Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

QUOTE(Unregistered @ 2008 12 05, 11:09)
Šiandien papuošėm gyvą 000059.gif vazone. Dedam foto photo.gif :

labai labai miela..
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2008 12 06, 07:12)
  Kita vertus kas met pagalvoju, gad butu gaila kirsti zaliaskare del poros savaiciu malonumo, o paskui ismesti  schmoll.gif

QUOTE(Unregistered @ 2008 12 06, 08:53)
Ir man labai būna gaila tų nukirstų eglių po švenčių drinks_cheers.gif .

as nesijauciu blogai, turedama gyva eglute blush2.gif . juk todel ir perkam is spec. vietu, kuriose jas tam tikslui ir augina, kad zmones is misku nekirstu. taip kaip vynuoges vynui auginamos, taip ir eglutes auginamos tam skirtose fermose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 12 06, 14:42)
as nesijauciu blogai, turedama gyva eglute  blush2.gif . juk todel ir perkam is spec. vietu, kuriose jas tam tikslui ir augina, kad zmones is misku nekirstu. taip kaip vynuoges vynui auginamos, taip ir eglutes auginamos tam skirtose fermose  blush2.gif

pritariu!!!!
Atsakyti
Taip kaip vynuogės auginamos pesticidų pagalba ir ardant normalią pusiausvyrą gamtoje, taip ir eglutės... Na bet čia jau giliau, kaip sakiau, nieko gero nematau ir nematysiu smile.gif O eglutė iš ties atrodo labai gražiai ir jaukiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 12 06, 15:03)
Taip kaip vynuogės auginamos pesticidų pagalba ir ardant normalią pusiausvyrą gamtoje, taip ir eglutės...  Na bet čia jau giliau, kaip sakiau, nieko gero nematau ir nematysiu smile.gif O eglutė iš ties atrodo labai gražiai ir jaukiai smile.gif

kam tie pesticidai ir kodel ardoma pusiausvyra?..yra valstiju, kur ishtisus metus vynuoges auga be niekeno pagalbos..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 12 06, 16:03)
Taip kaip vynuogės auginamos pesticidų pagalba ir ardant normalią pusiausvyrą gamtoje, taip ir eglutės...  Na bet čia jau giliau, kaip sakiau, nieko gero nematau ir nematysiu smile.gif O eglutė iš ties atrodo labai gražiai ir jaukiai smile.gif

gerbiu Jusu nuomone 4u.gif

taciau kalbesiu apie savo situacija blush2.gif
negaliu atsakyti uz kiekviena egluciu ferma, bet mano pacios su vyru labai artimo draugo seima tuom uzsiima. taigi del pacios pasitikrinimo ka tik paskambinau ir paklausiau, ar jie naudoja kokius nors pesticidus ar chemikalus ir pan. atsakymas buvo - ne 4u.gif . eglutei uzaugti, kuri tiktu pardavimui, reikia mazdaug 5-6 metu. ju auginamu egluciu plotai neapsakomo dydzio, tai nematau, kaip tai galetu kenkti gamtai cool.gif
na, aisku, cia neissemiama tema, ir, kaip sakiau, uz kitas fermas neatsakau, taciau, akivaizdu, musu zinomos fermos savininkai nemato reikalo naudoti jokiu pesticidu, nes turbut ir konkurentai to nedaro, nes jei darytu, persasi nuomone, kad ju eglutes augtu greiciau ir tt g.gif

kiekvienam savo 4u.gif kiekvieno vartotojo teise pasirinkti is kur ir ka perka, ir susizinoti, kas kaip pagaminta ar auginama 4u.gif todel 100% mano sazine rami, kad mes tikrai gamtai nekenkiam nukirsdami viena eglute per metus, nes i jos vieta pasodinama maziausiai viena eglute cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 07 gruodžio 2008 - 02:22
QUOTE(Maverick @ 2008 12 06, 22:42)
as nesijauciu blogai, turedama gyva eglute  blush2.gif .

Na, ir gerai mirksiukas.gif , o kodėl turėtumėte blogai jaustis unsure.gif ? Mano pasisakyme jokių preikaištų sąžinei nebuvo tongue.gif . O dėl kitų, tai jau galima pradėti diskusijas apie tai, ar aršiosios kirstų eglučių priešininkės, pvz., nevalgo mėsos ir nedėvi kailinių bei odos dirbinių?
Aš tai nesu jokios pusės palaikytoja biggrin.gif . Nesu prieš kirstas eglutes, nesu prieš dirbtines, tik labai liūdnas vaizdas, kai po svenčių "gyvosios" būna sukraunamos prie konteinerių...Ritinėjasi vėjyje...Mano tėtis, kiek pamenu, visada prieš mesdamas eglutes, supjaustydavo jas mažais gabaliukais ir į konteinerį, niekada šiaip nenumesdavo...Bet dabar gal kokie darbininkai jas atskirai į kokį sunkvežimį surenka, degina gal kur g.gif ?

QUOTE(Maverick @ 2008 12 07, 02:15)
kiekvienam savo 4u.gif kiekvieno vartotojo teise pasirinkti is kur ir ka perka, ir susizinoti, kas kaip pagaminta ar auginama  4u.gif todel 100% mano sazine rami, kad mes tikrai gamtai nekenkiam nukirsdami viena eglute per metus, nes i jos vieta pasodinama maziausiai viena eglute  cool.gif  4u.gif

Aišku, kad kiekvienam savo.
"Pavarėm" čia plačiai poster_offtopic.gif , o išties tai tema mūsų Kalėdinių eglučių nuotraukoms. Juk taip smagu pasidžiaugti, pasigrožėti, pasirodyti tongue.gif ! Laukiam daugiau nuotraukų ploja.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unregistered: 07 gruodžio 2008 - 09:46
QUOTE(limbi @ 2008 12 06, 23:03)

Drisiu nesutinkti ax.gif Bent jau JAV eglutes auginamos tam tikslui, didziulese fermose. Pati didziausia egluciu ferma pasaulyje yra Oregono valstijoje(klimatiskai rojus toms eglutems augti), del pesticidu nemanau kad varo, greitai augancios tos eglutes...Antra- pas mus eglutes ant gatviu nesivolioja ax.gif jas iskart po svenciu paima is namu, netgi $10 turim uzmoketi biggrin.gif Va Ikea(ir daugiau yra tam paskirtu vietu) irgi surenka nemokamai, o paskui jas susmulkina(niekas ju nedegina) ir naudoja pjuvenoms parkuose danga padengti, tresti ar pan.
O va didziausias argumentas- kodel Jus galvojat dirbtine egle yra ekologiska? Neseniai kaip tik ziurejau laida apie tai kiek chemikalu i atmosfera yra ismetama kad pagaminti ta viena plastikine eglute cool.gif ax.gif Butent todel as daug ramiau jauciuosi pirkdama gyva ir dar po to "reciclinu"(nezinau lietuvisko zodzio blush2.gif ) ja ax.gif
Nors suprantu, kad patogumo atzvilgiu dirbtine daug patogiau- nei laistyt, nei spygliu biggrin.gif

Atsprasau uz poster_offtopic.gif 4u.gif

Laukiam egluciu nuotrauku ax.gif
Atsakyti
Na gerai, gal ir neteisi aš dėl tų eglučių biggrin.gif Bet va pas jus gerai, surenka, panaudoja, o pas mus krūvom mėtosi jos paskui, niekam nereikalingos rolleyes.gif Bet apie vynuoges ir vyną, tai čia jau buvo daug straipsnių ir tuo esu tikra, maniau, kad panaši situacija ir su eglutėm smile.gif
P.S. californiagirl, apdovanojimų skaičius įspūdinas bigsmile.gif Kiek mačiau tavo nuotraukų, tai labai gražios, ir eglutė praeitų metų laba graži 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 07 gruodžio 2008 - 18:21
QUOTE(Maverick @ 2008 12 05, 03:58)
tai mes pirmi pasirodysim, kokie siemet  biggrin.gif
gyva, kvepianti misku eglute wub.gif

ojei kokia didžiulė... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

noriu tokios, bet ... nesiryžtu. žaisliukų neužtektų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

labai smagu tokia didelė eglė namuose.

Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2008 12 07, 02:42)
išties tai tema mūsų Kalėdinių eglučių nuotraukoms. Juk taip smagu pasidžiaugti, pasigrožėti, pasirodyti tongue.gif ! Laukiam daugiau nuotraukų ploja.gif .

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 07, 10:52)
Laukiam egluciu nuotrauku ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(baltažiedė @ 2008 12 07, 11:33)
ojei kokia didžiulė...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

noriu tokios, bet ... nesiryžtu. žaisliukų neužtektų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

labai smagu tokia didelė eglė namuose.

aciu 4u.gif
zinok, nedaug tu zaisliuku sunaudojau g.gif . dvi pakuotes po 24 zaisliukus, ir dar keleta zaisliuku is vyro vaikystes (gal kokie 6) bigsmile.gif . ir tik dvi lempuciu girliandos ax.gif
Atsakyti
Mes vakar taip pat pasipuosem eglute ,pas mus dirbtine bet man gerai tongue.gif
Atsakyti