Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

QUOTE(kovinukė @ 2008 12 13, 19:15)
suradau tau pavyzduka biggrin.gif
siaip man rodos labiau derinami auksiniai+raudoni, sidabriniai+melyni, bet cia jau skonio reikalas, eglute visokia grazi smile.gif

man atrodo, kad ir tokie kaip pavyzdyje graziai dera tik tiek, kad man cia atrodo kiek perkrauta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 12 14, 00:26)
ir nebyra beveik..laikom vos ne menesi..

Rimtai? Aš kažkaip suabejojau tokia reklama, bet jeigu taip sakot, gal ir verta pirkti g.gif Labai norisi ilgiau pasidžiaugti eglute, o su lietuviškomis džiaugsmas trumpas - papuoši vos prieš pat šventes ir tai mikliai nubyra spygliai...
Papildyta:
Dabar žvilgtelėjau, kad jūs JAV, tai ir eglės pas jus kitoniškos.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 12 13, 21:30)
Californiagirl, kada pasirodysi, jau taip smalsu  blush2.gif

O as Taviskes laukiu biggrin.gif

Susinervinau...buvau idejus, bet istryniau cool.gif photobucket'as kazkodel "uzmuilina" nuotraukas kai perkeliu i SM doh.gif Kompe ryskios, cia idejus muilas kazkoks, negaliu ziureti ir negaliu leisti kad kiti ziuretu doh.gif biggrin.gif Reiks pabandyti kelti per kitur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 gruodžio 2008 - 03:11
Aš tai kasmet statau į vazonus su smėliu ir laikas nuo laiko laistau  4u.gif Stovi puikiausiai mėnesį  biggrin.gif
Mes irgi statėm į vazoną su smėliu, palaistydavau kartais tai labai ilgai stovėjo... O paskui dar balkone ilgai stovėjo ir tikrai perdaug neburėjo...

Mes irgi jau pasipuošėm  tongue.gif
Californiagirl, kada pasirodysi, jau taip smalsu  blush2.gif
Jau kaip laukiu Jūsų eglės nuotraukų... wub.gif friends.gif

californiagirl, kelk per www.picoodle.com
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2008 12 14, 00:40)
Rimtai? Aš kažkaip suabejojau tokia reklama, bet jeigu taip sakot, gal ir verta pirkti  g.gif Labai norisi ilgiau pasidžiaugti eglute, o su lietuviškomis džiaugsmas trumpas - papuoši vos prieš pat šventes ir tai mikliai nubyra spygliai...
Papildyta:
Dabar žvilgtelėjau, kad jūs JAV, tai ir eglės pas jus kitoniškos.

musu lietuviska egle istovi irgi menesi......truptutuka byra,bet tikrai ne masiskai schmoll.gif vos,vos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2008 12 14, 11:38)
stai ir musu siu metu egle...kazkaip nesinorejo visiskai jokiu girliandu, blizguciu deti, taciau nauju zaisliuku ryskiai per mazai, reiks dar kuciu vakare atnaujinti eglute mirksiukas.gif

Labai miela eglute Jusu wub.gif ir kleckis su supermeno kostiumu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAXIMALISTE: 14 gruodžio 2008 - 13:43
jo:)
Atsakyti
Musiske eglute blush2.gif Dirbtina ir maza,nes mazoka namuose vietos 4u.gif Bet mums pati mieliausia thumbup.gif Labai neispeikit,nes puose megaites,as tik lemputes kabinau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2008 12 15, 11:22)
Musiske eglute blush2.gif Dirbtina ir maza,nes mazoka namuose vietos 4u.gif Bet mums pati mieliausia thumbup.gif  Labai neispeikit,nes puose megaites,as tik lemputes kabinau biggrin.gif
user posted image

labai faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vaiku rankomis puostos eglutes yra...pacios mieliausios ir graziausios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
jau tiek graziu egluciu prisiziurejau.. wub.gif siandien kaip tik vaziuosiu savosios pirkti smile.gif tikiuosi, atrodys ne ka prasciau nei Jusu ax.gif smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
tikrai taip
vaikuciai visada isradingai papuosia
maniskis kai kabina tai visus zaisliukus i viena kruva lotuliukas.gif
Atsakyti