Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

QUOTE(KamiDan @ 2008 12 13, 16:19)
sveikos, noriu paklausti, kaip atrodytų ant eglutės dedami auksiniai ir sidabriniai bumbulai? derės manot? blush2.gif

Graziai atrodys wub.gif As siemet irgi taip norejau puosti-su sidabriniais ir auksiniais... dasipirkau nemazai nauju zaisliuku, bet kai egle virs 2 metru ir plati, tai teko ir senu raudonu zaisliuku dakabinti.
Atsakyti
LABAI GRAZIOS JUSU EGLUTES wub.gif O mes dar tik statysim savaja, kadangi gyva-statysim veliau, jau laukiu nesulaukiu ir vis cia pasiziuriu kokiu grozybiu jus idedat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KamiDan @ 2008 12 13, 08:19)
sveikos, noriu paklausti, kaip atrodytų ant eglutės dedami auksiniai ir sidabriniai bumbulai? derės manot? blush2.gif

suradau tau pavyzduka biggrin.gif
user posted image

siaip man rodos labiau derinami auksiniai+raudoni, sidabriniai+melyni, bet cia jau skonio reikalas, eglute visokia grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 12 12, 17:35)
Dekui 4u.gif , perduosiu storulei komplimentus smile.gif..
(o kvepet, tai kvepia, nes mb ish ryto pabudes skundziasi, kad jam laidotuvem kvepia lotuliukas.gif ..)

Labai storuliukė graži wub.gif wub.gif
Mūsų kaip kas met, aukšta bet vis tankios negaunam verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 12 13, 03:57)
merginos help.gif  o į ką reikia merkti gyvą eglutę?  g.gif šaką visuomet į vandenį merkdavome, vaikystėj tėvai į smėlį dėdavo... lyg girdėjau, akd kažkokį tirpalą padaro, bet nesu tikra  unsure.gif

patarciau imerkti i spec stova su vandeniu ir cukrumi 4u.gif

6663, nu jau eglute kokia wub.gif . tokia rubuile thumbup.gif
ingakalnis, kad ir netanki, bet juk tokia miela thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 13 gruodžio 2008 - 19:45
aciu 4u.gif

Ingakalni- ish ties miela- tikra tokia, kaip ish multiku tongue.gif ..
Atsakyti
man šiemet ji visai negraži, norėjau naujų žaisliukų bet vyras padarė "staigmeną" pats parnešė eglę, savo nuožiūra išrinkęs doh.gif
Atsakyti
Aš tai kasmet statau į vazonus su smėliu ir laikas nuo laiko laistau 4u.gif Stovi puikiausiai mėnesį biggrin.gif
Mes irgi jau pasipuošėm tongue.gif
Californiagirl, kada pasirodysi, jau taip smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 12 13, 13:30)
Aš tai kasmet statau į vazonus su smėliu ir laikas nuo laiko laistau  4u.gif Stovi puikiausiai mėnesį  biggrin.gif
Mes irgi jau pasipuošėm  tongue.gif
Californiagirl, kada pasirodysi, jau taip smalsu  blush2.gif

Man atrodo, kad ji jau rodesi 4u.gif
o kur jusishke? smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Šiandien Maximoje nužiūrėjau gyvą eglutę už 99,99lt, lyg ir norvegiška. Rašo, kad tinkamai prižiūrima tokia eglutė spyglių nenumeta 4savaites. Gal kas pirkote tokią? Kaži, ar tiesa, kad ji taip ilgai žaliuoja? g.gif
Atsakyti
pastebejau, kad uzsienietiskos eglutes daug tankesnes ir storesnes, ar ne g.gif

ingakalnis, simpatiska eglute, kaskodel vaikyste primena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2008 12 13, 15:28)
pastebejau, kad uzsienietiskos eglutes daug tankesnes ir storesnes, ar ne g.gif

ingakalnis, simpatiska eglute, kaskodel vaikyste primena wub.gif

hm, pritariu..ir nebyra beveik..laikom vos ne menesi..
Atsakyti