Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

QUOTE(Reginiukas @ 2008 12 15, 15:23)
cia musu puse egles, uztat dovanos matos  biggrin.gif  blush2.gif

oho kiek dovanų bigsmile.gif rolleyes.gif

QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 15, 15:38)
Mūsiškė eglutė, vakar papuošta

gražu ir šiaip taip dera visa aplinka tarpusavy wub.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2008 12 15, 18:05)
drinks_cheers.gif na jau tu zmoniu noras..parodyti ne egle,bet kiek dovanu po egle supirko biggrin.gif

ot, nu ir kas čia tokio, pvz. man įdomu paveizėt tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Niu bet grozybiu kiek cia wub.gif wub.gif zinokit, musu kambariuke tai vietos labai mazai, bet yra stulpas, tia as si stulpa visada puosiu vietoj eglutes doh.gif
Atsakyti
jau graziu egluciu prisiziurejau einu toliau grozetis wub.gif
Atsakyti
patiko visu, jei atvirai..visu savaip grazios.. wub.gif
Pieno Pukelio- labai miela ir orginali wub.gif
Atsakyti
perziurejau visas :
komentuoju
kukli bet lb mielauser posted image
grazzute tik biski jau reiktu papuosimu siek tiek nuimti nes jau kruva biggrin.gif

user posted image
topai
nerealiausios wub.gif user posted image
user posted imageuser posted image
man graziausios egles dideles,aukstos iki lubu ...salia jos dovanos ir svarbiausia egle stovetu ne kur kampe uzkista ( kaip daug kur taip buna doh.gif o centre wub.gif garbingo vieto
Atsakyti
Atėjūne, ne visiems iseina viduryje kambario egle pastatyti, kad ir kaip noretusi unsure.gif
Atsakyti
tai as suprantu kad neiseina tik as sakau ,kaip man graziausia 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 15, 16:38)
Mūsiškė eglutė, vakar papuošta

Man jusu eglute labai grazi,skoningai papuosta,tik saku ko tai mazokai ax.gif .Na,bet esme visame kame,o ne vien sakose gaunasi,kai papuosi.Grazu smile.gif .

Atejune,malonus musu teveliu eglutes ivertinimas aciuks.gif .

Na,o as saviske norejau siandiena nufotkinti photo.gif ,nes baigiau pagaliau puosti,bet kazko vakare neisejo graziai nuotraukos padaryti.Bandysiu dienos sviesoje pagauti grozi hihihi.gif .Jai iseis,ryt pasirodysiu.
Beja,man gyva eglute graziai papuosti buvo daug sunkiau,nei dirbtine.Teko net papuosus nupuosti ir perpuosti neskubant megalol.gif 000059.gif
Atsakyti
user posted image

oi prajuokino šita labai D maniau čia tik mano anyta tokias moka nusipirkt lotuliukas.gif nesupyk
Atsakyti
Tiek graziu egluciu prisiziurejau wub.gif Taip ir norisi lekti puosti savaja lotuliukas.gif
Na sestadieni vaziuosim i miska rinktis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2008 12 16, 14:11)
Tiek graziu egluciu prisiziurejau wub.gif  Taip ir norisi lekti puosti savaja lotuliukas.gif
Na sestadieni vaziuosim i miska rinktis thumbup.gif

o galima patiems iš miško kirsti eglutes?? g.gif unsure.gif nemanau, juk gaila labai cray.gif nebent leidimą turit santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2008 12 16, 12:56)
o galima patiems iš miško kirsti eglutes?? g.gif  unsure.gif nemanau, juk gaila labai cray.gif nebent leidimą turit  santa2.gif

ne tik,kad negalima,bet ir draudziama ir skiriamos baudos cool.gif
Atsakyti