontaliai dėčiau, bet čia kiekvieno skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 21 gruodžio 2007 - 00:15
IwonaBogd, labai jauki, naminė eglute thumbup.gif O dėl girliandų- tai man asmeniškai, netobulumas visuomet yra gražu- kol tą suvokiau ne vieneri metai turėjo praeiti mirksiukas.gif Nes netobulumas atspindi žmogišką šilumą, vaikišką nuoširdumą- tokį, kokio joks dizaineris ar kompas niekada nesukurs- ypač per kalėdas- kurios man, asmeniškai, yra ne skonio, stiliaus ar mados šventė- o sentimentų, prisiminimų, "namų" šventė- todėl aš iki šiol puošdavau eglutę visais turimais žaislais, kurių amžius beveik toks kaip mano pačios- kai kurie net mano mamos amžiaus, tikriausiai,- tokių žinoma nedaug- visi jie labai skirtingi, savo formomis ir spalvomis nelabai derantys tarpusavy, kai kurie netgi apsitrynę ar parūdijusiais kabliukais, bet kiekvianas labai brangus (turiu mintį asmeninę vertę)- kai kurie mielos a.a. močiutės vaikystėje dovanoti ir su ja kartu kabinti ant eglutės daugybę metų, kiti dar iš tų laikų, kai pas ją gyvenau- nuo kūdikystės, treti tėčio kažkada su meile pirkti- tais laikais, kai viskas buvo deficitas- kaip tada džiaugiausi- prisimenu biggrin.gif Todėl mano eglutė visais metais būdavo tarsi vienoda- pusseserė-manekenė iš prancūzijos kažkada sako, kad pas mus visad vienodo stiliaus eglutė, kitiems žmonėms irgi gal nebūna labai gražu- tiems, kurie nelabai supranta tokių sentimentų, ir mano, kad čia toks skonis- o man iki dabar tik tokia eglutė buvo "tikra", ir tik tokios kalėdos- tikros thumbup.gif Kai pradėjau pati užsidirbti šiokius tokius pinigus, nusipirkau dirbtinę didelę eglę, nes gaila gyvų pasidarė- seniau irgi buvo, bet iš tėvų pinigų nebuvo kaip tokios sumos prašyt, kad dirbtinei gražiai ir didelei užtektų- tai dabar ant tos didelės eglės tų senų žaisliukų neužtenka, nes ji baisiai didelė- bet savo kambary mažą eglutę jais visada puošiu, arba bent šaką kokią- jei šaka- visų neina sukabint, aišku- pagal seną tradiciją, bet kasmet vis kitus iš tų senų pakabinu- kad visi periodiškai (kas kažkiek metų ar kas met) būtų ištraukiami, su visais prisiminimais, ir jaukiai nuteiktų 4u.gif smile.gif

Todėl man graži tavo eglutė- graži tuo, jog matosi, kad ne iš maximos vitrinos ledinė gražuolė, o tokia su meile smile.gif

Aš kartais dedu girliandas taip išilgai- turiu pasidariusi tokį žiedelį ant eglės viršunės maunamą, ir prie jo pritvirtinau daug girliandų taip išilgai kabančių, tai patogu uždėti būna, ir tolygiai pasiskirsto- bet mano girliandos tos iš karoliukų tokios. Žiūrint iš "meninės" pusės- išilginės girliandos gal labiau tinka tokioms labai tankioms, sunkioms eglėms- mano dabartinė tokia ir yra- bet aš dėdavau ir ant natūralios,lengvos, eglutės- nes man netobulumas yra gražu- tik dėl to smile.gif smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2007 12 21, 01:27)
Todėl man graži tavo eglutė- graži tuo, jog matosi, kad ne iš maximos vitrinos ledinė gražuolė, o tokia su meile smile.gif

Skaitau ir atrodo mama šneka wub.gif wub.gif Mes dar turim iš jos jaunystės dirbtiną eglutę ir keleta žaisliukų iš jos vaikystės, deje tik keleta, kadangi mes maži išdaužėm dauguma doh.gif blush2.gif rolleyes.gif wub.gif Visad, kai maži ją puošdavom ji mum pasakodavo, kaip mūsų senelis ją parnešė kalėdom. wub.gif
Net dėžė dar yra tokia senoviška, rusiška su diedu marozu lotuliukas.gif Tai reik įsivaizduoti kiek metų jie saugoti ir su kokia meile, kad net anūkai sulaukė močiutės eglės blush-anim-cl.gif wub.gif Man ir IwonaBogd eglutė graži rolleyes.gif o po ja tupi mano vaikystei dovanotas senis šaltis tongue.gif
Atsakyti
Ir aš pasirodysiu blush2.gif
http://images34.fotk....jpg?1198217787
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2007 12 20, 17:24)
Pagaliau pasipuošiau ir aš eglutę, spėjau anksčiau nei kūčių dieną  ax.gif  biggrin.gif
mano eglutė

nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuotraukos tiesiog super
Atsakyti
Zvilkterkit i musu eglute... mirksiukas.gif
http://public.fotki....ofs5032045.html
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 19, 01:37)
viskas gerai, šaka ir gali būt be galo graži...
Tik mano akims žiūrint čia dar kažko trūksta, nežinau ko, bet kažko  ax.gif

dekui j otruko kazko ir man tai biski daugiau nat sakos zaisliuku prikabinau dar sakiau ant tos lentyneles kur taures uzdesiu dovanele kokia supakuota. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kašaras @ 2007 12 19, 15:04)
Aš tai nemegeja kirsti ar auginti visos egles, te auga jos ramiai miske  tongue.gif
Tik pasiskolinu egluciu sakeliu...
O eglutes darau ivairias... beveik man tai nieko nekainuoja  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Paskutiniosios eglutes viduje dedasi lemputes

nu tu saunuoleman tavo eglutes nerialios tokio netradicines o ma npatinka visa tai kas netradicinio. as irgi tavo nuomonei apie egles pritariu. drinks_cheers.gif . as taip jau geriau is kokios sako koky vainikely pasidarysiu kaledini nei eglute kirsti. tai va vakar nusipyniua vainikely tai mirksiukas.gif siandien i vakara zadu papuosti i mesiu jusu teismui.
Atsakyti